تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند از آدم بد اخلاق توبه نمى‏پذيرد. عرض شد: اى رسول خدا، چرا؟ فرمودند: چون ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819254824




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آذرشهر حدود 42 درصد نهال هاي مثمر آذربايجان شرقي را تامين مي کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ فروردين ۱۳۹۴ (۱۱:۱۱ق.ظ)
آذرشهر حدود 42 درصد نهال هاي مثمر آذربايجان شرقي را تامين مي کند موج - مدير جهاد کشاورزي شهرستان آذرشهر گفت: سالانه به طور ميانگين 880 هزار اصله نهال مثمر در نهالستان هاي مجاز اين شهرستان تکثير و توليد مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، منوچهر رحماني افزود: با اشاره به فصل کاشت نهال خاطرنشان کرد: بيش از 12 هکتار از اراضي آذرشهر در قالب پنج نهالستان به توليد و پرورش نهال هاي گوناگون درختان ميوه اختصاص يافته و معمولا نهال کاري در اواخر زمستان و اوايل بهار صورت مي گيرد.
مدير جهاد کشاورزي شهرستان آذرشهر، نهال هاي توليد شده در اين شهرستان را بادام، سيب، گردو، گوجه، زردآلو، انگور، گلابي، هلو، انجير، خرمالو و پسته اعلام کرد و گفت: همه نهال هاي توليد شده داراي گواهي سلامت هستند.
رحماني يادآوري کرد: نهال کاران با استفاده از نظرات علمي کارشناسان کشاورزي براي روش هاي پيوندي و ايجاد مقاومت در آنها در برابر نوسانات آب و هوايي فعاليت هاي تجربي و علمي را انجام مي دهند. وي انتخاب نوع بذر نهال، آبياري مناسب، بهره گيري از کودهاي حيواني، فضاي مناسب نهالستان و استفاده از نظرات کارشناسان کشاورزي و باغداران مجرب را در توليد و پرورش نهال بسيار مفيد دانست و اظهار کرد: نوع نهال همان زير ساخت اوليه باغات و مواد اصلي و تشکيل دهنده توليد ميوه است.
مدير جهاد کشاورزي شهرستان آذرشهر با اشاره به نوع نهال ها و سازگاري ها آنها با آب و هواي مختلف از باغداران خواست ضمن استفاده از نهال هاي شناسه دار،در انتخاب نهال هاي مثمر با در نظر گرفتن موقعيت اقليمي منطقه خود از نظرات کارشناسان کشاورزي استفاده کنند.
رحماني با تاکيد بر لزوم استفاده از کودهاي حيواني و طبيعي در باغات و مزارع ابراز کرد: کاهش مصرف سموم شيميايي دفع آفات و همچنين رعايت ميزان مصرف کودهاي شيميايي و مصرف کودهاي حيواني و طبيعي باعث تقويت خاک اراضي کشاورزي و عمر بيشتر درختان و مطلوبت و مرغوبيت محصولات زراعي و باغي مي شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن