تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه دیدید که بنده ای گناهان مردمان را جستجو می کند و گناهان خویش را فراموش کرده...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868028267




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نامه 8 دانشگاه بزرگ تهران به اردوغان


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: ملت ایران به شهادت تاریخ همیشه ملت مهمان‌نوازی بوده است اما هیچ‌گاه در مقابل گستاخان و هتاکان سر فرو نیاورده است بنابراین امیدواریم با توبه و عذرخواهی از ملت بزرگ ایران اسلامی، سفر تلخی را پیش رو نداشته باشید.

به گزارش تراز ،بسیج دانشجویی 8 دانشگاه بزرگ تهران طی نامه‌ای به اردوغان خواستار عذرخواهی اردوغان از ملت بزرگ ایران اسلامی شدند.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای اردوغان، ریاست جمهوری ترکیه
چندی پیش بود که با اظهارات گستاخانه و غیر مسئولانه درباره‌ی کشورمان حلقه‌ی دیگری به مجموعه‌ی خوش‌خدمتی‌های خود به مستکبرین جهانی و مرتجعین منطقه‌ای افزودید و طبیعی است که نباید انتظار داشته باشید ملتی که سال‌هاست برای استقلال خود پنجه در پنجه ی مستکبرینی انداخته که شما و اسلافتان بزدلانه ذلت همکاری با آن‌ها را به ملت بزرگ ترکیه تحمیل کرده اید، در مقابل این اظهارات سکوت کند. البته شما به اظهارات پرحاشیه‌ی سابق‌تان قناعت نکردید و این‌بار در عملی خارج از عرف نمایندگان ملت ما را هدف قرار دادید تا بیش از پیش پرده از نفاق حاکم بر رفتار خود بردارید. از آن‌جا که واکنش‌ مقامات رسمی به اظهارات سخیف و بی‌پایه‌ی شما ممکن بود ارتباطات دو ملت مسلمان و همسایه که سال‌هاست برادرانه در کنار یک‌دیگر زندگی کرده اند را زیر سایه‌ی بلندپروازی‌های جناب‌عالی مخدوش کند لازم دیدیم از جانب جوانان این ملت به اظهارات شما پاسخ بدهیم.
جناب آقای اردوغان کسی مانند شما که کارنامه ی مفصلی در همراهی با فتنه انگیزی های منطقه ای آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی دارد. کسی مانند شما که در تمام این سال‌ها مشارکت فعالی در تامین سلاح و تدارک برای تروریست‌های داعش، جبهه النصره و دیگر تکفیری‌ها، دمیدن در اختلافات قومی، برانگیختن احساسات مذهبی و تحرکات فرقه‌ای داشته است. کسی که انگیزه‌های توسعه‌طلبانه و بلندپروازی او نتیجه‌ای جز تامین امنیت رژیم صهیونیستی، مخدوش کردن وحدت مقدس ملت‌های مسلمان و مظلوم و ناکام گذاشتن تحرکات بیداری اسلامی برای مسلمانان در پی نداشته است. به هیچ‌وجه در جایگاهی قرار ندارد به ملتی اتهام بزند که همیشه بدون هیچ چشم‌داشتی پشتیبان تمام مستضعفین عالم بوده‌است و از حق حاکمیت و حقوق ملت‌ها دفاع کرده و بارها از حقوق مسلم خود برای حفظ وحدت مسلمین چشم پوشیده است. براستی سخنان چندی پیش جناب‌عالی باید برای نقل در کتاب‌های طنز تاریخی گلچین شود.
کسی مانند شما که در حصار خودخواهی‌ها از شرایط حساس منطقه، جولان تکفیری‌ها و تجاوزگری روزافزون رژیم مجعول صهیونیستی دغدغه‌ای جز مخدوش کردن ارتباط مسلمانان و پاشیدن بذر تفرقه و بدبینی میان مسلمین برای خود نمی‌بیند بعید نیست که از درک پیام انقلاب ما برای دیگر مسلمانان که جز وحدت در برابر زورگویان و مستکبرین و تلاش برای اعتلای امت اسلامی زیر سایه تعلیمات اسلام راستین محمدی نیست عاجز باشد و به مقایسه‌ی کشور ما با مشتی متحجر که بویی از اسلام نبرده‌اند و جز وحشی‌گری آیینی ندارند بپردازد. متحجرینی که حتی حاضر نشدید دراتحاد صوری دوستانتان برای مقابله با آنان سهیم باشید.
ملت ایران به شهادت تاریخ همیشه ملت مهمان‌نوازی بوده است اما هیچ‌گاه در مقابل گستاخان و هتاکان سر فرو نیاورده است بنابراین امیدواریم با توبه و عذرخواهی از ملت بزرگ ایران اسلامی، سفر تلخی را پیش رو نداشته باشید.
والسلام علی من اتبع الهدی

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع)
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت
بسیج دانشجویی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی
بسیج دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی




دوشنبه 17 فروردين 1394 ساعت 12:42





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن