واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ فروردين ۱۳۹۴ (۱۱:۳۳ق.ظ)
استاندار لرستان : مطالعات فاز نخست محور ريلي خرمآباد - پلدختر- انديمشک آغاز شد موج - استاندار لرستان گفت: پروژههاي زيرساختي هم مانند راهآهن خرمآباد- پلدختر – انديمشک در سال ۹۳ مسيريابي آن انتخابشده و براي فاز اول آن مشاور مشخصشده و در حال مطالعه طرح است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از اداره کل روابط عمومي و امور بين الملل استانداري لرستان،هوشنگ بازوند در جلسه کميته بررسي ايستگاههاي پمپاژ شهرستان پلدختر اظهار داشت: چهار ايستگاه پمپاژ کشاورزي در شهرستان پلدختر توسط جهاد کشاورزي در هفته دولت در سال ۹۴ به بهرهبرداري ميرسد.
وي افزود: درمجموع اين ايستگاهها در سال جاري حدود يک هزار هکتار از زمينهاي ديم کشاورزي شهرستان پلدختر را به آبي تبديل ميکنند.
استاندار لرستان بيان کرد: يکي از محورهاي توسعه شهرستان پلدختر بحث کشاورزي است که اگر از آن درست استفاده شود ظرفيت بزرگي است.
وي تصريح کرد: در شهرستان پلدختر مشکلاتي مانند اشتغال و مباحث کشاورزي وجود دارد که براي رفع آنها بايد کارهايي مانند تعيين تکليف پروژه يا طرحهاي ايستگاههاي پمپاژ انجام گيرد.
وي عنوان کرد: برخي از اين پروژهها و ايستگاههاي پمپاژ کشاورزي در شهرستان پلدختر مدت تکميل و به بهرهبرداري رسيدن آنها طولاني شده است که کار اين ايستگاهها توسط دو دستگاه اجرايي (جهاد کشاورزي و آب منطقهاي انجام ميشود.
بازوند خاطرنشان کرد: با پيگيريهاي انجامشده در سال گذشته و امسال توسط مسئولان شهرستان و استان، خوشبختانه اعتبارات خوبي به اين پروژهها اختصاص دادهشده است.
استاندار لرستان گفت: مقرر شد دو ايستگاه پمپاژ يکي ايستگاه بان بازه چم مهر و ديگري دشت واشيان در هفته دولت توسط آب منطقهاي استان به بهرهبرداري برسند.
وي از ايستگاه پمپاژ دشت واشيان به علت طولاني شدن زمان اجراي آن انتقاد کرد و افزود: حدود ۱۱ سال است که ايستگاه پمپاژ دشت واشيان پلدختر به طول انجاميده است.
بازوند اظهار داشت: در صورت بهرهبرداري از اين طرح حدود يک هزار و ۲۵۰ هکتار از اراضي کشاورزي زير کشت آبي ميرود.
وي عنوان کرد: طي يک برنامه زمانبنديشده و مهندسي ارزش درنهايت قرار شد که در سال جاري ۵۰۰ هکتار از مجموع زمينهايي که قرار است توسط ايستگاه پمپاژ دشت واشيان آبي شود، زير کشت برود.
استاندار لرستان بيان کرد: پروژههاي زيرساختي هم مانند راهآهن خرمآباد- پلدختر – انديمشک در سال ۹۳ مسيريابي آن انتخابشده و براي فاز اول آن مشاور مشخصشده و در حال مطالعه طرح است.
وي خاطرنشان کرد: براي پروژه راهآهن به دنبال تأمين منابع هستيم تا بتوان از محل صندوق توسعه ملي يا از محل اعتبارات فاينانس اعتباري به اين طرح اختصاص داد.
استاندار لرستان به پروژههايي زيرساختي ديگر اشاره کرد و گفت: از پروژههاي زيرساختي يکي پروژه پالايشگاه نفت پلدختر و ديگر کارخانه سيمان اين شهرستان است که سال گذشته پيگيريهاي فراواني در اين راستا توسط بخش خصوصي انجامشده است.
بازوند گفت: در اين رابطه با بخش خصوصي مذاکره شده و در حال رايزني هستيم که اميدواريم بتوان کار اين پروژهها را انجام داده تا فعاليت آنها آغاز شود.
وي تصريح کرد: همه مسئولان بهويژه نماينده مردم در مجلس، فرماندار و دستگاههاي اجرايي تلاش ميکنند تا بتوانند با جذب سرمايهگذار بخش خصوصي اين پروژهها را عملياتي کنند.
استاندار لرستان به خشکساليهاي اخير در استان اشاره کرد و افزود: براي بارش هنوز فرصت باقي است و نبايد از نزولات آسماني نااميد شد و بايد يک ماه و اندي ديگر منتظر بارش باران در استان باشيم.
وي عنوان کرد: استان لرستان امسال در مقايسه با سال گذشته نزديک به ۱۳ درصد از مقدار بارندگي عقب است که تاکنون اين استان جز استانهاي است که هم ازلحاظ آب آشاميدني و هم آب کشاورزي با تنش بيآبي روبهرو است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]