تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نابودى جوانانتان را آرزو نكنيد ، گرچه بدى‏هاى بسيار در آنان باشد، زيرا آنان با ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868614983




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حذف یارانه درآمدهای بالای 2.5 میلیون تومان


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: یک کارشناس اقتصادی گفت: هرچند تعیین درآمد 2.5 میلیون تومان برای حذف یارانه دهک های بالای جامعه از لیست یارانه بگیران توسط کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی اقدامی شجاعانه بود اما کاری غیرکارشناسی است.

به گزارش تراز ،کمیسیون تلفیق بودجه و دولت بالاخره در خصوص حذف یارانه پردرآمدها توافق کردند و قرار شد که یارانه درآمدهای بالای 2.5 میلیون تومان از سال آینده حذف شوند.
بنابر این مصوبه، از مجموع درآمد حاصل از هدفمندی یارانه ها در سال جاری 37 هزار میلیارد تومان به منظور پرداخت نقدی و غیرنقدی موضوع ماده 7 قانون هدفمندکردن یارانه ها به چهار گروه پرداخت می شود. به این ترتیب مجموع یارانه نقدی قابل توزیع امسال 5 هزار میلیارد تومان کاهش خواهد یافت و این به معنی حذف یارانه نقدی حدود 10 میلیون نفر از ابتدای سال جاری است.
غلامرضا کیامهر در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: مدت ها بود که توپ حذف یارانه پردرآمدها بین مجلس و دولت در رفت و آمد بود و مجلس اصرار بر حذف دهک های بالا داشت اما دولت معتقد بود برای انجام این کار نمی تواند به حساب های مردم سرک بکشد.
وی ادامه داد: کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس، نهایتا با اقدامی شجاعانه، سقف 2.5 میلیون تومان را برای خانواده های واجد شرایط دریافت یارانه تعیین کرد و به بلاتکلیفی ها خاتمه داد اما تعیین و تعمیم این رقم برای سراسر کشور غیرکارشناسی است.
کیامهر با بیان اینکه این اقدام باز شباهت به همان شیوه پرداخت یارانه به همه و با مقدار یکسان دارد، تصریح کرد: هزینه های زندگی مردم در شهرهای بزرگ مانند تهران و اصفهان و شهرهای کوچک هیچ تناسبی با هم ندارند، بنابراین تعیین این مقدار برای همه کشور کاری غیرکارشناسی است.
این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: برای این کار باید مجلس هزینه های زندگی در شهرهای مختلف مانند کلانشهرها، شهرهای بزرگ و شهرهای کوچک را طبقه بندی می کرد و سقف پرداخت یارانه نیز براین اساس تعیین می شد.
وی گفت: براساس برخی آمار، خط فقر در کلانشهر 3.5 میلیون تومان است بنابراین برای کلانشهری مانند تهران باید بالاترین رقم برای دریافت یارانه نقدی با توجه افزایش سطح عمومی قیمت ها در مواد غذایی اعلام می شد.
کیامهر تصریح کرد: به اعتقاد من سقف دریافت یارانه برای کلانشهرها باید 4 تا 4.5 میلیون تومان، شهرهای بزرگ 3 میلیون تومان و شهرهای کوچک نیز 2 میلیون تومان تعیین شود.
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه متاسفانه در تعیین رقم 2.5 میلیون تومان چند شاخص اصلی فراموش شده است، اظهار داشت: شاخص مسکن، شاخص هزینه های زندگی و شاخص تعداد اعضای خانواده مهم ترین شاخص های هر خانوار به شمار می رود که در تصمیم کمیسیون تلفیق فراموش شده اند.
وی ادامه داد: از لحاظ مسکن باید دید مسکن ملکی است یا استیجاری، چرا که مسکن استیجاری 60 درصد از درآمدهای هر خانواده را به خود اختصاص می دهد. همچنین جدا از هزینه های مختلف زندگی مانند خورد و خوراک، تعداد اعضای خانواده و نیز فرزندان دانشجو یا مدرسه ای هم باید تعیین می شد.
کیامهر اضافه کرد: بنابراین هرچند اصل اقدام کمیسیون تلفیق شجاعانه بود اما یک کار تکمیلی به شمار نمی رود چرا که به مهم ترین شاخص های زندگی در آن توجهی نشده است.
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه رقم یارانه هم باید تغییر کند، خاطرنشان کرد: تصمیم گیری درباره پرداخت یارانه باید سیال و انعطاف پذیر بوده و متناسب با شاخص تورم باشد و یارانه هم باید تغییر کند چرا که شاخص ها در حال تغییر هستند و یک رقم ثابت نمی تواند پاسخگوی واقعیت های روز باشد.
کیامهر گفت: ارزش 45 هزار تومان یارانه در سال 89 به یک سوم در سال 93 رسیده است و این مبلغ هم تاثیر چندانی در حفظ قدرت خرید مردم ندارد بنابراین دولت می تواند بعد از شناسایی و حذف افرادی که نیازی به این مبلغ ندارند و برای جبران افزایش قیمت ها مبلغ یارانه را بالا ببرد.
وی با تاکید بر اینکه پرداخت مبلغ یکسان به همه افراد عادلانه نیست، افزود: هزینه زندگی کسانی که در کلانشهرها زندگی می کنند10 تا 20 برابر شهرهای کوچک است بنابراین افزایش مبلغ یارانه هم باید متناسب با هزینه های زندگی در هر شهر باشد.
این کارشناس اقتصادی اظهار داشت: یکی از اهداف اصلی قانون هدفمندی یارانه ها، پرداخت یارانه به بخش تولید و صنعت از محل افزایش قیمت حامل های انرژی بود اما متاسفانه نه تنها به بخش تولید و صنعت توجهی نشد بلکه با عدم حمایت و واردات بی رویه تولید کشور هم از پا افتاد.
کیامهر گفت: انتظار می رود دولت با همراهی مجلس خصوصا در شرایط اقتصاد مقاومتی، تصمیمی جامع گرفته و قبل از به گل نشستن کشتی تولید، سهم واقعی بخش تولید از یارانه نقدی را بپردازند.




دوشنبه 17 فروردين 1394 ساعت 11:16





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن