تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هركه خوش دارد دعايش هنگام سختى مستجاب شود، هنگام آسايش، بسيار دعا كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842061190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از سوی اکونومیست اعلام شد: پرنفوذترین اقتصاددانان جهان


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: از سوی اکونومیست اعلام شد: پرنفوذترین اقتصاددانان جهان
اکونومیست بر مبنای نظرات علمی، اسامی پرنفوذ‌ترین اقتصاددانان جهان را معرفی کرد. افراد منتخب از میان یک لیست 450 نفره از اقتصاددانانی که عمدتا نویسنده کتاب، برنده جایزه نوبل و استاد اقتصاد هستند، اعلام شده‌اند.
به گزارش نامه نیوز، اکونومیست در سال 2014 در یک اقدام مبتکرانه اسامی اقتصاددانان پرنفوذ جهان که توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده‌اند، منتشر کرد. با استفاده از وب سایت «ریپک» نام 450 نفر از اقتصاددانان که بیشتر آنان استاد دانشگاه، نویسنده کتاب، برنده جایزه نوبل و... هستند، جمع‌آوری شده است. موسسه دیگری به نام «آپینیونز» میزان نفوذ این افراد را در رسانه‌ها تعیین می‌کند. روسای بانک جهانی به دلیل دسترسی به منصب قدرتمندانه در این لیست حذف شده‌اند.

متن کامل گزارش اکونومیست به همراه معرفی مختصر اقتصاددانان پر‌نفوذ جهان به این شرح است:

لیست اقتصاددانان تاثیرگذار مجله اکونومیست توجه زیادی به خود جلب کرده است که بیشتر این افراد روسای بانک مرکزی هستند. این لیست پر‌نفوذ‌ترین اقتصاددانان سال 2014 نیست، اما اسامی اقتصاددانانی است که بیشترین توجه سه ماهه آخر سال 2014 را به خود جلب کرده‌اند. این رده‌بندی سالانه تهیه نمی‌شود و تنها یک تجربه است. در ادامه به تفصیل نحوه رده‌بندی این افراد را توضیح خواهیم داد.

اقتصاددانان اکثرا از اعضای بحث‌برانگیز دولت‌ها هستند و چنان تاثیری دارند که تنها تدریس در دانشگاه برای آنها کم است. ما می‌خواهیم بدانیم که صدای چه کسانی در بخش‌های دولتی بیشتر شنیده شده است. این لیست می‌توانست اسامی افرادی چون: کروگمن، پیکتی، سامرز و... را تنها در برگیرد، اما ما می‌خواهیم کمی مته به خشخاش بگذاریم؛ بنابراین به این نکته توجه کردیم که کدام دیدگاه اقتصاددانان بیشترین تاثیر را در رسانه داشته است. ما با آپینیونز همکاری می‌کنیم که یک استارت‌آپ در شهر نیویورک است و تخصص‌اش در زمینه این است که افراد و سازمان‌ها چقدر از طریق اینترنت توجه در یافت کرده‌اند. ما به آنها 450 نفر از بهترین نویسنده‌های «ریپک» را ارائه کردیم و چند نفر را با نظر خود به آنها کم و زیاد کردیم. مثل تایلر کاون و جفری ساچز که در لیست ریپک نبودند. الگوریتم آپینیونز این گونه است که این اسامی را از طریق اینترنت انگلیسی زبان پیگیری می‌کند. این جست‌وجو از سپتامبر شروع می‌شود و اسم هر کدام که ذکر شود را ثبت می‌کند و به آن وزن می‌دهد تا نشان دهد اسم وی چند بار ذکر شده است. این کار 90 روز انجام شد که البته ایراداتی هم دارد مانند شباهت اسمی سیمون جانسون که مشابه اسم مذاکره‌کننده برای برگزاری جام جهانی 2018 در انگلیس بود. بنابراین اسامی نهایی را بررسی کردیم تا از این تشابهات نداشته باشیم.  تصمیم بر این بود که روسای بانک‌های مرکزی را در این لیست قرار ندهیم، چراکه دیدگاه این افراد نظرات رسمی موسساتی هستند که آنها ارائه می‌کنند. ژانت یلن پر‌نفوذ‌ترین اقتصاددان دنیا است؛ چراکه رئیس فدرال رزرو است، ماریو دراگی همین موقعیت را در اروپا دارد. وی رئیس بانک مرکزی اروپا است. دلیل حذف یلن از لیست این است که این زن آنچنان قدرتمند است که قابل مقایسه باکسی نیست و البته باید گفت که با حذف یلن، همه این اقتصاددانان مرد هستند.

اما چرا اسامی روسای بانک مرکزی در این لیست وجود ندارد، در حالی که باقی مقامات فدرال رزرو، بانک مرکزی اروپا و بانک انگلستان در این لیست حضور دارند؟ آنها به واسطه عنوان شغلی توجه زیادی دریافت می‌کنند. دلیل اصلی این است که مشخص نیست کدامیک از این مقامات صدای بیشتری در مناظره‌های عمومی داشته‌اند مانند بولارد یا دادلی در آمریکا یا پریت یا کویر در اروپا. سیاست‌گذاران هم از این لیست حذف شده‌اند. لیست نهایی 15 نفر هستند که روسای حال حاضرو اسبق بانک‌های مرکزی حذف شده‌اند.

1-جاناتان گرابر: استاد اقتصاد در دانشگاه ام‌ای‌تی است. وی ریاست برنامه سلامت در اداره ملی تحقیقات اقتصادی را بر عهده دارد. همچنین وی سال‌ها است که سردبیر مجله اقتصاد سلامت و مجله اقتصاد عمومی است. کارهای وی بیشتر شامل سیاست‌های بهداشت عمومی است.

2-پال کروگمن: اقتصاددان و استاد اقتصاد وروابط بین‌الملل در مدرسه دولتی وودرو ویلسون در دانشگاه پرینستون است. وی همچنین جایزه یادبود نوبل اقتصاد را در سال 2008 برنده شده است.

3- رابرت شیلر: به همراه دو اقتصاددان آمریکایی دیگر برنده جایزه نوبل اقتصاد در سال ۲۰۱۳ شدند. آنان این جایزه را به خاطر کار مجدانه روی روندهای نقطه‌ای در بازارها به خود اختصاص دادند. وی استاد دانشگاه ییل است.

4- ارنست فهر: اقتصاددان استرالیایی و پروفسور اقتصاد کلان و تحقیقات اقتصاد تجربی و رئیس دپارتمان اقتصاددانشگاه زوریخ است.

5- توماس پیکتی: اقتصاددان فرانسوی است که در زمینه نابرابری در ثروت و درآمد فعالیت می‌کند. او در حال حاضر استاد مدرسه عالی مطالعات علوم اجتماعی و مدرسه اقتصاد پاریس است. او نویسنده کتاب سرمایه در قرن بیست و یکم است که به تمرکز ثروت می‌پردازد.

6- لری سامرز: اقتصاددان اهل ایالات‌متحده آمریکا، رئیس سابق و استاد دانشگاه هاروارد است. وی معاون وزارت خزانه‌داری ایالات‌متحده در زمان ریاست‌جمهوری بیل کلینتون بود.

7- دانیل کاهنمن: روانشناس و اقتصاددان آمریکایی و عضو انجمن علوم ایالات‌متحده آمریکا است. دانیل کاهنمن جایزه نوبل اقتصاد در سال ۲۰۰۲ میلادی را برای نظریه دورنما (prospect theory) دریافت کرد.

8- آلن بلایندر: اقتصاددان آمریکایی و استاد دانشگاه پرینستون است. وی رئیس مجمع مشاوران اقتصادی بیل کلینتون بوده است.

9-ژوزف استیگلیتز: اقتصاددان معاصر آمریکایی است. وی برنده جایزه نوبل اقتصاد در سال ۲۰۰۱ شد. وی همچنین از مشهور‌ترین نمایندگان مکتب نئو کنزیسم است.

10- سیمون جانسون: استاد اقتصاددانشگاه ام‌ای‌تی است و در سال‌هایی اقتصاددان ارشد صندوق بین‌المللی پول بود.

11- لورنس کوتلیکوف: استاد دانشگاه بوستون و محقق اداره ملی تحقیقات اقتصادی است.

12- کنث روگوف: استاد اقتصاد دانشگاه هاروارد است. وی سال‌ها اقتصاددان صندوق بین‌المللی پول و عضو هیات‌رئیسه سیستم فدرال رزرو بود.

13- جاستین ولفرز: اقتصاددان استرالیایی و استاد اقتصاد دانشگاه میشیگان است. وی عضو ارشد موسسه پیترسون برای اقتصاد بین‌الملل است.

14- مارتین فلدستاین: اقتصاددان آمریکایی و استاد دانشگاه هاروارد است. وی در گذشته مشاور اقتصادی رونالد ریگان بوده است.

15- جفری ساچز: اقتصاددان آمریکایی و استاد دانشگاه کلمبیا است. وی رئیس موسسه ارث در کلمبیا آمریکا است. همچنین نویسنده کتاب‌های پرفروشی همچون «پایان فقر» و «منافع مشترک» و «قیمت تمدن» است.



منبع: روزنامه دنیای اقتصاد


۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن