تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830003708




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تهران در شرايط اضطرار آلودگي صوتي قرار گرفت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ فروردين ۱۳۹۴ (۱۲:۳۷ب.ظ)
تهران در شرايط اضطرار آلودگي صوتي قرار گرفت موج - رئيس ستاد محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران با بيان اينکه آلودگي صوتي در شهر تهران ۱۵ تا ۲۵ دسيبل فراتر از حد مجاز است، گفت: شهر تهران در شرايط اضطرار آلودگي صوتي قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي محمد شاعري، رئيس ستاد محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران، گفت: در حال حاضر، بيشترين سهم آلودگي صوتي در کلانشهر تهران ناشي از سيستم حمل و نقل موتوري است به طوري که موتورسيکلت ها به ميزان ۸۳ دسيبل آلودگي صوتي توليد مي کنند و اين در حالي است که ميزان حد مجاز آن ۷۷ دسيبل است.
وي با بيان اينکه ۶۰ درصد وسايل حمل و نقل جاده اي را خودروهاي سواري در بر مي گيرد، افزود: در خيابان‏ ها و اتوبان هاي شهر تهران حدود ۵۰ درصد خودروهاي سواري صدايي بالاتر از ۸۱ دسيبل ايجاد مي کنند، در حالي که استاندارد آلودگي صوتي براي خودروهاي سواري ۷۴ دسيبل است.
رئيس ستاد محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران گفت: طبق آمارهاي به دست آمده در شهر تهران، سهم انتشار آلودگي صدا توسط موتورسيکلت ها ۴۹ درصد، خودروهاي سواري ۳۰ درصد، ماشين هاي سنگين ۲۰ درصد و اتوبوس هاي شرکت واحد يک درصد اعلام شده است.
وي با بيان اينکه مقادير تراز صدا در بدنه بزرگراه هاي تهران در روز حدود ۷۰ الي ۸۰ دسيبل است که اين رقم ۱۵ دسيبل از حد مجاز مناطق مسکوني (۵۵ دسيبل) بالاتر است، افزود: همچنين ۷۶ درصد مراکز درماني و ۳۲ درصد مراکز آموزشي داراي آلودگي صوتي بالاتر از حد مجاز و در شرايط بحراني آلودگي صوتي قرار دارند.
شاعري منطقه ۹ تهران را داراي بيشترين آلودگي صوتي در سطح شهر عنوان کرد و گفت: ميزان تراز صدا در اين منطقه در دوره زماني روز تقريبا ۷۶ دسيبل و در شب ۷۵ دسيبل است که از علل اصلي ميزان بالاي آلودگي صوتي در اين منطقه مي ‏توان به وجود ميدان آزادي و تردد خودروها و موتور سيکلت و همچنين استقرار فرودگاه مهر آباد اشاره کرد.
به گفته وي، منطقه ۱۴ دومين منطقه آلوده و منطقه ۱۹سومين منطقه آلوده به لحاظ صوت در شهر تهران است.
شاعري خاطر نشان کرد: بيشترين ميزان آلودگي صدا در سطح مناطق از لحاظ ترافيکي به ترتيب در مناطق ۶-۱۰-۱۱-۱۲-۱۳-۳-۱۹-۱۸-۲ هستند که تراز صوتي در بيشتر خيابان هاي اصلي اين مناطق بيش از ۷۰ دسي بل است.
رئيس ستاد محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران به راهکارهاي کاهش آلودگي صوتي اشاره کرد و گفت: به منظور مديريت و کنترل آلودگي صوتي، راهکارها و روش‏ هاي فني و مديريتي مختلفي وجود دارد که از آن جمله مي توان به نوسازي و جايگزين کردن خودروهاي فرسوده، استفاده از سدهاي آکوستيکي، جلوگيري از تردد خودروهاي سنگين غير استاندارد و با آلودگي صوتي غير مجاز در خيابان‏ ها به هنگام شب، استفاده از پوشش گياهي مناسب اشاره کرد.
وي افزود: کنترل توليد آلودگي صداي ناشي از فعاليت هاي صنعتي، عمراني و خدماتي، جلوگيري از انتشار آلودگي صدا ناشي از ساختمان در فعاليت هاي صنعتي، گسترش شبکه پايش آلودگي صوت و ارائه هشدارهاي لازم، افزايش اطلاع و آگاهي شهروندان به منظور کنترل، کاهش و مقابله با آلودگي صوتي، الزام به رعايت مبحث ۱۹در ساخت و سازها و منوط نمودن پايان کار به رعايت استانداردهاي آلايندگي صوتي از ديگر راهکارهاي کاهش آلودگي صوتي در شهرها است.
شاعري گفت: انتقال فرودگاه مهرآباد، نصب ديوارهاي جاذب صوتي در حاشيه راه آهن داخل شهر، احداث پارکينگ بيشتر براي جلوگيري از ترافيک،ساماندهي مشاغل مزاحم صنعتي و طراحي سطوح کاربري‏ ها بر اساس ميزان توليد آلودگي صوتي راهکارهاي ديگري است که مي توان براي کاهش ميزان آلودگي صوتي عنوان کرد.
رئيس ستاد محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران افزود: يکي از ابعاد مهم و تاثير گذار در بهبود کيفيت زندگي و محيط زيست شهري بحث کاهش آلودگي صوتي است که مي تواند تضمين کننده سلامت شهروندان و ايجاد شادابي و نشاط در آنها شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن