واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ فروردين ۱۳۹۴ (۱۵:۲۰ب.ظ)
وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات: برنامههاي گستردهاي براي توسعه بخش ICT کشور درنظر داريم موج - وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينکه برنامههاي گستردهاي براي توسعه بخش ICT کشور درنظر داريم گفت: رسيدن به اين اهداف بدون حضور گسترده بخش خصوصي امکان نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري موج، واعظي با بيان اين مطلب افزود: هدف از برگزاري اين همايش در سال "دولت و ملت، همدلي و همزباني" ارائه برنامهها و همچنين گزارش ميزان سرمايهگذاري به تمامي بخشهاي فعال در حوزه ICT کشور به منظور کمک به گسترش همدلي بخشهاي خصوصي و دولتي در حوزه ICTاست.
وي به تدوين سياست پيامکهاي تبليغاتي و محتوائي در شوراي عالي فضاي مجازي هم اشاره کرد و عنوان کرد: نحوه دراختيار قراردادن اين پيامکها به هموطنان در اين شورا سياستگذاري شده و در اين راستا کميتهاي در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با حضور 9 دستگاه تشکيل شده که بر اين موضوع نظارت دارد.
واعظي درعين حال از طراحي سازوکاري براي هوشمندشدن اين سامانه خبرداد و گفت: از نظر فني قرار شده جهت مسدود شدن پيامکهاي ناخواستهاي که از طرف مردم اعلام مي شود اقدامي صورت گيرد تا تنها اين نوع پيامکها مسدود شود.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به اينکه موتور جستجوي يوز داراي يک ميليارد صفحه فارسي است گفت: اميدواريم مسئولان اين موتور جستجو با تقويت سرورها، مجموعهاي بوجودآورند تا بتواند نيازمنديهاي کاربران را رفع کند.
وي از موتور جستجوي تهيه شده در دانشگاه يزد خبر داد و افزود: معتقديم اگر به بخش خصوصي زمان داده شود تا خود را تقويت کند ميتوان بخشي از نياز مردم را در اين خصوص مرتفع کرد.
واعظي با تقدير از همکاري مردم در زمينه ارائه اطلاعات هويتي درخصوص سيم کارتهاي تلفن همراه بيان داشت: مردم به خوبي همکاري کردهاند تا معضل سيم کارتهاي بيهويت برطرف شود و از اين طريق هرگونه سوء استفاده از اين سيم کارتها از بين برود.
همچنين در اين همايش برخي از معاونان وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و رؤساي سازمانها و شرکتهاي تابعه به تبيين سياستها و برنامههاي مجموعههاي خود پرداختند که طي آن نصرالله جهانگرد معاون وزير و رئيس سازمان فناوري اطلاعات گفت: ارتقاء خدمات الکترونيکي، حمايت و باروري خلاقيتها، افزايش امنيت در بخشهاي مختلف، توسعه کمي و کيفي شبکه ملي اطلاعات، توليد محتواي بومي، ارتقاء خط و زبان فارسي در محيط رايانهاي، دولت همراه، خدمات ابري، دسترسي آزاد به اطلاعات و سامانههاي متن باز را از جمله برنامههاي اين سازمان برشمرد.
وي با اشاره به مديريت هويت و اطلاعات شهروندي و تدوين استانداردهاي امنيت و تبادل اطلاعات خاطرنشان ساخت: از جمله برنامههاي توسعه کسب و کار بازار، تسهيل ورود و خروج شرکتهاي نوآور در بازار و تسهيل و ارائه خدمات پايه نرمافزاري ابري براي شرکتهاي نوپا است.
برات قنبري معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات نيز عنوان کرد: تدوين برنامه ششم توسعه، تدوين برنامههاي اقتصاد مقاومتي و ساماندهي نظام آماري از مهمترين سياستها و اهداف وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات است.
وي؛ تکميل شبکه فيبرنوري پروژه نور 2 و پروژه اميد را از مهمترين برنامههاي سال 94 برشمرد.
علياصغر عميديان معاون وزير و رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي هم در اين همايش؛ توسعه بخش رومينگ، نظارت Online بر فعاليتهاي اپراتوري، گسترش مطالعات مقرراتگذاري در شبکه نسل پنجم، گسترش فناوري اطلاعات و ارتباطات در کشور، صدور پروانه هاي ارائه ارتباطات ثابت، FCP، صدور پروانههاي ارائه خدمات ارتباطي ثابت، صدور پروانههاي اپراتورهاي مجازي موبايل، صدور پروانههاي مراکز تماس، برگزاري مزايده و اعطاي پروانه اپراتور دوم پست و صدور مجوز استفاده از شبکههاي دسترسي ثابت مبتني بر LTE را از جمله برنامههاي اين سازمان بيان داشت.
محمود خسروي معاون وزير، رئيس هيأت مديره و مديرعامل شرکت ارتباطات زيرساخت نيز اظهارداشت: کار مطالعاتي پروژه پرديس ارتباطي تهران تمام شده و طرح تجاري آن درحال تهيه است که با مشارکت بخش خصوصي انجام ميشود.
محمد خوانساري رئيس مرکز تحقيقات مخابرات ايران و پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات نيز در اين همايش؛ اجراي پروژههاي کوچک و خرد تحقيقاتي از جمله؛ طرحهاي موتور جستجوي ملي، صيانت فرهنگي و اجتماعي، توسعه آزمايشگاههاي تحقيقاتي و توسعه مرکز عمليات امنيت در حوزه امنيت بومي در فضاي مجازي و شناسائي فعالان بخش خصوصي در حوزه ICT را از جمله برنامههاي مهم اين مرکز عنوانکرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]