واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: باید خوی اشرافی گری از بین برود تا بتوان با هم همدل شد
امروز هر که برای خود باندی دارد و هر باندی میخواهد خودش حاکم شود، این همدلی و همزبانی شکل نخواهد گرفت، امروز به جایی رسیدهایم که وقتی کسی را در جایی منصوب میکنند، نخستین پرسش از او این است که این فرد آدم من هست یا نه؟
کد خبر: ۴۸۸۳۹۲
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۷ - 05 April 2015
نامگذاری امسال نیز همچون سالهای گذشته انجام شد و امسال نیز از سوی رهبری، سال «همدلی و همزبانی دولت و مردم» نام گرفت؛ اما اینکه آیا امسال نیز مانند سالهای قبل، این شعار محقق خواهد شد و یا در حد شعر میماند مشخص نیست، ولی آنچه از گفته مسئولان و برخی افراد صاحبنظر برمیآید، بعید است این شعار به واقعیت تبدیل شود.
به گزارش «تابناک»، نمایندگان مجلس شورای اسلامی که یکی از مهمترین منتقدان دولت به شمار میآیند، هر یک موضوع مختلفی برای تحقق این نام بیان میکنند و آن گونه که از سخنان این نمایندگان برمیآید، تحققبخشی این شعار با شرایط موجود دست نیافتنی به نظر میرسد.
غلامرضا تاجگردون درباره این موضوع گفت: به نظر من، سخن رهبری، نیاز به تفسیر ندارد، ولی مجلس در بحثهای اقتصادی همراهی خوبی با دولت داشته و دارد و اگر مجلس بتواند در سال جاری و یک سال آینده، فضای عمومی خود را بیشتر کند، اوضاع بهتر خواهد شد.
وی افزود: در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان متعهد زیادی هستند و اگر بنا بر سنجش باشد، هر کس را باید بنا بر معیارهای مختلف سنجید؛ البته تک صداهایی هستند که همیشه ساز مخالف میزنند، ولی برآیند مجلس، آن تکصداها نیستند و کلیات مجلس همصدا و همزبان با مردم و دولت است.
این نماینده گفت: البته امسال سال آخر مجلس است و سال انتخابات خواهد بود و قاعدتا این تک صداها بیشتر و بلندتر نیز خواهند شد، ولی امیدواریم مدیریت مجلس بتواند آن را کنترل کند، چون بحث انتخابات مطرح است، شاید از این صداها در آینده بیشتر بشنویم که ممکن است به شعار سال لطماتی وارد کند.
همچنین حسن کامران دستجردی درباره این موضوع اظهار داشت: با توجه به نامگذاری امسال، مسئولین نظام باید یک تغییر رفتار عمده در خود ایجاد کنند؛ اولا بر سر لحاف ملا نباید دعوا کنند، امروز همه اعم از چپ و راست خوی اشرافیگری دارند، باید ارتباطات بین مردم و مسئولان آسان شود.
نماینده اصفهان گفت: یک زمانی همه همدل و همزبان بودند و همه در جبهه در یک صف بودند. در همین مجلس، زمانی همه یک جا غذا میخوردند، در حالی که امروز هم غذا خوری را جدا کردهاند و هم غذا متفاوت شده است. مسئولان حتی در حج هم زیادهروی میکنند و نه تنها بدون نوبت به حج میروند که از دلار و امکانات دولتی نیز در سفر خود بهره میبرند.
باید این خوی اشرافیگری از بین برود تا همدلی و همزبانی ایجاد شود، نماینده قبل از نمایندگیاش چقدر میخورد. اگر امروز آن غذا را به وی بدهید، هزار حرف میزند. وقتی وزیر رأی لازم دارد، با یک گروهان آدم به مجلس میآید، ولی وقتی وزیر شد، دیگر نمایندهها نمیتوانند وی را پیدا کنند تا چه رسد به مردم عادی.
در مورد متخلفین و دستگاه قضا نیز وضع به همین منوال است، اگر متخلف را بموقع دراز کنند، این میزان تخلف نمیشد. آنقدر قضیه را کش میدهیم تا مسأله لوث شود و اعتبار خود را از دست بدهد. امروز این همدلی و همزبانی بیش از هر چیز دیگر باید در بین این سه قوه باشد، چون مردم عوض نشدهاند. مردم در ۲۲ بهمن در راهپیماییها و رأی دادنها خود را اثبات کردهاند، ولی این ما مسئولان هستیم که تغییر پیدا کردهایم.
وی گفت: امروز هر کس به ثروت خود اضافه کند، حقهباز است، این تغییر رفتار به حرف نیست، به عمل است و مردم باید آن را بچشند، ما امیدواریم این اتفاق روی دهد؛ هرچند چشم ما آب نمیخورد.
این نماینده مجلس گفت: امروز هر که برای خود باندی دارد و هر باندی میخواهد خودش حاکم شود، این همدلی و همزبانی شکل نخواهد گرفت، امروز به جایی رسیدهایم که وقتی کسی را در جایی منصوب میکنند، نخستین پرسش از او این است که این فرد آدم من هست یا نه؟
مردم ما به گرانی اعتراض ندارند، بلکه بیشتر از تبعیض رنج میبرند. وقتی مادر یک فرد مسئولی میمیرد، انواع مداحان و ... جمع میشوند، ولی وقتی آدم مظلومی از دنیا برود، کسی حسابش هم نمیکند، ما برای مردم هم چاخان میکنیم، تا زمانی که تبعیض از بین نرود، همدلی و همزبانی شکل نمیگیرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]