تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860347834




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیدمرتضی آوینی به محمد هاشمی چه گفت؟ / آقايان! بسيجيان از شما نخواهند گذشت.


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
سیدمرتضی آوینی به محمد هاشمی چه گفت؟ / آقايان! بسيجيان از شما نخواهند گذشت.
سیدمرتضی آوینی به محمد هاشمی چه گفت؟ / آقايان! بسيجيان از شما نخواهند گذشت. آقايان! وقت آن رسيده است كه برهان ارائه كنيد و اگر نه در پيشگاه امت محاكمه خواهيد شد. وقت آن رسيده است كه دلايل خود را ارائه كنيد كه چرا دست به اين كار وقيحانه زده‌ايد و اگر نه بسيجيان از شما نخواهند گذشت.


به گزارش فرهنگ نیوز ، از روز یکشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۷۱ تا پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۷۴ اروپا شاهد دومین نسل‌کشی تاریخ خودش بعد از جنگ جهانی دوم بود. صربهای نژادپرست علیه مسلمانان بوسنی و هرزگوین دست به جنایات بزرگی زدند. جنگ رسانه ای همچنان پیشگامِ جنگ نظامی، در حال انجام عملیات روانی بود. صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران نیز معمولا خوراک خبری خود را از رسانه‌های استعمارگر دریافت می‌کرد. در این میان گروهی چند نفره از حوزه هنری سازمان تبلیغات بسیجی‌وار به همراه هیئتی متشکل از آیت‌الله جنتی (به نمایندگی از مقام معظم رهبری) و چند تن دیگر راهی این منطقه جنگ زده شدند. آنها در سخت‌ترین شرایط جنگی بیش از پنجاه ساعت فیلم تهیه کرده و با هزار امید بازگشتند. بازگشتند تا مردم ایران را با واقعی‌ترین شرایط زندگی همکیشان خود آگاه سازند. در این ایام صداوسیما جمهوری اسلامی ایران در اختیار محمد هاشمی، برادر رئیس جمهور همان دوره یعنی اکبر هاشمی بود. مسئولین صداوسیما گذشته از گزینش و تکه تکه کردن بخش های مختلف و مهم فیلم، در یک حرکت دور از اخلاق، با حذف نام سازندگان فیلم و پخش نکردن صدای آوینی، مستند را حاصل تلاش گروه سیاسی صداوسیما عنوان کردند. سازندگان این مستند دست به نگارش نامه سرگشاده خطاب به محمد هاشمی زدند. پنج روز پس از انتشار این نامه‌، روابط عمومی صداوسیما پاسخی آکنده از توجیحات بی‌مورد و متناقض داد، که البته با واکنش آوینی مواجه شده و او یادداشتی شگفت در این باب با عنوان «چگونه خنجر در پشت شقايق نشست» نوشت. در زیر متن این یادداشت را از نظر می‌گذرانید:
 
******
 
چگونه خنجر در پشت شقايق نشست؟
«قل‌هاتوابرهانكم ان كنتم صادقين» دو سه روزي بود انتظار مي‌كشيديم كه جوابيه‌اي از روابط عمومي صداوسيما صادر شود و در آن اصلا همه چيز را از بنيان انكار كند، چراكه تجربه نشان داده است كه روابط عمومي صداوسيما جز لاپوشاني اشتباهات آقايان مسئولان و برنامه‌سازان صداوسيما هيچ وظيفه‌اي ندارد و همواره هر اتفاقي كه بيفتد، چه حق با صداوسيما باشد و چه نباشد، قاعده بر اين است كه جانب صداوسيما گرفته شود و با يك مشت استدلالات ريزودرشت ، طرف مقابل را از صحنه بيرون كنند.
 
آقايان روابط عمومي!
اين چه وظيفه‌اي است كه شما براي خودتان اختيار كرده‌ايد؟ به هر تقدير داستان سريال خنجر و شقايق از اين قرار است كه در هفته دوم مردادماه سال جاري دفتر مقام معظم رهبري به حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي اطلاع دادند كه مي‌توانند اكيپي را براي فيلم‌برداري به همراه هيات اعزامي به بوسني‌وهرزگوين بفرستد به واحد ارتباطات بين‌المللي دفتر مقام معظم رهبري مراجعه كرديم و خود را به عنوان نمايندگان حوزه هنري معرفي كرديم و ايشان نخست موافقت نكردند و گفتند كه قرار است خبرنگاراني از صداوسيما به همراه هيات اعزام شوند. ما نااميد از سفر به بوسني‌وهرزگوين بازگشتيم و در جستجوي راهي بوديم كه هر طور هست خودمان را به آن خطه برسانيم؛ اما روز بعد از دفتر با ما تماس گرفتند كه مي‌توانيد برويد. علت اين تغيير برنامه چه بود، ما نمي‌دانيم اما از گوشه‌وكنار شنيديم كه يحتمل همان علتي در ميان بوده است كه در زمان جنگ ما آنرا به تجربه آزموده بوديم. خبرنگاران صداوسيما و خط مقدم نبرد؟! آقاياني كه همواره توپخانه را به خط مقدم اشتباه مي‌گيرند، و در آن گزارش كذايي هم كه همين شب‌ها براي مردم نشان دادند تا دليلي بر رد اعتراضات ما ارائه كرده باشند.
 
نيز ديديم كه گزارش آقاي خبرنگار از كنار مسجد جامع زاگرب در كرواسي مخابره شده بود كه مردم آن جز چند روز اول جنگ، حتي با بوي باروت هم بيگانه‌اند. و چند نما هم از شهر ويسوكو كه مرتب لوپ شده بود و تكرار مي‌شد تا نتيجه سفر يك ماهه خبرنگاران اعزامي صداوسيما به بوسني، به سمع و ديد تماشاگران از همه جا بي‌خبر برسد كه نمي‌دانند با عدم پخش سريال خنجر و شقايق كه قسمت هفتم وهشتم آن از داخل شهر گوراژده و از عمق محاصره فيلمبرداري شده است، چه چيزي را از كف داده‌اند. مردم كه نمي‌دانند در اين سريال چه بوده است، بگذار ما هرچه را كه مي‌خواهيم سر هم كنيم و به خورد بينندگان بدهيم. كسي چه مي‌فهمد كه بيچاره اين فيلمبرداران ديوانه‌ي روايت فتح، چه طور از پنجاه متري پايگاه‌هاي صرب ها، از ارتفاعات در شب تاريك، بعد از ده‌ها كيلومتر پياده‌روي خود را به گوراژده رسانده‌اند. مردم كه نمي‌دانند! فوقش آن است كه اعتراضي مي‌شود و ما هم كه خدا را شكر روابط عمومي صداوسيما را داريم كه متخصص ماست‌مالي و لاپوشاني است... ديگر چه غمي داريم؟
 
آقايان! وقت آن رسيده است كه برهان ارائه كنيد و اگر نه در پيشگاه امت محاكمه خواهيد شد. وقت آن رسيده است كه دلايل خود را ارائه كنيد كه چرا دست به اين كار وقيحانه زده‌ايد و اگر نه بسيجيان از شما نخواهند گذشت. آنها كه تمام طول هشت سال دفاع مقدس را از عملكرد شما در جنگ خون‌جگر خورده‌اند و به آمارهاي طويل و عريض شما پوزخند زده‌اند، از شما نخواهند گذشت.
 
كيست كه نداند شصت‌درصد از آمارهايي كه شما از خدمات بي‌شائبه و خداپسندانه‌اي كه به دفاع مقدس كرده‌ايد، ارائه مي‌دهيد به دقايقي اختصاص دارد كه اسلايدهاي جنگ را با موسيقي پخش كرده‌ايد. خدا كند روزي يك گروه تحقيق به اين فكر بيفتند كه عملكرد شما را در قبال جنگ با عملكرد تلويزيون عراق مقايسه كند، آنگاه همه خواهند فهميد كه شما چه كرده‌ايد. همه آنچه سند افتخار شما را در رابطه با دفاع مقدس تشكيل مي‌دهد برنامه‌هاي روايت فتح است و فيلم‌هايي كه بچه‌هاي خبر شبكه اول در سالهاي آغاز جنگ تا عمليات بيت‌المقدس مي‌گرفتند و آن شهيد عزيز غلامرضا رهبر، كه خدا مي‌داند بعد از شهادت او از اين سازمان ده پانزده هزار نفري عريض و طويل حتي يك نفر جز بچه‌هاي روايت فتح نبود كه علم اين شهيد را به خط مقدم برساند. خبر سيما از آن پس كور شد كه شد. بچه‌هاي روايت فتح هم كه يا از جهاد سازندگي بودند يا از سپاه و يا از بسيج و كسي نمي‌تواند افتخارات معنوي آنها را به نفع سيماي كذايي مصادره كند.
 
آيا اين جواب شماست به يك داعيه حق؟ نه آقايان! اين بار ما از شما نخواهيم گذشت تا جواب دهيد و استدلال بياوريد.
 
در جوابيه شما موارد يك تا ۵ كه خالي از هرگونه سخني است.
 
مورد ششم نامه‌اي است كه از سازمان تبليغات اسلامي به سيما فرستاده شده است كه درخواست اقلامي را دارد. خوب! كه چه! آقايان! مگر شما مي‌ترسيد كه نام حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي را بر زبان بياوريد كه دفتر مركزي سازمان را با حوزه هنري مخلوط مي‌كنيد كه راه فراري براي خود بيابيد؟! فيلم ها در اختيار حوزه هنري بوده است و لابد كميته تبليغات بوسني در سازمان تبليغات اسلامي، در ارتباط با نمايشگاه ها و يا برنامه‌هاي ديگري كه داشته نامه‌اي به شما نگاشته است. اين نامه چه چيزي را اثبات مي‌كند جز آنكه شما حتي از ذكر نام حوزه هنري هم مي‌ترسيد و در تمام اين جوابيه حتي يكبار هم نام حوزه هنري نيامده است. چرا؟
 
از شماره‌هاي ۷ تا ۱۰ نيز به نقل قصه حسين كرد گذشته است و بالاخره مي‌رسيم به اصل ماجرا.
 
در تاريخ شانزدهم آبا‌ن‌ماه، سه عدد نوار نيم‌ساعته يوماتيك تحويل دفتر مدير شبكه يك مي‌شود كه شامل سه قسمت از سريال ده قسمتي خنجر و شقايق است، يك فيلم كامل مستند، نه گزارشي خبري. درست دقت شود: ادعاي آقايان اين است كه در اين برنامه‌ها چيزي جز خيابان‌هاي خالي،‌ خانه‌ها، اماكن تخريب شده و... نبوده است. پرسش اين است كه لااقل همين سه قسمت مثله شده از برنامه كه شما با حذف گفتارها و تيتراژ به اسم خودتان پخش كرده‌ايد، گواه است كه محتويات اين نوارها چيزي خلاف مدعاي شماست. حتي همين فيلم‌هاي مثله شده كه شما از خنجر و شقايق پخش كرده‌ايد و تنها فيلم‌هايي كه توليد داخلي بوده است.
 
در جواب به شماره دوازده از شما مي‌پرسيم كدام يك از فيلم‌هايي كه شما از ماهواره‌ها ضبط مي‌كنيد و براي مردم پخش مي‌كنيد توانسته است نظرگاه مسلمانان را درباره اين نسل‌كشي فجيع روشن كند؟‌ در كدام يك از اين فيلم هاي ماهواره‌اي مصاحبه‌هايي با فرماندهان محور عملياتي مسلمانان بوسني‌وهرزگوين عليه صرب ها وجود داشته است كه در آن فرمانده هنگام بردن نام امام‌خميني(س)‌ گريسته است؟ در كدام يك؟ جواب بدهيد، آقايان روابط‌عمومي! جواب بدهيد! كدام ماهواره و يا فيلمبردار غربي و شرقي تاكنون نشان داده است كه مردم مسلمان در شهر محاصره شده گوراژده چگونه زندگي مي‌كنند، چه مي‌گويند و براي چه مي‌جنگند و استقامت مي‌ورزند؟ شما دو دقيقه فيلم كه توسط خبرنگارانتان در سارايو و فيلمبرداري شده باشد به ما نشان دهيد، ما همه حرفهايمان را پس مي‌گيريم. تازه مگر شما اجازه داديد كه ما شش قسمت باقيمانده سريال را كه حاوي فيلم‌هايي بسيار زيبا و روايتي تكان‌دهنده از درون حلقه محاصره است، پخش كنيم كه چنين قضاوت مي‌كنيد؟
 
در برنامه‌هاي سيما مردم تصوير گورهاي دسته‌جمعي و ناله كودكان و آتش‌زدن منازل را تماشا كرده‌اند، بله! اين فيلم‌ها را كه خبرنگاران خارجي از ديدگاه صرب ها گرفته‌اند. شما چه كرده‌ايد؟ شما آنيد كه رستم پهلوان بود!
 
در شماره ۱۳ هم كه بر ما منت گذاشته‌ايد از اينكه تصاوير مثله شده فيلم‌هاي مستند ما را به شيوه فيلم‌هاي خبري خودتان پخش كرده‌ايد و لابد انتظار هم داريد كه ما از شما تشكر كنيم؟ براي اطلاع امت عزيز مي‌گوئيم كه مجموعه خنجر و شقايق آنطور كه ما ساخته بوديم و تحويل مدير شبكه اول داده بوديم، از زيبا‌ترين مستند‌هايي است كه در اين چهارده ساله بعد از انقلاب ساخته شده است. ما كه خودمان فيلمبرداران و سازندگان برنامه‌هاي روايت فتح بوده‌ايم مي‌دانيم كه چه كرده‌ايم، شما اگر جرات داريد سريال را آن طور كه ما مونتاژ كرده‌ايم براي مردم پخش كنيد تا واقعيت روشن شود و اگر نه براي يك بار هم شده شما آقايان متخصص روابط‌ عمومي! به اشتباه خودتان اعتراف كنيد. باشد؟ و اصلا نيت ما از ساختن اين برنامه‌ها دادن اطلاعات در مورد جنايات صربها نبوده است.
 
اگر آقايان علي‌رغم مسندي كه در آن قرار گرفته‌اند الفباي مستند‌سازي و نحوه برخورد با مخاطب را در كار تبليغ مي‌دانستند، غايت برنامه‌سازي را صرفا اطلاع‌رساني نمي‌گرفتند و اصلا همين ديد عقب‌مانده شما در باره‌ برنامه‌سازي است كه وضع اين رسانه قدرتمند را كه در كف شما جز «بوق مفلوكي» بيش نيست، ‌به اينجا كشانده است كه همه شاهد آن هستند. مقايسه آنچه شما از سريال «خنجر و شقايق» در سيما پخش كرديد با فيلم‌هاي كامل اين مجموعه مي‌تواند حقيقت را روشن كند. اگر جرات داريد برنامه‌هاي كامل سريال را پخش كنيد. شما توقع داشتيد كه نوارهاي خام را در اختيار شما بگذاريم تا با آن كسب وجهه كنيد و كاستي‌هاي خودتان را جبران كنيد؟‌بايد بدانيد مجموع فيلم‌هاي گرفته شده پنجاه ساعت بود و مصاحبه‌هايي به سه زبان آلماني، انگليسي و بوسنيايي و گاهي هم عربي انجام گرفته بود. غالب فيلم‌ها با ۸- Hi فيلمبرداري شده بود و تبديل اين نوارها به يوماتيك و دوبله مصاحبه‌ها و مونتاژ ده قسمت سريال، به نظر شما به چه زماني نياز دارد؟ ما اين كار را در كمتر از دو ماه انجام داديم تا فيلمها براي هفته «بوسني‌وهرزگوين» حاضر شود و شما آن را مثله كنيد و به اسم خودتان پخش كنيد! و بعد استدلال مي‌كنيد كه در برنامه‌هاي ‌جنگ گونه نام تهيه‌كنندگان ذكر نمي شود. كدام جنگ؟ در شب اول اعلام كردند كه برنامه‌اي توليد‌شده در گروه سياسي و شب هاي بعد هم گزارش اعزامي از خبرنگاران صداوسيما در بوسني‌وهرزگوين، آن هم در طي اعلام برنامه مستقل كه توسط مجريان ميان برنامه‌ها انجام مي‌شود! كدام جنگ؟ چه كسي را فريب مي دهيد؟
 
و اما بشنويد بقيه داستان نوارها را از زبان كارگردان سريال: «روز شانزدهم آبان‌ماه سه حلقه نوار يوماتيك نيم ساعتي به دفتر آقاي مدير شبكه اول تحويل داده شد و يكي‌دو روز بعد يك حلقه نوار ديگر حاوي قسمت چهارم سريال. به اين اميد كه تا اين برنامه‌ها پخش مي‌شود قسمت‌هاي ديگر سريال نيز نريشن‌گذاري مي‌شود و به دست پخش مي‌رسد. غافل از آنكه آقايان انديشه مصادره فيلم‌ها را به نفع اسم و رسم خودشان در سر مي‌پرورانده‌اند.» چند روز بعد كارگردان برنامه، رد نوارها را در گروه اجتماعي پيدا مي‌كند. در يك مذاكره تلفني با آقاي موسوي، مدير گروه اجتماعي، ايشان مي‌گويند كه بله! نوارها را در اختيار ما قرار داده‌اند كه قسمت هايي از آن را در برنامه‌هاي خودمان بگنجانيم. كاگردان برنامه‌ها كه سخت جاخورده است و دلش نه براي نوارها كه براي آن همه رنجي مي‌سوزد كه به پاي آنها كشيده است تا يك سريال مستند بسازد، فرداي آن روز به ملاقات آقاي موسوي مي‌رود. آقاي موسوي كه شب قبل نوارها را ديده است اذعان مي‌دارد كه در هنگام مكالمه تلفني از محتواي نوارها اطلاعي نداشته است. اكنون او كه سخت تحت تأثير فيلم ها قرار گرفته و با اشتياق زبان به تحسين و تقدير از بچه‌هاي سازنده سريال گشوده است خودش حامي فيلم‌هاست و مي‌گويد كه نه! اين فيلم‌ها بايد درست به همين صورت كه مونتاژ شده است، پخش شوند و اصلا امكان خرد كردن آنها وجود ندارد. روايتي يكدست است كه امكان تكه‌تكه شدن ندارد. او مي‌گويد كه فيلمها را به دفتر مدير شبكه يك بر خواهد گرداند. حالا آقاي مدير به سفر خارج تشريف برده‌اند و كارگردان با مراجعه به دفتر مدير شبكه، فيلم‌ها را روي ميز معاون ايشان پيدا مي‌كند. ايشان حضور ندارند. منشي مي‌گويد كه فيلم‌ها قرار است به پخش فرستاده شود و كارگردان برنامه‌ها با خيال نسبتا راحت باز مي‌گردد... اما شب با لاشه‌ی تكه‌تكه شده فيلم ها در تلويزيون روبه‌رو مي‌شود. و به اين صورت خنجر در پشت شقايق‌ها مي‌نشيند.
 
و اما درباره تهمت‌هايي كه در شماره شانزده به ما زده‌ايد. خدا را شكر كه همه مي‌دانند ما چگونه براي «روايت فتح» فيلمبرداري مي‌كرديم. فقط در اين باره يك جمله مي‌گوئيم و در مي‌گذريم، چراكه آنچه را خدا در اين باره مي‌داند چه بهتر كه از بندگان ناسپاس پنهان بماند. وقتي اين نسبت‌هايي را كه صداوسيما به ما داده بود مي‌خوانديم يكي از افراد گروه كه از بچه‌هاي روايت فتح هم بوده است، گفت خدا شاهد است ۶ ماه در افغانستان در كنار مجاهدين بوديم و فيلم مي‌گرفتيم و هيچ پولي جز همان ماهي شش هزار تومان كه حقوقمان بود، دريافت نكرديم. وقتي از افغانستان بازگشتيم، گذشته از آن همه سختي و رنج و حتي اسارت كه خداوند بخير گذراند آنچه برايمان باقي ماند يك بيماري يرقان بود و تركش‌هايي كه در بدن داشتيم. در اين سفر هم نمي‌گوييم كه چگونه روي به راه نهاديم و چگونه زندگي كرديم تا آقايان در شرمندنگي منخيشان نمانند و راهي براي طفره رفتن داشته باشند.
 
آقايان! ما براي ساختن سريال «تعطيلات نوروزي» كه به شمال نرفته بوديم. به «بوسني‌وهرزگوين» رفته بوديم. به جبهه‌هاي پرخطري كه كسي جز با اعتقاد به معاد و براي رضا خدا نمي‌تواند پا در آن بگذارد.
 
شرم هم خوب چيزي است! از كوزه همان برون تراود كه در اوست. نيازي به اين سخنان نيست. برنامه‌هاي صداوسيما بر ماهيت اين سازمان دلالت دارد و هيچ مدركي بهتر از اين نمي‌خواهد. آقايان براي تبرئه خودشان مردم را به يك گفته از حضرت امام(س) ارجاع مي‌دهند حال آنكه يار و همراه حضرت امام(س)‌و جانشين به حق ايشان اكنون در ميان ماست و ما بارها و بارها نظرات ايشان را درباره سيما و برنامه‌هاي گهربار! آن شنيده‌ايم.
 
چه كسي مي‌تواند ادعا كند كه نظر حضرت امام(س) جز آن بوده است كه آيت‌الله خامنه‌اي(حفظ‌الله)‌ فرموده‌اند؟ اگر شما در انديشه تبليغ نهضت رو به رشد اسلامي در كشورهاي جهان و در ميان مردم جهان از لبنان و فلسطين گرفته تا كشمير... نيستيد ما حاضريم همانگونه كه «روايت فتح» را ساختيم باز هم به كشمير و افغانستان و لبنان و... برويم، به شرط آنكه شما فيلم هاي ما را كامل پخش كنيد. آن وقت اگر حتي اسمي هم از ما و «جهاد» و «سپاه» و «حوزه هنري» در ميان نباشد، عيبي ندارد. بسم‌الله!
 
سخن آخر اينكه:‌
آقايان عزيز! اگر راست مي‌گوييد و بر مدعيات خود اصرار مي‌ورزيد و در گفته‌هاي خود صادق هستيد، سريال «خنجر وشقايق» را همان‌گونه كه در «حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي» مونتاژ شده است پخش كنيد تا مردم خود در صحت و سقم گفته ما قضاوت كنند.
 
گروه سازندگان سريال ده قسمتي «خنجر و شقايق»
 
منبع: روزنامه كيهان، ۲۸ آبان ۱۳۷۱.
 




94/1/19 - 10:19 - 2015-4-8 10:19:19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن