محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843477759
تضعیف فرماندهان خودی بازی در زمیندشمن است |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تضعیف فرماندهان خودی بازی در زمیندشمن است
اگر منافع کلان کشور زیر سوال رود یا منافع کلانتری در پی آن نباشد رهبری سکوت میکنند؟ قطعا خیر، پس دلواپسی بهعنوان هشداردهی به مکر دشمنان حتما مفید است اما تخریب پشت جبهه مذاکرات و تضعیف نیروهای خودی خیر.
کد خبر: ۴۹۰۸۱۴
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۶ - 13 April 2015
این روزها تفاسیر متفاوتی از بیانیه مطبوعاتی لوزان در رسانهها منتشر و یا پخش میشود. مقامات کشوری و لشکری و ائمه جمعه از زحمات تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان تقدیر و تشکر کردند ولی در این میان نقدهای فراوانی از سمت دلواپسان شنیده میشود، بخشی از این دلواپسان به معنای واقعی دلواپساند که نکند حقی از ایران زائل شود ولی عدهای از دلواپسان هرگونه توافق با غرب وحتی بازی برد- برد را هم برنمیتابند، هیچگاه مطالباتشان سقف و کف ندارد و تلاش دارند تنها به تضعیف طیف دیگر بپردازند یا در راستای موضوع مذاکرات هستهای اینچنین القا کنند که دولت یازدهم در حال کوتاه آمدن در برابر دیگران و باج دادن به غرب است درحالی که اگر به دستاوردهای لوزان رجوع شود قطعا خواهند فهمید که پذیرش شروط ایران از سوی آمریکا و همپیمانانش دستاورد کمی نیست. ایران 12 سال برای اثبات حق استفاده از انرژی هستهای تلاش و کوشش کرد و توانست در لوزان به صورت رسمی غرب را به پذیرش حقوق خود مجاب کند. لوزان آوردگاهی است که قطعا منافع ایران را تامین خواهد کرد و بعد از لغو تحریمها بهطور یقین چرخ اقتصاد کشور هم خواهد چرخید.
به بهانه نقدهای منصفانه و هجمههای غیرمنصفانه دلواپسان، دکتر امیرمحبیان، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل منطقهای با «آرمان» به گفتوگو پرداخته است که در ادامه میخوانید:
توافق لوزان را چگونه ارزیابی میکنید و به نظر شما مذاکرهکنندگان ایرانی توانستهاند از حقوق ملت ایران در بیانیه لوزان دفاع کنند؟
آنچه در لوزان رخ داده است هنوز مورد توافق قرار نگرفته است؛ از اینرو، نام آن را چارچوبی برای یک توافق جامع گذاشتهاند. بنابراین قضاوت زود وعجولانه است. اما من لازم است چند نکته را روشن کنم تا سطح توقع معلوم شود.
1- این اصطلاح برد- برد که دولتیان برآن تاکید میکنند، درمورد این مذاکرات به گمان من مصداق ندارد و فقط بر توقعات میافزاید زیرا در بازی برد–برد عملا دو طرف بر امر مشترکی بهگونهای توافق میکنند که هر دو بهره متناسبی میبرند. در این توافقها اینگونه نیست که ما با آمریکا یا 1+5 در مورد امر ثالثی در حال به توافق رسیدن هستیم یا بحث تعاملات هستهای ایران و آمریکا مورد بحث قرار میگیرد. دراینجا آمریکا میگوید آنچه در جیب ماست، مال ماست اما آنچه در جیب شماست در مورد آن مذاکره کنیم. غربیها درمورد حق ما مذاکره میکنند؛ حق مشترکی مورد بحث نیست پس در این جا بردی نیست فقط بهدلایلی که همه میدانیم در شرایطی هستیم که باید کمتر ببازیم.
2- در نشستهای حساس اینچنینی، همه اطلاعات در دست نیست و افکار عمومی یا صاحبان اطلاع ناقص طبعا قضاوت آنها ناقص خواهد بود. واقعیت آن است که بهصورت طبیعی هم در این مذاکرات بهدلیل دخالتهای مخل بعضی جریانات خارجی، جزئیات این نشستها معمولا بهخصوص قبل از نیل به توافق قطعی، رسانهای نمیشود. بنابراین به آنان که با اطلاعات فعلی قضاوت میکنند میتوان گفت که باشد اندر پرده بازیهای بسیار غم مخور.
3- در این گونه مذاکرات یا به نمایندگان خود در مذاکرات اعتماد داریم یا نداریم.اگر نداریم باید یا باب مذاکره را ببندیم یا هفتاد و پنج میلیون نفر در مذاکره شرکت کنند که شدنی نیست. اما اگر به نمایندگان خود اعتماد داریم که بر حسب سخنان مقام معظم رهبری چنین است پس برگزاری محاکمه زودرس برای آنها یا قضاوت عجولانه بیمعناست.
4-انتقاد اشکال ندارد و حتی بر این گمانم که در پازل کلان مذاکرات کاملا به نفع مذاکرهکنندگان ما بوده و میتواند دست مذاکرهکنندگان برای اخذ امتیاز را باز کند. اما انتقاد با خودزنی تفاوت دارد. در انتقاد درست، مورد انتقاد «دشمن و نیات اوست» دقیقا همانگونه که رهبری انجام دادند؛ یعنی برخدعه و فریبکاری دشمن تاکید کردند اما خودزنی آن است که در کشاکش مذاکرد یا نبرد دیپلماتیک به سربازان خود در میدان نبرد دیپلماتیک حمله برده و از پشت به آنها خنجر بزنیم. در این حالت مذاکرهکننده ما در میان دو آتش توپخانه گرفتار شده و نمیداند نگران دشمن باشد یا خودی! متاسفانه اکنون میبینیم که بعضیها لب به تحسین غربیها باز کرده که آنها چه باهوش و زرنگ هستند و در همان زمان نیروهای خودی را تحقیر کرده و مورد شماتت قرار میدهند. به صراحت میگویم اینها خلاف مشی رهبری و منش عقلانی عمل میکنند. کسی که نیروهای خودی را از پشت زیر آتش میگیرد یا ناآگاه است یا ستون پنجم دشمن. البته واقعا بر این باورم که بخش اعظم منتقدان از موضع تقویت نیروهای خودی و هشیارسازی آنها عمل میکنند ولی هستند کسانی که هدف را گم کردهاند.
5 -اصولگرایان فکر میکنند همه آگاهانی که روند سیاسی کشور را دنبال میکنند در درایت رهبری شکی ندارند؛ چنانچه غربیها نیز بهرغم عداوت لب به تحسین ایشان گشودهاند. پس تردیدی نداریم که دایره اطلاعات ایشان و دغدغه منافع ملی رهبری و نیزشجاعت ایشان فراتر از اطراف قضیه است. آیا در موضوعی حساس چون مذاکرات هستهای، رهبری فرآیند را رها کرده و تصمیمگیری را بر دوش افرادی ناکارآمد یا غیرقابل اعتماد قرار میدهند؟ آیا اگر منافع کلان کشور زیر سوال رود یا منافع کلانتری در پی آن نباشد رهبری سکوت میکنند؟ قطعا خیر، پس دلواپسی بهعنوان هشداردهی به مکر دشمنان حتما مفید است اما تخریب پشت جبهه مذاکرات و تضعیف نیروهای خودی خیر.
6- پیشرفت در حوزه تکنولوژیها عالی نظیر تکنولوژی هستهای یکی از نشانههای استقلال سیاسی و فکری دانشمندان ایرانی است؛ اما نباید استقلال یا هویت نظام را در نگرشی تقلیلگرایانه به تعدادی سانتریفیوژ گره زد. قطعا ما نباید اجازه دهیم کسی از بیرون نظام تصمیمگیری کشور برای ما تعیینتکلیف کند. اما راه پیروزی و تعالی کشور گاه پیچیده بوده و لزوما مسیری صاف نیست. هدایت کشورتوسط رهبری با علم به همه دشواریها و پیچیدگیها از این مسیرها صورت میگیرد. نباید بهگونهای عمل شود که در اعتماد مردم به این هدایتگری هوشمند خلل ایجاد شود. البته این امر بهمعنای عدم نقد نیست ولی نقدی که جلوی پیشرفت کشور را گرفته و روحیه ملی را مخدوش سازد حتما ضررش بیش از سودش خواهد بود.
7.-تاریخ به ما ثابت کرده است که اولا برای ملتی که به خدا و اهداف الهی اتکا کرده است شکستی وجود ندارد؛ ثانیا گاه سکونهای هوشمندانهای هست که نقطه آغاز جهشهای عظیم میشود. همه ما بهیاد داریم که پذیرش قطعنامه 598 تا چه حد دل رزمندگان اسلام را بهدرد آورد ولی اعتماد به رهبری و تشخیص امام(ره) و اتکال به خداوند نشان داد که آن پذیرش مایه تعالی و قدرت بسیار ملت ایران در منطقه و جهان شد. حال فقط مقایسهای ظاهری نیز نشان میدهد که توان و نفوذ ایران در منطقه و جهان پیش از پذیرش قطعنامه و درحال حاضر قابل قیاس با همدیگر نیست. آنچه باید ما را نگران سازد توافق یا عدم توافق نیست بلکه مخدوش شدن نیات الهی مسئولان یا افول عقلانیت در پشت کوه تمایلات نفسانی نزد جریانات سیاسی است.
سرداران سرلشکر فیروزآبادی و جعفری و همچنین بسیاری از ائمه جمعه از دستاوردهای هستهای لوزان و تیم مذاکرهکننده هستهای حمایت کردند. این حمایتها چه نتیجهای برای پیشبرد مذاکرات دارد؟
حمایت این برادران بزرگوار نه از باب ندیدن نقاط ضعف یا پذیرش رفتارهای ظالمانه آمریکا و متحدان غربیاش در پذیرش یک حق بدیهی است بلکه مبتنی بر این اصل است که در کشاکش نبرد دیپلماتیک تضعیف روحیه سربازان و فرماندهان خودی ولو انتقاداتی به آنها وارد باشد فقط و فقط بازی در زمین دشمن است.
برخی مجلسیان دلواپس به دیده نقد به دستاوردهای لوزان مینگرند. جنس این دلواپسی را چگونه ارزیابی میکنید؟
با شناختی که از اکثر آنها دارم نیت آنها تقویت موضع مذاکرهکنندگان و افزودن بر دستاوردهای دیپلماتیک یا حداقل کمتر از دست دادن امتیاز است. اما گاه میشود که گرمی بیش از حد فضا باعث سخنانی میشود که نتیجه معکوس بهدنبال دارد. به گمانم آنها حق دارند که از وزیر خارجه تا حد امکان اطلاعات را بخواهند تا تصمیمات مناسب اتخاذ شود ولی لحن و بازتاب خارجی این خواست بسیار مهم است و نباید وجهه نیروهای خودی در مذاکرات مخدوش شود.
بسیاری از مخالفان هرگونه توافق با غرب اعلام کردهاند که تیم مذاکرهکننده هستهای ازخط قرمزهای نظام عبور کرده است. به نظر شما امکان عبور از خط قرمزها برای تیم ایرانی مذاکرهکننده وجود دارد؟
خطوط قرمز را رهبری با درایت ترسیم کرده اند و پایش آن را هم ایشان و نهادهای ذیربط بر عهده دارند. قطعا دقت نظر رهبری و دغدغه ایشان در این زمینه بیش از بسیاری از مدعیان یا بازیگران صحنه مذاکرات است. اگر خطوط قرمز جابهجا شود یا از آن عبور گردد بیتردید اولین برخوردکننده ایشان خواهند بود.
توافق احتمالی درسه ماه آینده چه تاثیری بر جایگاه ایران در منطقه و افزایش قدرت چانهزنی ایران درمنطقه بهعنوان یک قدرت منطقهای میگذارد؟
منطقه ما شدیدا متلاطم است و نگرانیهای سران ارتجاعی بعضی از کشورهای اسلامی از طلوع قدرت روزافزون ایران اسلامی است. ما باید به آنها اطمینان دهیم که قدرت ایرانبخشی از قدرت جهان اسلام است و در سرجمع منافع آن مصروف تعالی جایگاه مسلمین در جهان خواهد شد. ولی به هر حال روشن است که تغییراتی جدی در راه است و آنها نیز این تغییرات را میبینند ولی گفتهاند که اگر کسی نتواند خود را با تغییر هماهنگ کند توسط آن از پای درمیآید.
باتوجه به اینکه سابقه نداشته است که کشوری زیر بار فصل هفتم درشورای امنیت برود و بتواند خارج شود، خروج احتمالی پرونده هستهای ایران از شورای امنیت را چگونه ارزیابی میکنید؟
میان دو گزینه بازگشت خودکار به تحریمهای شورای امنیت در صورت نقض قرارداد و نیاز به تصویب قطعنامه جدید در صورت نقض ما باید از مورد اخیر دفاع کنیم تا امکان وتوی روسیه قابل استفاده باشد. ولی در هر حال هزینههایی که میدهیم برای همین خروج است والا نیازی به این همه مذاکرات نبود.
درصورت توافق احتمالی میان ایران وغرب اقتصاد ایران را در پساتوافق چگونه ارزیابی میکنید؟
من نگران روز بعد از برداشت تحریمها هستم. انتقال منابع مالی و پیدایش فرصتهای مالی نباید اقتصاد کشور را به سمت مصرفزدگی محض بکشاند. مدیریت مالی مهمترین دغدغه پس از رفع تحریمهاست. منابع مالی نباید به جامعه مستقیما تزریق شود زیرا هم تورمزاست و هم کشور را رو به نابودی میبرد. واقعا بر این باورهستم که مشکل ما در مواجهه با غرب و کشیده شدن به پای میز مذاکرات، بهواقع تحریمها نبود بلکه ناتوانی و ضعف مسئولان در اجرای اقتصاد مقاومتی و مدیریت بهینه داراییها بود. روشنتر بگویم تحریمها کشور را با بحران جدی مواجه نکرد ولی عدم مدیریت سرمایه وارداتی میتواند شدیدا بحرانزا باشد.
برداشته شدن تحریمها دستاورد بزرگی است. از نظر شما برداشته شدن تحریمها باید چگونه باشد؟
تحریمها باید یکجا برداشته شود؛ اگر تحریمها تدریجی برداشته شود آنها برای هر گام امتیازی خواهند خواست. ایران باید در گامهای بعدی مذاکرات، آمادگی خود را برای ترک میز مذاکرات در صورت پیمانشکنی کشورهای غربی بهروشنی به آنها بفهماند؛ ما باید روند مطالبات را مدیریت کنیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
چرا تفاهم لوزان یک بازی برد- برد است؟ |اخبار ایران و جهان
چرا تفاهم لوزان یک بازی برد- برد است حدود هجده ماه مذاکره پیچیده و سخت هستهای روز پنجشنبه سیزدهم فروردین به اعلام بیانیه لوزان منجر شد که قرار است مبنای رسیدن به توافقی جامع بر سر پرونده هستهای ایران باشد مذاکرات هستهای ایران و 5 1 نیز مانند هر مذاکره دیگری به مجموعهای ازافسران «صدام» فرماندهان اصلی «داعش» اند |اخبار ایران و جهان
افسران صدام فرماندهان اصلی داعش اند یک روزنامه آمریکایی گزارش کرد که افسران سابق ارتش صدام رئیسجمهور معدوم عراق فرماندهی تکفیریهای داعش را برعهده دارند و از نفوذ آنها در این گروه پرده برداشت کد خبر ۴۸۸۳۷۸ تاریخ انتشار ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۱ - 05 April 2015 یک روزنانباید به دنبال تضعیف همدیگر باشیم |اخبار ایران و جهان
نباید به دنبال تضعیف همدیگر باشیم نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه همه مسئولان سربازان نظام هستند گفت نباید به دنبال تضعیف همدیگر باشیم کد خبر ۴۸۸۸۸۸ تاریخ انتشار ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰ ۴۹ - 06 April 2015 نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با اشادعای تجاوز پلیس عربستان به نوجوان ایرانی/مرجع داستان غیرقابل انتشار معاون احمدینژاد کیست؟/تهدید قائم مقام دا
ادعای تجاوز پلیس عربستان به نوجوان ایرانی مرجع داستان غیرقابل انتشار معاون احمدینژاد کیست تهدید قائم مقام دانشگاه به افشای حادثه شیراز دلیل سانسور سریال فوق سری از زبان فخیم زاده فرماندهان نظامی که تفاهم لوزان را پیروزی ایران دانستند پوسترهـای ضدظريـف کجا توليـد ميشوند رصدتسلیت مخبر به آیت الله جنتی و وزیر ارشاد |اخبار ایران و جهان
تسلیت مخبر به آیت الله جنتی و وزیر ارشاد کد خبر ۴۸۶۳۵۷ تاریخ انتشار ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۱ - 29 March 2015 محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان امام ره در پیامهای جداگانه ای درگذشت بانو صدیقه طاهری همسر آیتالله جنتی را تسلیت گفت متن این پیام ها به شرح زیر است حضرت آيه الله جنتيچرا رهبری ایران موافق یک توافق هستهای است؟ |اخبار ایران و جهان
چرا رهبری ایران موافق یک توافق هستهای است برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی ایران در حال رسیدن به توافقی با قدرتهای غربی است که نه تنها در آن استقلال ایران حفظ میشود بلکه به رسمیت هم شناخته میشود چنین قراردادی اولین نمونه در دویست سال اخیر است که ایران بعد از چالشی بزراجازه بازدید از مراکز نظامی داده نمیشود |اخبار ایران و جهان
اجازه بازدید از مراکز نظامی داده نمیشود معاون ستادکل نیروهای مسلح گفت خط قرمز ایران در مذاکرات بازدید از مراکز نظامی است و این اجازه به هیچوجه داده نخواهد شد کد خبر ۴۸۹۷۵۱ تاریخ انتشار ۲۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۴ - 09 April 2015 معاون ستادکل نیروهای مسلح گفت خط قرمز ایران در مظریف: به خبرسازیها توجه نکنید |اخبار ایران و جهان
ظریف به خبرسازیها توجه نکنید وزیر امور خارجه ایران در فیسبوک خود از سایتها و رسانهها درخواست کرد که به خبرسازیها توجه نکنند کد خبر ۴۸۷۳۳۹ تاریخ انتشار ۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۲ ۱۵ - 03 April 2015 وزیر امور خارجه ایران در فیسبوک خود از سایتها و رسانهها درخواست کرد که بهپندهاي سياسي رهبر انقلاب در سال جديد |اخبار ایران و جهان
پندهاي سياسي رهبر انقلاب در سال جديد سال جديد سال تصميم سازي و تصميم گيريهاي بزرگ در سطح ملي است به همين دليل بايد همدلي و همزباني بين دولت و ملت به گونه اي باشد كه اقتدار ملي ايرانيان در سطح منطقه و جهان مثال زدني باشد اقتداري كه متضمن امنيت ملي باشد و پشت قدرتهاي زورگو را بلپیامهای تسلیت به رهبر انقلاب |اخبار ایران و جهان
پیامهای تسلیت به رهبر انقلاب روسای قوا رجال سیاسی مراجع تقلید و نمایندگان مجلس با صدور پیامهایی درگذشت خواهر رهبر معظم انقلاب را تسلیت گفتند کد خبر ۴۸۵۴۰۲ تاریخ انتشار ۰۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۹ ۱۱ - 22 March 2015 پیام تسلیت رئیس مجلس خبرگانرئیس مجلس خبرگان رهبری با صدور پکمک 4.2 میلیارد دلاری ایران به سوریه |اخبار ایران و جهان
کمک 4 2 میلیارد دلاری ایران به سوریه معاون وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد با هرگونه مداخله خارجی در سوریه مخالفیم و همه اختیارات باید به دست خود سوری ها باشد کد خبر ۴۸۶۹۲۶ تاریخ انتشار ۱۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳ ۳۰ - 31 March 2015 خبرگزاری صدا و سیما نوشت معاون وزیر امور خاردرخواست نمایندگان احزاب از معاون وزیر کشور |اخبار ایران و جهان
درخواست نمایندگان احزاب از معاون وزیر کشور در دومین نشست هم اندیشی معاون سیاسی وزیر کشور با دبیران کل احزاب و تشکلهای سیاسی نقطه نظرات نمایندگان احزاب در رابطه با موارد مختلف بیان شد کد خبر ۴۸۸۹۰۸ تاریخ انتشار ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۲ ۳۲ - 06 April 2015 در دومین نشست هم ااحمدی نژاد چقدر با شهید رجایی شباهت داشت؟ |اخبار ایران و جهان
احمدی نژاد چقدر با شهید رجایی شباهت داشت کد خبر ۴۸۵۸۲۴ تاریخ انتشار ۰۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۱ - 26 March 2015 حسن غفوری فرد معتقد است که دولت احمدی نژاد هیچ شباهتی با دولت شهید رجایی نداشت به گزارش خبرآنلاين حسن غفوري فرد از سياست مداران کهنه کار ايران است که در دولت شهيد رجايپیام تسلیت محسن رضایی به دبیر شورای نگهبان |اخبار ایران و جهان
پیام تسلیت محسن رضایی به دبیر شورای نگهبان کد خبر ۴۸۶۳۱۸ تاریخ انتشار ۰۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱ ۳۹ - 28 March 2015 دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی درگذشت همسر آیتالله جنتی دبیر شورای نگهبان را به ایشان تسلیت گفت به گزارش تابناک متن پیام به این شرح است بسم اللبازتابسخنان رییسجمهور در رسانههای خارجی |اخبار ایران و جهان
بازتابسخنان رییسجمهور در رسانههای خارجی سخنان رییس جمهوری روز پنج شنبه در همایش روز ملی فناوری هسته ای در رسانه های صوتی تصویری نوشتاری خبرگزاری های کشورهای مختلف بازتاب گستردهای داشته است کد خبر ۴۸۹۸۷۳ تاریخ انتشار ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۶ ۵۷ - 10 April 2015 سخنان حجت الاسلاواکنش مردم تهران به تفاهم لوزان |اخبار ایران و جهان
واکنش مردم تهران به تفاهم لوزان کد خبر ۴۸۷۳۴۰ تاریخ انتشار ۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۲ ۰۴ - 03 April 2015 پس از اعلام تفاهم میان ایران و 1 5 و درحالی که وزیر امور خارجه کشورمان و دیگر اعضای تیم مذاکره کننده ایران تا ساعاتی دیگر پس از اتمام ماراتن سخت مذاکرات وارد تهران میشوند برخی اپیام بشار اسد به روحانی |اخبار ایران و جهان
پیام بشار اسد به روحانی رئیس جمهور سوریه در پیامی درگذشت والده رئیس جمهور کشورمان را به وی تسلیت گفت کد خبر ۴۸۵۴۹۴ تاریخ انتشار ۰۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶ ۱۴ - 23 March 2015 رئیس جمهور سوریه در پیامی درگذشت والده رئیس جمهور کشورمان را به وی تسلیت گفت به گزارش مهر بشار اسد رئیسجمهو-
سیاسی
پربازدیدترینها