تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827551420




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرمايه‌گذاري سالانه يک ميليارد دلاري براي احداث سدهاي بزرگ و نيروگاه‌هاي آبي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ فروردين ۱۳۹۴ (۱۲:۳ب.ظ)
سرمايه‌گذاري سالانه يک ميليارد دلاري براي احداث سدهاي بزرگ و نيروگاه‌هاي آبي موج - مديرعامل شرکت توسعه منابع آب و نيروي ايران از سرمايه‌گذاري سالانه حدود يک ميليارد دلار توسط اين شرکت براي احداث سدهاي بزرگ و نيروگاه‌هاي برق‌آبي خبر داد.
به‌گزارش خبرگزاري موج، سيدمحمدرضا رضازاده گفت: شرکت توسعه آب و نيروي ايران از سال 1368 (1989) براي اجراي طرح‌هاي بزرگ سدسازي و نيروگاه‌هاي برق‌آبي در کشور تاسيس شد.
وي تصريح کرد: براي شرکت آب و نيرو با توجه به پيشينه و تجاربي که دارد، فرصت‌هاي خوبي براي همکاري في‌مابين مي‌تواند تعريف شود چراکه شرکت ما سالانه حدود يک ميليارد دلار فعاليت در ايران دارد و شايد از سال تاسيس تا امروز 20 ميليارد دلار طرح‌هاي مختلف سدسازي، ‌سامانه‌هاي انتقال و نيروگاه‌هاي برق‌آبي را به بهره‌برداري رسانده است.
وي گفت: بنابراين فکر مي‌کنيم با ظرفيت فني و مهندسي و تجارب طولاني شرکت، مي‌توانيم در مديريت و کنترل پروژه‌ها از ابتدا تا انتها، مطالعه و امکان‌سنجي پروژه‌ها، مديريت قراردادي پروژه‌ها و طراحي مدل مالي براي اجراي پروژه‌ها با کشورهاي دوست همکاري داشته باشيم و در زمان حاضر نيز فعاليت‌هايي را در برخي از کشورها آغاز کرده‌ايم.
وي ادامه داد: برنامه‌ريزي راهبردي در توسعه نيروگاه‌هاي برق‌آبي، مطالعه طراحي و ساخت سدها و شبکه‌هاي آبياري و زه‌کشي، سامانه‌هاي انتقال آب، سازوکار توسعه پاک، سرمايه‌گذاري در جهت توسعه نيروگاه‌هاي کوچک، تحقيق و توسعه نيروگاه‌هاي برق‌آبي و مديريت دانش در اين زمينه، ظرفيت‌سازي نيروي انساني متخصص و تامين خدمات مهندسي ازجمله اهداف کلي و ماموريت‌هاي آب و نيرو محسوب مي‌شود.
رضازاده سپس با اشاره به سدهاي پيش‌بيني‌شده در سه حوضه آبريز کرخه، دز و کارون، اظهار داشت: در رودخانه کارون 11 سد ديده شده که پنج سد به بهره‌برداري رسيده و پنج سد در حال مطالعه و يک سد در حال اجرا است ضمن آنکه بر رودخانه دز هم شش سد ديده شده که دو سد در حال اجرا و مابقي در حال تکميل مطالعه هستند؛ البته در ديگر نقاط کشور نيز پروژه‌هاي بزرگ ديگري در دست اجرا داريم.
رييس هيات‌مديره شرکت آب و نيرو افزود: ظرفيت نيروگاه‌هاي نصب‌شده در کشور 73 هزار مگاوات شامل انواع نيروگاه‌ها بوده و سهم نيروگاه‌هاي برق‌آبي 14.7 درصد است.
وي با معرفي برخي از طرح‌هاي شرکت توسعه منابع آب و نيروي ايران، گفت: طرح کارون 3 داراي 205 متر ارتفاع و نيروگاهي 2000 مگاواتي در زيرزمين است؛ کرخه نيز با پنج ميليارد مترمکعب حجم مخزن، بيشترين حجم مخزن را در بين سدهاي ايران دارد و قادر به توليد 400 مگاوات برق است و سد کارون 4 داراي مخزني با حجم 2.2 ميليارد مترمکعب با نيروگاه 1000 مگاواتي است. وي افزود: نکته قابل توجه اين است که سدهايي که روي رودخانه کارون طراحي و اجرا شده، به نحوي است که اگر درياچه سدي پر باشد، تا پاي سد بالاسري خود ادامه پيدا مي‌کند و اين بدين معناست که از تمام ظرفيت کارون براي ايجاد نيروگاه برق‌آبي استفاده کرده‌ايم.
رضازاده با اشاره به سد گتوند، افزود: سد گتوند بلندترين سد خاکي با ظرفيت 1000 مگاواتي و حجم مخزن 4.5 ميليارد مترمکعبي، آخرين سدي است که بر روي کارون قرار دارد و در حال بهره‌برداري است.
وي با بيان اينکه در کنار پروژه‌هاي سدسازي طرح‌هاي بزرگ ديگر نيز انجام مي‌شود، اظهار داشت: در ميان درياچه سد گتوند، براي اتصال مراکز جمعيتي که در دو طرف درياچه قرار دارند و راه اتصالي آنها زيرآب رفته است، پل احداث شد و اجراي پروژه‌هاي بزرگ سدسازي ايجاب مي‌کند پروژه‌هاي ديگري را در کنار آنها ايجاد کنيم که خود آنها نيز طرح‌هاي بزرگي محسوب مي‌شوند.
وي در معرفي سد و نيروگاه سياه‌بيشه، گفت: يکي از پروژه‌هايي که در شمال کشور توسط آب و نيرو اجرا شده، نيروگاه تلمبه ذخيره‌اي سياه‌بيشه است که ظرفيت نيروگاه اين پروژه 1000 مگاوات است و آب را بين دو مخزن مي‌چرخاند و برق را در ساعت‌هاي کم‌مصرف به ساعت‌هاي پرمصرف و بالعکس منتقل مي‌کند.
مديرعامل شرکت توسعه منابع آب و نيروي ايران با اشاره به ساير فعاليت‌هاي شرکت، ادامه داد: از ديگر فعاليت‌هاي شرکت آب و نيرو، احداث تونل‌هاي انتقال آب است که از آن جمله مي‌توان به پروژه بهشت‌آباد و چم‌شير نام برد.
وي اضافه کرد: اجراي شبکه‌هاي آبياري و زه‌کشي ازجمله کارهايي است که از چند سال پيش مشغول به فعاليت در اين پروژه‌ها هستيم.
رييس هيات‌مديره شرکت آب و نيرو با اشاره به علاقه‌مندي اين شرکت براي فعاليت در بخش نيروگاه‌هاي ميکرو، گفت: يکي از زمينه‌هايي که ما تمايل به کار در آن داريم نيروگاه‌هاي کوچک، متوسط و ميکرو است تا بتوانيم از هر فرصتي براي توليد برق استفاده کنيم؛ بنابراين در زمينه بومي‌سازي نيروگاه‌هاي ميکرو و توسعه فعاليت بخش خصوصي در اين زمينه فعاليت کرده‌ايم.
وي يادآور شد: در زمان حاضر 10790 مگاوات نيروگاه برق‌آبي در حال بهره‌برداري، 6890 مگاوات در حال اجرا و 12900 مگاوات در حال مطالعه داريم.
وي افزود: ما در کنار فعاليت‌هاي سازه‌اي، فعاليت‌هاي غيرسازه‌اي را در حوضه‌هاي آبريز اصلي کشور مدنظر قرار داده‌ايم تا بتوانيم براي تصميم‌گيري و تصميم‌سازي در اجراي طرح‌ها از مجموعه اطلاعات يکپارچه استفاده کنيم؛ مديريت يکپارچه آب که در آن ملاحظه‌هاي مختلفي ازجمله منابع آب زيرزميني و سطحي، زيست‌محيطي و اقتصادي يا موضوع‌هاي سياسي و اجتماعي هر منطقه لحاظ مي‌شود، در سامانه يکپارچه آب موردتوجه قرار مي‌گيرد.
وي تاکيد کرد: مدل‌هاي پيش‌بيني هيدرولوژيکي، سامانه ايمني سدها، استفاده از سامانه GIS در تملک زمين‌ها و توجه به رسوب مخازن سدها در سامانه تصميم‌يار به کمک ما مي‌آيد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن