واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۲۳ فروردين ۱۳۹۴ (۱۱:۴۲ق.ظ)
با اجراي طرح پهنه بندي، ورود دانش فني به زيربخشهاي کشاورزي تسهيل مي شود موج -رئيس سازمان جهادکشاورزي آذربايجان شرقي بر ضرورت اجراي دقيق طرح پهنه بندي روستاها، ساماندهي مراکز جهادکشاورزي واستفاده بهينه از نيروي انساني به ويژه کارشناسان جديدالاستخدام تاکيد نمود.
به گزارش خبرگزاري موج،کريم مهري در جلسه ستاد هماهنگي و پشتيباني مروجين پهنه بندي روستاهاي آذربايجان شرقي با بيان اينکه ما بايد هر روستا را به عنوان يک واحد توليدي در نظر بگيرم گفت: بايستي دانش فني را براي افزايش کمي و کيفي توليدات کشاورزي به روستاها ببريم و اين امر محقق نخواهد شد مگر اينکه برنامه ريزي درستي براي حضور کارشناسان در روستا داشته باشيم.
مدير هماهنگي ترويج کشاورزي سازمان جهادکشاورزي استان نيز در اين جلسه گزارش کاملي از آخرين وضعيت طرح پهنه بندي روستاهاي استان و نحوه عملياتي نمودن طرح در سال 94 را به حاضرين ارائه نموده و افزود: مقرر گرديده از بکارگيري نيروهاي جديد الاستخدام در غير از موارد پهنه بندي اجتناب گردد.
علي اکبر نژادرضا به منطقه بندي شهرستانها بين کارشناسان معين سازمان اشاره نموده و افزود: در اين جلسه چهار منطقه به مرکزيت تبريز(تبريز، مرند،شبستر ،جلفا و سراب)، مراغه( اسکو ،آذرشهر ، عجب شير ،بناب ،ملکان و مراغه) ، اهر( اهر ، هريس ، ورزقان ،کليبر و خداآفرين) و هشترود (هشترود ، ميانه ، چاراويماق و بستان آباد) تعيين و تصويب شد. وي با بيان اينکه پهنه بندي روستاها هر کارشناس مروج تصدي گري امور چند روستا را بر عهده خواهد گرفت افزود: مقرر شد مديران شهرستانها با لحاظ برنامه هاي ارائه شده در نقشه راه کشاورزي مقاومتي و فعاليت هاي تعريف شده در 9 بند سند تدبير توسعه استان، اقدامات اجرائي لازم براي افزايش کمي و کيفي توليدات گياهي و ارتقاء بهره وري از عوامل و نهاده هاي توليد در بخش زراعت و باغباني با اعمال راهبردهاي اعلام شده و با بهره گيري از تمام توان و ظرفيت ها معمول و مسايل و مشکلات احتمالي را به ستاد هماهنگي وپشتيباني مروجين کشاورزي پهنه بندي روستاهاي آذربايجان شرقي گزارش نمايند.
نژادرضا با بيان اينکه با اجراي کامل طرح پهنه بندي ورود دانش فني به مزارع ، باغات و بخش دام و ساير زيربخشهاي کشاورزي تسهيل خواهد شد افزود: با تعامل ايجاد شده بين کارشناسان و بهره برداران کشاورزي ، مسائل و مشکلات روستاها احصاء و راه حل هاي مقتضي در رفع آن از طريق کارشناسان ترويج در روستاها ارائه خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]