واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ فروردين ۱۳۹۴ (۱۴:۳۸ب.ظ)
ديدار مدير کل محيط زيست قزوين با نماينده ولي فقيه استان موج - حجت الاسلام و المسلمين عابديني، نماينده ولي فقيه و امام جمعه قزوين، محيط يار اداره کل حفاظت محيط زيست استان قزوين شد.
به گزارش خبرگزاري موج، عليپور، مدير کل معاونين و مسوولين ستادي اداره کل حفاظت محيط زيست استان قزوين، به مناسبت آغاز سال نو به ديدار حضرت حجت الاسلام و المسلمين عابديني، نماينده ولي فقيه و امام جمعه شهر قزوين، رفت.
در اين ديدار عليپور ضمن ارائه گزارشي از عملکرد سال گذشته و بيان فعاليتهاي شاخص صورت گرفته در حوزه محيط زيست در استان گفت: رويکرد اداره کل حفاظت محيط زيست استان، تلاش در راستاي حل مشکلات زيست محيطي است و ما با تمام جديديت سعي ميکنيم که مسائل زيست محيطي در جاي جاي استان با کمک مسوولين بخش هاي مختلف، آموزش و فرهنگ سازي جوامع محلي حل شود.
عليپور در ادامه خاطر نشان کرد: مديريت محيط زيست به عنوان يک محور اصلي در برنامهها بايد لحاظ شود و براي آن ميبايست هزينههايي صورت گيرد.
وي به نقش ائمه جمعه و جماعات در فرهنگسازي مردم در حفاظت از محيط زيست اشاره کرد و افزود: به نظر ميرسد فرهنگ ديني از سوي برخي مردم فراموش شده که شاهد بي حرمتي به طبيعت و شکارهاي بي رويه هستيم و اين موضوع مشارکت مردم و استفاده از گنجينههاي ديني و معرفتي را ميطلبد.
مدير کل حفاظت محيط زيست استان قزوين تاکيد کرد: اميد داريم با راهکارهاي ارائه شده و برنامه ريزيهاي صورت گرفته کيفيت زندگي مردم بهبود يابد و تخريبهاي محيط زيست و طبيعت که سرمايههاي کشور هستند ساماندهي شده و بتوانيم نسبت به آرمان هاي اصيل انقلاب جوابگو و پايبند باشيم.
در ادامه اين ديدار حضرت حجت الاسلام و المسلمين عابديني، نماينده ولي فقيه و امام جمعه شهر قزوين، ضمن اعلام آمادگي همکاري با سازمان حفاظت محيط زيست به عنوان هميار در سخناني به رعايت موازين اخلاقي براي حفظ سرمايهها اشاره کرد و افزود: براي پيشبرد اهداف در همه جهات ميبايست بر جنبههاي اخلاقي کار کنيم؛ چراکه اخلاق زير بناي پيشرفت در کارهاي کشور است.
وي يکي از دغدغههاي هميشگي را اقامه نماز دانسته و افزود، مسلمان نميتواند نماز بخواند و محيط زيست را هم نابود کند، نميتواند نماز بخواند حيوانات را هم بکشد. آدم ها را به قتل برساند، ولي؛ نماز هم بخواند. اما اگر نماز اقامه کند نميتواند خلافي از او سر بزند؛ چرا که ان الصلاه تلي عن الفحشاء والمنکر (نماز نميگذارد که آدم به بديها مبتلا شود.)
بنابراين وقتي که من ميگم اقامه نماز؛ يعني احياي طبيعت، يعني محافظت از حيوانات؛ يعني محافظت از گياهان؛ يعني بهره برداري مناسب از آب و خاک و غيره که خسارتهايي را به طبيعت وارد نکند.
همه اينها را کنار هم بذاريم و بعد نمازمان را هم بجاي آوريم ما ميشويم اقامه کننده نماز؛ وگرنه اقامه کننده نماز نيستيم. آنقدر موضوع محيط زيست مهم شده که عوام جامعه هم ديگر ميدانند فرو نشستن دشتها؛ يعني چه؛ يعني ذخاير آبي مان را همين جوري داريم هدر ميدهيم.
حجت الاسلام و المسلمين عابديني تصريح کرد: وظيفه ما بدين گونه است که مسائل را مواقعي از منظر دين مطرح بکنيم و در مواقعي از منظر حکومتي، که شيرين کاريهاي فرمايشات مقام معظم رهبري همين نکته است که ايشان به نوع ديني، حکومتي نگاه ميکنند.
وي در انتها ضمن قدرداني از زحمات کساني که در حفظ محيط زيست فعاليت ميکنند، افزود: منبعد بنده پيگير مسائل زيست محيطي خواهم بود و در تريبون نماز جمعه بيشتر به آن خواهم پرداخت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]