تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867989038




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چشم انداز سیستم بانکی کشور روشن است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: روزبه:
چشم انداز سیستم بانکی کشور روشن است

روزبه 2.jpg


شناسهٔ خبر: 2529290 چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۲
استانها > قزوین

قزوین- استاندار قزوین با اشاره به توافقات هسته ای گفت: افق روشنی پیش روی اقتصاد و سیستم بانکی کشور است. به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی روزبه ظهر چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی بانک های استان که در محل سالن جلسات بانک صادرات برگزار شد اظهارداشت: در سایه مذاکرات و توافقات هسته ای تحولاتی در عرصه بین المللی اتفاق افتاد که پیروزی جمهوری اسلامی در این مذاکرات و ایجاد شور و نشاط درداخل کشور از ثمرات آن بود. درحال حاضر نیز همه گروه ها نسبت به این موضوع احساس خوبی دارند و امیدواریم موانع ظالمانه ای که پیش روی کشور ایجاد شده برطرف شود.وی افزود: در سطوح بین المللی و منطقه ای از همان لحظه نخست  و بعد از توافق تلاش شد که این نتیجه حاصل نشود چون متاسفانه توافق برای خیلی ها خوشایند نیست و همواره به دنبال آن هستند که کشور در تلاطم به سر ببرد تا در عرصه داخلی و بین المللی از آن بهره مند شوند.استاندار تصریح کرد: تیم مذاکره کننده که نماینده ملت ایران است جزء اعتلای کشور هدفی ندارد و شائبه ای بر شخصیت این افراد نمی توان وارد کرد فلذا در فضاهای عمومی و داخلی باید بستری فراهم شود که با دلگرمی و پشتوانه ملی مرحله نهایی را طی کند.روزبه گفت: تحریم ها آثار زیانباری بر اقتصاد کشور وارد کرده  و موانعی در مسیر توسعه کشور ایجاد کرده است که برای تولید و اشتغال کشور مضر است اما متاسفانه در فضای تحریم برخی به راحتی  در عرصه واردات فعالیت می کنند که این ضربه بیشتری را به تولید و اقتصاد کشور وارد می کند و دنیای استکبار به دنبال آن است که به اشکال مختلف نظام را با مشکل و بحران مواجه کند.استاندار با بیان اینکه بانک و شبکه بانکی موتور محرکه  توسعه است اظهار داشت: بدون بانک موضوعاتی چون تولید، اشتغال و سرمایه گذاری مفهومی ندارند و بانک ها را باید لازمه تفکیک ناپذیر توسعه دانست.وی یادآورشد: شبکه بانکی واقعیتی انکارناپذیر در نظام برنامه ریزی و توسعه کشور محسوب می شود که باید به شکل فعال، پیشرو و پیشتاز به روند توسعه را شتاب بدهد.استاندار با بیان اینکه" هنر مدیریت، تعادل در منابع و مصارف بانکی است" در ادامه یادآور شد: در دنیای امروز، هیچ کشور و استانی بدون سیستم بانکی نمی تواند راه به جایی ببرد و چنین جایگاه و رسالتی برای آن تعریف شده که باید آن را ارتقاء بخشید.وی با تاکید بر انتقال حساب ها و سپرده های بانکی واحدهای تولیدی به بانک های استان اظهار کرد: باید همه مناطق را دید  و ایران را فقط در تهران خلاصه نکرد بلکه ایران یعنی همه مناطق کشور و استان  که در جهت برخوردار و توانمندی آن باید اقدام کرد.استاندار با بیان اینکه به دنبال تقویت سیستم بانکی هستیم تصریح کرد: بانک ها، موتور محرکه توسعه اقتصادی  هستند که باید با تعامل و همکاری در جهت ارتقا و تقویت آنها حرکت کرد.وی در پایان با اشاره به قشر بیکاران تحصیل کرده و ضرورت همکاری و حمایت بانک ها در این زمینه افزود: امروزه فضای کار و اشتغال برای جوانان تحصیل کرده در جامعه به راحتی فراهم نیست که سرخوردگی ها و مشکلاتی را به بار می آورد که دراین زمینه باید بانک ها نقش خود رابه خوبی  ایفا کنند و با ارائه طرح هایی بتوانند بستر همکاری مشترک با دانشگاهها  را فراهم کنند تا از خروج نخبگان از کشور جلوگیری کنند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن