تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804513635




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مبنای همدلی قانون است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مبنای همدلی قانون است
رییس جمهور با تأکید بر ضرورت حرکت به سمت همدلی و همزبانی و پیشگام شدن در این زمینه، اظهارداشت: مبنای همدلی در کشور و بین قوا و مردم باید قانون باشد.
کد خبر: ۴۸۸۹۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۳ - 06 April 2015




رییس جمهور با تأکید بر ضرورت حرکت به سمت همدلی و همزبانی و پیشگام شدن در این زمینه، اظهارداشت: مبنای همدلی در کشور و بین قوا و مردم باید قانون باشد.

به گزارش مهر، حجت‌الاسلام حسن روحانی روز دوشنبه در دیدار مسئولین و مدیران قوه قضائیه با تبریک سال جدید و اظهار امیدواری از تداوم توفیقات ملی در سال جاری ،نامگذاری امسال به نام «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» از سوی مقام معظم رهبری را مورد اشاره قرار داد و گفت: باید قوای سه‌گانه در این زمینه پیش قدم باشند و مردم همدلی را بین قوا و همه نهادها و دستگاه‌های عمومی مشاهده کنند.

رییس جمهوری اضافه کرد: اگر مردم احساس کنند قانون معیار اصلی است و مسئولین بیش از دیگران به قانون عمل می‌کنند، اعتماد و همدلی بوجود آمده و این می‌تواند مبنایی برای رشد جامعه در مسایل معنوی و مادی باشد.

روحانی، قوه قضائیه را ملجأ و محل دادخواهی مردم دانست و گفت: قوه قضائیه همواره به عنوان جایگاه نهایی برای ارایه حکم و اجرای عدل و تصمیم‌گیری مد نظر بوده است.

رییس‌ جمهوری تصریح کرد: قاضی باید مستقل بوده و با استقلال و تمسک به قانون و عدل قضاوت کند و معنای استقلال قوای سه‌گانه که در قانون اساسی نیز آمده این است که قوه قضائیه از هر نظر و در همه سطوح قضایی از استقلال برخوردار باشد. لذا استقلال قوه قضائیه به این معناست که مردم احساس کنند تمام احزاب، رسانه‌ها، گروه‌ها و جناح‌ها برای دستگاه قضایی در برابر قانون یکسان هستند.

وی با بیان اینکه عدل یکی از اهداف دین است، گفت: اگر مردم به این قضاوت برسند که در کشور، مبنای قضاوت قانون است و تفاوتی بین وابستگان جناح‌ها و احزاب وجود ندارد، این موضوع می‌تواند مبنای مهمی برای همدلی باشد.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود حرکت به سمت رونق اقتصادی را مسأله اصلی کشور در سال جاری عنوان کرد و گفت: هدف دولت در سال گذشته خروج از رکود و مهار تورم فزاینده بود که به فضل الهی دولت در هر دو زمینه توفیقاتی داشته است و بعد از اینکه کشورمان در هشت فصل دارای رکود و رشد منفی بود در سال 93 از رشد مثبت برخوردار شد و نرخ تورم از 35 درصد ابتدای سال گذشته نیز به حدود 15 درصد رسید.

رییس جمهوری نقش قوه قضائیه در حرکت دولت به سمت رونق اقتصادی و مبارزه با فساد را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: با وجود فساد نمی‌توان تحرک مطلوبی در عرصه اقتصادی داشت. دولت مصمم است با فساد مبارزه کند و بی‌تردید قوه قضائیه نقش و بار سنگینی در این زمینه دارد و با همکاری و همدلی می‌توانیم با فساد مبارزه مؤثر کنیم.

روحانی تصریح کرد: دولت به دنبال روابط نزدیک و صمیمی و گسترده با قوه قضائیه است و بر این باور هستیم که با همکاری و هماهنگی می‌توانیم در اجرای قانون و مبارزه با فساد موفق‌تر باشیم.

رییس جمهوری در ادامه تلاش برای تدوین حقوق شهروندی به عنوان یکی از وعده‌های خود به مردم را مورد تأکید قرار داد و گفت: مبنای دولت در این منشور قانون اساسی و قوانین موضوعه خواهد بود و این منشور می‌تواند مبنای خوبی برای همدلی و همزبانی در کشور باشد. از سوی دیگر مبنای مناسبی در زمینه حقوق بشر خواهد بود تا در مقابل ادعاهایی که علیه جمهوری اسلامی ایران در دنیا می‌شود، صدای ناحق آنها را نسبت به جمهوری اسلامی کوتاه و فریاد ما را رساتر کند.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در زمینه سیاست خارجی و هسته‌ای گامی به پیش برداشته شده است، اظهار داشت: البته تا رسیدن به مقصد نهایی راهی دشوار پیش رو داریم تا در این عرصه هم بتوانیم حقوق ملت ایران را تضمین کنیم، همه دنیا به حق ملت ایران اذعان کنند و از سوی دیگر مردم هم از حقوق خود در زمینه‌های مختلف و فعالیت‌های اقتصادی برخوردار شوند.

رییس جمهوری سرمایه‌گذاری در کشور برای اجرای پروژه‌ها را ضروری دانست و اظهار داشت: قوه قضائیه نقش مهمی در جذب سرمایه به کشور دارد و می‌تواند در زمینه احساس اعتماد و اطمینان خاطر به کارآفرینان و تولیدگران به منظور سرمایه گذاری در کشور مؤثر باشد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن