تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هنگام بى نيازى شكر مى گزارد و منافق هرگاه بى نياز شود طغيان مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871175105




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جان کری امروز به کنگره می رود/ مشروح ۳ مصاحبه روز یکشنبه وزیر خارجه آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: جان کری امروز به کنگره می رود/ مشروح ۳ مصاحبه روز یکشنبه وزیر خارجه آمریکا


وزیر خارجه آمریکا از کنگره این کشور خواست از مداخله در مذاکرات هسته ای با ایران خودداری کند. جان کری در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی بی اس از مخالفان توافق هسته ای با ایران در کنگره، خواست تا زمانی که توافقی نهایی حاصل نشده است، از انتقاد اجتناب کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، جان کری وزیر امور خارجه امریکا ، قرار است امروز و فردا در مجلس نمایندگان (کنگره) درباره بیاینه سوئیس وآخرین تحولات گفتگوهای هسته ای به نمایندگان توضیح دهد.
کری از اظهارات خود درباره چارچوب مورد توافق بر سر برنامه هسته‌ای ایران در لوزان سوئیس دفاع کرد و افزود: آنچه برای ما مهم است رسیدن به توافق در دو ماه و نیم آینده با ایران است.

جان کری تاکید کرد، آنچه که مهم است این است که ایران نه تنها بیانیه سوئیس را  امضاء کرده است بلکه به هر بخش آن پایبند بوده است.

کری افزود: ایران ثابت کرده است که به توافق خواهد پیوست و به تعهدات خود پایبند خواهد بود.

وزیر خارجه آمریکا  همچنین روز یکشنبه در سه مصاحبه جداگانه با شبکه‌های مختلف، مواضع واشنگتن در قبال مذاکرات هسته‌ای را تشریح کرد.
 
جان کری وزیر خارجه امریکا

کری در مصاحبه با برنامه «این هفته» (this week)، در پاسخ به انتقادات مطرح‌شده از جانب ایران در خصوص آنچه طرف آمریکایی در مورد تفاهمات به دست آمده در شهر لوزان سوئیس منتشر کرد، گفت: «واقعیاتی که مولفه‌ها (تفاهم لوزان) بر آن بنا شده، واقعیات هستند. دیروز روس‌ها هم بیانیه‌ای صادر کرده و گفتند که فکت شیت یا واقعیت‌هایی که از سوی ایالات متحده مطرح شده، اطلاعاتی قابل اتکا و دقیق هستند.»

وی با بیان اینکه روزهای دوشنبه و سه‌شنبه مجلس نمایندگان و سنا را در جریان روند مذاکرات قرار می‌دهد، گفت در 2.5 ماه آینده طرفین تلاش می‌کنند «چند مسئله معدودی را که حل‌نشده باقی‌مانده» برطرف کنند و به یک توافق کامل دست یابند.

وزیر خارجه آمریکا روز یکشنبه با برنامه «در پیشگاه ملت» (face the nation) شبکه سی‌بی‌اس هم صحبت کرد. وی در بخشی از این مصاحبه با صحبت در مورد تفاهم هسته‌ای با ایران و تفاسیر متفاوت طرفین از آن پرداخت و با بیان اینکه روسیه هم «فکت شیت» آمریکایی را تائید کرده و وی قرار است این هفته کنگره را در جریان جزئیات آن قرار دهد، گفت: «نهایتا، واقعا این توافق نهایی است که همه‌چیز را روشن می‌کند.»

وی افزود: «و آنچه مهم است، این است که ایران نه فقط این توافق (موقت) را امضا کرد، بلکه به تک تک جنبه‌های آن پایبند ماند. ایران ثابت کرده که وقتی وارد توافقی می‌شود، به آن پایبند می‌ماند، که این در حالی که وارد مذاکرات 2 ماه و نیم باقی مانده می‌شویم، حائز اهمیت است.»

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: «همچنین لازم به ذکر است که ما دو ماه و نیم دیگر برای مذاکره وقت داریم، پس این (تفاهم) هنوز نهایی نیست. این‌ها خطوط کلی و مولفه‌ها هستند. اکثریت از عمق و گستره و جزئیات این مولفه‌ها متعجب شدند. فکر می‌کنم افراد باید فعلا دست نگه دارند و بدون دخالت اجازه دهند مذاکره کنیم و در این دو ماه و نیم باقی مانده کارمان را به سرانجام برسانیم.»

وی در پاسخ به انتقادات سناتورهای جمهوری‌خواه از جمله جان مک کین هم گفت: «من بر واقعیات متمرکز هستم و بر رسیدن به یک توافق خوب متمرکز هستم. فکر می‌کنم آنچه تا الان به آن رسیده‌ایم، توافقی بسیار خوب شکل می‌دهد.»

وی افزود: «جالب اینجاست که جامعه دانشمندان، جامعه کارشناسان و همین طور کارشناسان روسیه، چین، آلمان، فرانسه، بریتانیای کبیر هم با ما هم‌نظر هستند. بنابراین، ایالات متحده تنها نیست. این مأموریتی جهانی است که از سوی سازمان ملل داده شده تا امکان مذاکره با ایران فراهم شود.»

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: « کل هدف تحریم‌ها، این بود که مذاکره شکل بگیرد. حالا داریم مذاکره می‌کنیم. فکر می‌کنم به واسطه آنچه در توافق موقت به دست آمد و مولفه‌هایی که حالا تشریح شده، این حق را داریم که بتوانیم این مذاکرات را بدون مداخله و بدون سیاست‌بازی‌های حزبی، به سرانجام برسانیم.»

وزیر خارجه آمریکا روز یکشنبه با برنامه «پیش روی رسانه» (meet the press) هم گفت‌وگو کرد. وی در پاسخ به این سوال که چطور می‌توان به ایران اعتماد کرد، گفت: « ما اعتماد نمی‌کنیم. اعتماد، در آنچه ما داریم انجام می‌دهیم، هیچ جایی ندارد. شما باید اعتمادسازی کنید و این چیزی است که در یک دوره زمانی طولانی رخ می‌دهد. این توافقی است که بر اساس شفافیت، پاسخ‌گویی و راستی‌آزمایی بنا شده است. شما باید بتوانید بدانید چه چیزی در جریان است.»

جان کری با بیان اینکه توافق باید بر اساس شفافیت باشد، ادعا کرد: «مسئله کلیدی است که آنچه انجام داده‌ایم، این بوده که چهار مسیر رسیدن ایران به بمب را مسدود کرده‌ایم. در تأسیسات نطنز، در تأسیسات پلوتونیوم اراک، در تأسیسات زیرزمینی فردو و همین‌طور برنامه مخفی را. این چیزی نیست که ما فکر کنیم، بلکه دانش به ما می‌گوید که ما می‌توانیم بفهمیم که ایران چه می‌کند و آن مسیرها را ببندیم. این چیزی است که جهان را امن‌تر می‌کند.»

وی در ادامه با تکرار اظهاراتش در دو مصاحبه قبلی در خصوص پایبندی ایران به توافق موقت و همچنین اجرایی شدن تفسیر آمریکا از توافق ژنو، در خصوص اصرار ایران بر لغو فوری تحریم‌ها، گفت نمی‌خواهد وارد کش و قوس رسانه‌ای شود و افزود: «ما به صراحت اعلام کرده‌ایم که چه نیازهایی و چه انتظاراتی داریم. همین‌طور تصریح کرده‌ایم که اگر نتوانیم به اهدافمان برسیم، توافقی امضا نمی‌کنیم. ما بارها و بارها این امر را به کنگره و به جهان گفته‌ایم.»

وزیر خارجه آمریکا با بیان اینکه واشنگتن به دنبال توافقی خوب است، گفت: «حالا، آیا کار کامل شده؟ نه. آیا چیزهایی مانده که باید انجام شود؟ بله. به همین خاطر هم هست که قرار است دو ماه و نیم دیگر مذاکره کنیم.»

وی در ادامه بار دیگر به انتقاد از کنگره پرداخت و گفت نمایندگان نباید با دخالت در امور اجرایی، شرایطی برای توافق مطرح کنند که از حدود توافق فراتر رود.  
دانلود
 

لینک را کپی کنید


دوشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن