تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860407348




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عاملان حمله به علی مطهری به دستگاه قضایی معرفی می‏‌شوند / آخرین وضعیت انتخاب استاندار مرکزی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: امیری در جمع خبرنگاران:
عاملان حمله به علی مطهری به دستگاه قضایی معرفی می‏‌شوند / آخرین وضعیت انتخاب استاندار مرکزی
قائم مقام وزیر کشور گفت: رئیس جمهور در این زمینه کمیته‏‌ای را مشخص کرده است و این کمیته در حال بررسی ماجرا است و تصمیم اولیه در کمیته مزبور بر این شد که کسانی که در فیلم در اختیار وزارت کشور مشخص هستند و اتهاماتشان نیز تا حدودی معلوم است، به دستگاه قضایی معرفی شوند.

عاملان حمله به علی مطهری به دستگاه قضایی معرفی می‏‌شوند / آخرین وضعیت انتخاب استاندار مرکزی
به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، "حسینعلی امیری"، قائم مقام وزیر کشور در حاشیه مراسم ترحیم "سکینه ضیایی" همسر مرحوم آیت‏الله روح‏الله خاتمی با حضور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی مبنی بر آخرین وضعیت انتخاب استاندار مرکزی گفت: در وزارت کشور کارها در مسیر کارشناسی قرار دارد و چند نفر نیز مطرح هستند اما هنوز به نتیجه نرسیده‏ایم.


وی در خصوص گزینه‏‌های مطرح برای استانداری مرکزی اظهار داشت: من در خصوص گزینه‏ها اطلاعی ندارم و آقای رحمانی‏فضلی وزیر کشور است و ارتباط بیشتری دارد ولی تا آنجا که کارها از مسیر کارشناسی بوده، هنوز درباره انتخاب استاندار مرکزی به جمع‏بندی نرسیده‏ایم.


امیری در ادامه و در پاسخ به این سوال که آخرین وضعیت اعتراض برخی اعضای شورای مرکزی حزب اراده ملت ایران مبنی بر تقلب در انتخابات این حزب ابراز کرد: کمیسیون ماده 10 احزاب ملاحظاتی را در خصوص استعلامات برخی اعضا داشته است و قرار بر این شده که این استعلامات تکمیل گردد.


قائم مقام وزیر کشور پیرامون آخرین وضعیت عاملان حمله به علی مطهری در شیراز گفت: رئیس جمهور در این زمینه کمیته‏‌ای را مشخص کرده است و این کمیته در حال بررسی ماجرا است و تصمیم اولیه در کمیته مزبور بر این شد که کسانی که در فیلم در اختیار وزارت کشور مشخص هستند و اتهاماتشان نیز تا حدودی معلوم است، به دستگاه قضایی معرفی شوند.


وی افزود: در این باره ظاهراً سه نفر تحت قرار هستند و بقیه هم احضار خواهند شد و تا آخر هفته آینده گزارش کمیته آماده خواهد شد.


امیری درباره چرایی تأخیر در معرفی عاملان حمله به علی مطهری گفت: تا الان این مقدار کاری که انجام شده، قابل قبول است و قبل، بعد و حین حادثه را بررسی کرده‌‏ایم. دستور دکتر روحانی هم بر این بوده که آن‏هایی که در این ماجرا تقصیر دارند یا مقصر هستند یا این که عوامل دیگری نیز کم کاری کرده‌‏اند و دستور وی جامع بود.


قائم مقام وزیر کشور در خصوص به شهادت رسیدن 8 مرزبان ناجا در مرز پاکستان و آخرین پیگیری دولت در این باره گفت: آقای استاندار به همراه آقای ظریف در سفر به پاکستان حضور داشتند و یکی از موضوعات مورد بحث در آنجا همین مسئله بود.


وی در خصوص آخرین وضعیت عاملان اسیدپاشی در اصفهان خاطرنشان کرد: عاملان این حادثه هنوز شناسایی نشده‏‌اند.


انتهای پیام/






۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن