محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843025435
بین انتقاد علما و جریان های سیاسی تفکیک قائلیم |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بین انتقاد علما و جریان های سیاسی تفکیک قائلیم
کد خبر: ۴۸۷۹۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۴ - 04 April 2015
معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بنای دولت یازدهم بر تحمل انتقادات تخریب گونه بوده و حتی آنجا که عامدانه و با اغراض سیاسی قصد هجمه و تخریب شده باز هم دولت صبورانه مسائل را دنبال کرده و در عین حالی که پاسخگو بوده برخوردهای قهرآمیز نداشته است.
چهاردهم مهرماه سال 92 بود که "حسین نوش آبادی" با حکم "علی جنتی" به سمت معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شد و تقریبا یک سال بعد بود که وی با حکم وزیر عهده دار سمت سخنگوی این وزارتخانه نیز شد.
نوش آبادی جزء معدود معاونان پارلمانی کابینه است که روزی در کسوت نماینده در راهروهای پارلمان حضور داشته و امروز در قامت معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.
وی که متولد سال 1342 است کار خود در دولت و مجلس را از جوانی آغاز کرده و با پشت سر گذاشتن تجاربی همچون عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام در دهه 70، نمایندگی مجلس در دوره های ششم و هفتم، فعالیت به عنوان سفیر ایران در عمان در دولت احمدی نژاد اکنون در معاون پارلمانی و سخنگویی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور دارد.
مصاحبه پیش رو حاصل ساعتی گپ و گفت خبرنگاران خبرگزاری خانه ملت با حسین نوش آبادی پیرامون فراز و نشیب های موجود در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت یازدهم است که در ادامه می خوانید:
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی دو سال گذشته بسیار مورد نقد واقع شده است و ناقدان نیز در اکثر مواقع انتقادها را با عنوان " نارضایتی علما " از وزیر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح می کردند. چه مقدار از انتقاداتی که از سوی رسانه ها مطرح می شود را نظر واقعی خود علما و مراجع می دانید؟
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلیل نوع ماهیت، شرایط و اقتضائات کاری که دارد معمولا مورد نقد قرار می گیرد و این قضیه در تمام دولت ها بوده لذا مسأله جدیدی نیست. همانطور که اخیرا در سطح جریانات سیاسی، اشخاص، چهره های فرهنگی، مذهبی و مقامات و مراجع نظام مشاهده می کنیم انتقادات تشدید شده که البته باید انتقادات رسانه ها را از حساب مراجع جدا کرد. برخی جریانات نقدهایشان متناسب با جناح بندی و جهت گیری آنهاست در حالی که نقد علما و مراجع ناشی از دغدغه ها، نگرانی ها و اخبار و اطلاعاتی است که از مجاری مختلف دریافت می کنند که منجر به موضع گیری و انتقاد می شود.
دکتر جنتی چهره ای تأیید شده و حوزوی است که همچنان رابطه دیرینه خود با حوزه علمیه را حفظ کرده اما از زمانی که وارد کار اجرایی شد طبیعتا در یک فضای متفاوت از لحاظ کاری قرار گرفت که باعث شد بعضی از اشخاص و جریانات از فاصله های به وجود آمده اقدام به جریان سازی کرده و آن را تبدیل به یک فرصت برای هجمه علیه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کنند.
به نظر می رسد مسأله ای که بین آقای جنتی و پدرشان است بیشتر شبیه نوعی سوءاستفاده سیاسی است که بخواهند القا کنند اختلافی عمیق بین این دو نفر وجود دارد
وزیر ارشاد در مصاحبه ای که در برنامه "دیروز، امروز، فردا" داشت به صراحت گفت پدرم را استاد و بزرگ خودم می دانم و همواره با ایشان مشورت کرده و از نقطه نظرات ایشان بهره مند می شوم. از طرفی آقای جنتی حداقل هفته ای یک بار با آیت الله جنتی صحبت و مصاحبت دارند.
در مورد مسائل اخیر که در خصوص بحث تکخوانی بانوان اتفاق افتاد و به صورت گسترده و بر پایه یک موضوع بی اساس فضاسازی رسانه ای شده و به آن دامن زده شد، وزیر ارشاد گفت که با پدرم صحبت کردم و ایشان از مطالب من قانع شد و پذیرفت که موضوع مجوز دادن به تکخوانی زنان صحت نداشته است.
البته به طور کلی جامعه ای که نقد در آن باشد جامعه زنده ای است و ما از نقدها و مخالفت ها هراسی نداریم.
برچسب "پسرنوح" با هدف تخریب است نه نقد دلسوزانه/حساب انتقاد مراجع از حساب صحبت های برخی آقایان و سیاسیون و رسانه ها جداست
اما به نظر می رسد استفاده از لفظ پسر نوح در مسیر انتقاد سازنده واقع نشود.
آنهایی که از عبارات سخیف استفاده می کنند بحثشان جداست و مشخص است که از روی تعهد و دلسوزی از این عبارات استفاده نمی کنند. از طرفی حساب مراجع از حساب آقایان و سیاسیون و رسانه ها جداست. مراجع این حق را دارند که بر اساس برداشت های خود نصیحت کرده، تذکر داده و انتقاد کنند که حق طبیعی آنها می دانیم چرا که باور داریم مراجع معظم تقلید و علمای بزرگوار بر اساس تعهد دینی خود و برداشت هایی که دارند، دلسوزانه رفتار می کنند و وقتی موضوع برای آنها توضیح داده شده و رفع ابهام شود، می پذیرند.
در سوی دیگر برخی جریانات سیاسی قرار دارند که دنبال حل موضوع نیستند بلکه دنبال مچ گیری، تضعیف و تخریب هستند. اگر نقدها دلسوزانه و برخوردار از حسن نیت باشد ما استقبال می کنیم. مجموعه بزرگی از فعالیت های فرهنگی و هنری تحت مدیریت وزارت ارشاد وجود دارد که ممکن است باعث شود در گوشه ای از کشور اتفاقی هم بیفتد که مطلوب نباشد اما این دلیل نمی شود که مسیر و سمت گیری برنامه های وزارت ارشاد به سمتی باشد که دیگران می گویند به سمت خطا رفته است.
برنامه های وزارت ارشاد در چهارچوب قانون و فرامین رهبری است/برخی منتقدان نقاطی را بزرگنمایی می کنند که ارتباط چندانی با ما ندارد
به هر حال برنامه های وزارت ارشاد در راستای اهداف نظام و در چارچوب سیاست های کلی و فرامین رهبری معظم است که تا کنون برای نیل به آنها فراتر از قانون عملی نکرده ایم.
ما این ادعا را داریم که برنامه های فرهنگی و هنری وزارت ارشاد منطبق بر موازین شرعی و اسلامی بوده و چارچوب های اخلاقی در آن رعایت شده است. منتها همواره مخالفان دنبال نقاطی می گردند که شاید ارتباط چندانی با ما نداشته یا آنقدر مهم نبوده اما بزرگنمایی و سیاه نمایی شده است.
دولت روحانی شرکت سهامی نیست که هر وزارتخانه سهم کسی باشد/ رییس جمهور مشورت گرفت اما به کسی سهم نداد
باور غلطی که در ابتدای شکل گیری دولت یازدهم پیش آمد این بود که وزارت ارشاد و علوم سهم کسانی است که آقای روحانی در آن دخل و خرجی ندارد که الان با این تصور وزیر ارشاد را هم تخریب می کنند. متأسفانه این نگاه از طرف رسانه های خارجی دامن زده شد که رئیس جمهور به خودی خود در انتخاب وزرای این وزارتخانه ها نقشی نداشته است و بر اساس برخی محاسبات سیاسی وزارتخانه ها سهم های افراد مختلف هستند. به نظر شما نگاه های سیاسی چقدر جلوی کار وزارتخانه ها به خصوص وزارت ارشاد را بعد از شکل گیری این تفکر گرفته است؟
در واقع این تصور برداشت غلطی است که در آن زمان مطرح بوده و به آن دامن زدند که رئیس جمهور کابینه خود را تبدیل به شرکت سهامی کرده و به هر کسی سهمی داده است که این گمانه ای نارواست. ممکن است رئیس دولت مشورت کند و نظرات افراد مختلف را جویا شود و ستادهایی برای انتخاب کابینه تشکیل دهد اما در نهایت شخص رئیس جمهور تصمیم می گیرد.
بر اساس قانون اساسی، رئیس جمهور مسئول دولت بوده و وظیفه انتخاب و معرفی وزرا را دارد و اینکه از نظرات و مشورت دیگران استفاده شود طبیعی است اما این مسأله که نوعی فشار و تحمیل در خصوص معرفی وزرا صورت گرفته باشد قبول ندارم. در عین حال آقای رئیس جمهور هم مشورت پذیر است و هم به نقدهای منصفانه توجه می کند البته ممکن است برخی وزرا به لحاظ فکری به جریانات سیاسی نزدیک باشند که طبیعی است چرا که دولت یازدهم یک دولت معتدل و فراجناحی بوده که این اقتضا را دارد که از همه جریانات سیاسی با حسن نیت استفاده کند.
وزارت ارشاد در دولت قبل نیز مورد نقد بود اما به دلایلی نقدها و سوالات بزرگنمایی نمی شد/ ضعف های وزارت ارشاد جنتی کم تر از دولت های قبل است
شما ابتدای صحبت خود گفتید همیشه نقدهایی به وزارت ارشاد وجود داشته است، شما یک معاون پارلمانی خیلی خاص هستید چون توانستید با دولت های مختلفی تا کنون به کار بپردازید. به نظر می رسد وزارت ارشاد در زمان آقای حسینی بسیار آرام تر بود و خیلی نقد به مدیریت وی وارد نمی شد. ارزیابی شما در این زمینه چگونه است؟
وزارت ارشاد در همه دولت ها مورد نقد بوده است منتها گاهی به دلایلی ضعف ها و سوالات را خیلی بزرگ نمی کردند و از کنار آن راحت می گذشتند و برخی از نقاط ضعف را سعی می کردند علنی نکرده و بپوشانند.
پس جنس منتقدان فرق می کرد.
الان انتقاد گاهی از ناحیه مجلس و نمایندگان محترم و گاهی از طرف گروه های خارج از مجلس است و برخی از مقامات مذهبی و جریانات خاص انتقاد دارند، در گذشته هم برخی اشکالات بوده ولی کمتر به آن پرداخته و دامن زده می شد و سعی می کردند از کنار مشکلات بگذرند. اما من به جرأت می گویم ضعف در برنامه ریزی ها به مراتب از گذشته کمتر است، همچنین توجه به رعایت قانون و در نظر گرفتن جوانب شرعی و قانونی نسبت به گذشته بهتر است.
امید و نشاط در دولت یازدهم به اهالی فرهنگ و سینما و هنر بازگشت/برخی تصور می کنند هر چه محیط بسته تر باشد به نفع انقلاب و نظام است
شما که با اهالی فرهنگ و هنر بیشتر در ارتباط هستید در حال حاضر چه گروه هایی از عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راضی تر هستند و چه گروه هایی ناراضی اند؟
در دولت یازدهم امید و نشاطی در جامعه فرهنگی و هنری به وجود آمده چرا که با یک نگاه فرهنگی متناسب با شرایط و اقتضائات برنامه های خود را طراحی کرده و سعی کردیم بی دلیل کسی را از حضور و فعالیت در عرصه فرهنگ و هنر محروم نکنیم که گاهی همین امر باعث شده انتقاداتی علیه وزارت فرهنگ به وجود بیاید؛ برخی تصور می کنند هرچه فضا را بسته نگه داریم به نفع انقلاب و نظام است.
هنر این است که با یک فضای باز فرهنگی و با یک روحیه با نشاط چارچوب ها را حفظ کرده و تعهد خود را داشته باشیم یعنی آزادی که در اختیار افراد قرار می دهیم آزادی مسئولانه باشد و فضایی باشد که در آن بی توجهی به مبانی و اصول صورت نگیرد.
امروز نباید بگذاریم هنرمندان ما به بهانه های مختلف از کشور خارج شوند لذا باید امکانات و شرایط را به گونه ای فراهم آوریم که تمام کسانی که دلسوز مردم بوده و نظام را قبول دارند در داخل کشور فعالیت کنند لذا سخت گیری ها و تعصبات خشک را به حداقل رسانده و از فشارهای بی مورد جلوگیری می کنیم و اجازه می دهیم هنرمندان در میدان حضور داشته باشند.
هنر یک نظام فرهنگی رو به رشد و پویا این است که بتواند با ایجاد فضای باز فرهنگی مانع سوءاستفاده برخی افراد از این فضا شود اما همین گاهی باعث نقدها و تخریب ها شده است. عده ای گمان می کنند اگر امروز فضای باز فرهنگی را به وجود آورده ایم به این معناست که فرهنگ بیگانه داخل کشور بیاید یا بستری برای ورود اندیشه های ناپاک ایجاد شود در حالی که عملکرد دولت یازدهم در بخش فرهنگ و هنر عملکرد روشن و شفافی است.
موسس فراکسیون رسانه در مجلس هفتم بودم/ از وزارت آموزش و پروش تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
آقای دکتر آیا شما در رزومه خود سابقه فعالیت رسانه ای داشته اید؟
بله. من بیش از دو دهه است که مشغول کار مطبوعاتی هستم و در مجلس هفتم نیز فراکسیون مطبوعات را تأسیس کردم که 50 نفر از نمایندگان عضو آن بودند و جزء فراکسیون های فعال مجلس به شمار می رفت. من حتی در زمانی که سفیر ایران در عمان بودم کار دیپلماسی فرهنگی فعالی نسبت به سایر بخش ها داشتم. تبادلات فرهنگی، مبادلات رسانه ای، اعزام گروه های هنری و رسانه ای و مطبوعاتی را به طور جدی دنبال کرده و چندین بار تیم های رسانه ای را از ایران به خارج از کشور و از خارج از کشور به ایران آوردیم.
مقداری درباره سوابق کاری خود برای ما می گویید؟
شروع کار بنده در دولت تقریبا از اوایل انقلاب بوده است. در دهه 60 و زمان ریاست جمهوری مقام معظم رهبری معلم بودم و البته مسئولیت هایی هم در آموزش و پرورش داشتم، بعد از آن در دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفتم که مصادف بود با زمانی که برنامه سوم توسعه کشور نوشته می شد بعد از آن در زمان دولت اصلاحات به مجلس آمدم که مصادف شد با مجلس ششم و هفتم.
شما از معدود نماینده هایی بودید که از مجلس ششم به مجلس هفتم آمدید.
بله. مشی من همواره مشی اعتدال بوده و سعی می کردم مستقل از جریانات سیاسی فکر کنم و خیلی وابسته به تفکرات و جناح های سیاسی نمی شدم. در عین حال گاهی متهم می شدم به اینکه گرایش سیاسی خاصی دارم اما همیشه سعی کردم در مسیر اعتدال قدم بردارم.
در مجلس ششم و هفتم در چه کمیسیون هایی فعالیت داشتید؟
بیشتر تمایل داشتم در کمیسیون هایی انجام وظیفه کنم که در جهت فعالیت های عمرانی و سازندگی باشد.
رشته تحصیلی تان هم مرتبط بود؟
خیر من حقوق بین الملل خوانده ام اما چون در شورای شهر عضو بودم سابقه اجرایی در حوزه عمران داشتم. از دیگر فعالیت های من در مجلس عضویت در هیأت رئیسه فراکسیون فرهنگیان بود، همچنین مؤسس فراکسیون مطبوعات هم بودم. در فراکسیون جوانان مجلس ششم نیز حضور داشتم که در آن زمان تقریبا 34 ساله و جزء نمایندگان جوان بودم همچنین رئیس مجمع نمایندگان تهران در مجلس هفتم و عضو ناظر مجلس در شورای برنامه ریزی استان تهران بودم.
بعد از مجلس به چه کاری مشغول شدید؟
بعد از مجلس هفتم به وزارت امور خارجه رفته و سفیر ایران در عمان شدم و این زمانی بود که اوج ارتباطات منطقه ای و فعالیت های سیاسی حوزه خاورمیانه شکل گرفت و ما سعی می کردیم در این زمینه فعال باشیم. معتقدم امروز با توجه به تجربه های مختلفی که در دولت های مختلف کسب کردم با یک نگاه واقع بینانه و با یک دید بازتر به دور از تعصب و تعلقات حزبی و جناحی و به دور از وابستگی های خاص کار می کنم.
شما با آقای صالحی هم کار کردید؟
بله، زمان آقای متکی به عنوان سفیر به کشور عمان اعزام شدم و زمان آقای صالحی هم بودم و ایشان طی سفری به این کشور به من گفت که می توانم دوره دیگری به عنوان سفیر بمانم که البته بنده مایل نبودم.
از سفیری در وزارت امور خارجه تا وزرات و سخنگویی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
چه شد که معاونت پارلمانی وزارت ارشاد را قبول کردید. البته احتمالا شما پتانسیلی برای قبول این پست داشتید چرا که سابقه دو دوره نمایندگی مجلس را داشتید چنانچه همواره به مسئولان و وزرا گفته شده از افرادی برای انتخاب این سمت استفاده کنند که حداقل سابقه نمایندگی در گذشته داشته باشند.
خب آقای جنتی سفیر ایران در کویت بودند و من سفیر در عمان بودم و به این واسطه و ارتباط قبلی که با وی داشتم به من پیشنهاد کار دادند که قبول کردم و توانستیم همکاری مثبتی داشته باشیم.
مجلس هرگز عزم جدی برای استیضاح وزیر فرهنگ نداشته است/بنای دولت یازدهم بر تحمل انتقادات بوده است
بعد از کارت زرد به وزیر زمزمه استیضاح ایشان جدی شده بود . به خاطر دارید؟
البته آقای جنتی هم کاری خلاف جهت های کلی نکرده که واقعا استحقاق استیضاح شدن را داشته باشد. وی شناخت جامعی از مسائل کشور دارد و من بارها گفته ام که مجلس عزم خاصی برای استیضاح ندارد چون چیزی وجود ندارد که بخواهد دلیلی برای استیضاح باشد.
به طور کلی بنای دولت یازدهم بر تحمل انتقادات حتی در مواردی تخریب گونه بوده و کمتر مقابله به مثل شده است. حتی در موراید مانند توزیع سی دی مستند من روحانی هستم که عامدانه و با اغراض سیاسی قصد هجمه و تخریب بوده باز هم دولت صبورانه مسائل را دنبال کرده و در عین حالی که پاسخگو بوده برخوردهای قهرآمیز نداشته است که این خود نشان می دهد دولت یازدهم در برابر برخوردهای غیرفرهنگی سکوت کرده است.
نگران نیستید که این گروه ها با استفاده از فضای باز موجود و رویکرد انعطافی وزارت ارشاد اوج بگیرند؟
اگر قرار باشد این مسائل ادامه پیدا کرده و با وجود تشریح مسائل و شفاف کردن موضوعات باز عده ای قصد عناد و تخریب داشته باشند ممکن است از ابزار قانونی استفاده کنیم که این دفاع از شخص خودمان نیست بلکه دفاع از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. نقد اگر دلسوزانه هم نبوده و به نوعی تخطئه باشد، آن را نیز می پذیریم اما اگر سازمانی پشت این تخریب ها باشد که با علم به اینکه اتفاقی نیفتاده، تخریب و سیاه نمایی کند از طرق قانونی پیگیری خواهیم کرد.
لازم است در حال حاضر که ما به اندازه کافی مورد هجمه های بیرونی هستیم سعی کنیم خود را با هجمه های داخلی از بین نبرده و فضایی سالم به وجود بیاوریم. همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند ما در جنگ نرم دشمن هستیم و مورد قتل عام فرهنگی دشمن قرار گرفته ایم و به تعبیر ایشان یک نوع تهاجم علیه فرهنگ اسلامی و ایرانی به وجود آمده است لذا باید در این شرایط دست به دست هم داده و با مشارکت و مدارا در مقابل هجمه های بیگانه بایستیم.
هیچکدام از فرزندان شما در حیطه فرهنگی فعالیت می کنند؟
یکی از دخترانم فارغ التحصیل رشته سیاسی است که خانه دار است. دو فرزند دیگرم نیز مشغول تحصیل در دانشگاه هستند و هنوز وارد بازار کار نشده اند.
تعطیلات نوروزی سال 94 را چگونه می گذرانید؟
بیش از 15 سال است که شب های سال تحویل به همراه خانواده در مشهد مقدس هستیم و روز بعد هم در این شهر با حضرت آقا دیدار داریم. چند روز می مانیم و بعد از بازگشت به تهران مجدد سرکار می روم. بگذارید گفت و گو را با بیت شعری از حافظ به پایان برسانم:
بازآی ساقیا که هواخواه خدمتم/ مشتاق بندگی و دعاگوی دولتم
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
منویات رهبری فصلالخطاب جریانها سیاسی است |اخبار ایران و جهان
منویات رهبری فصلالخطاب جریانها سیاسی است کد خبر ۴۸۸۰۰۰ تاریخ انتشار ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴ ۵۲ - 04 April 2015 یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس راه دستیابی به مفاد بیانیه لوزان را پافشاری بر سیاست صلح و آرامش در صحنه بینالمللی و انسجام و اتحاد داخلی دانست به گزارش خبرگزاری خانهانتقاد بارزانی از ائتلاف بینالمللی |اخبار ایران و جهان
انتقاد بارزانی از ائتلاف بینالمللی بارزانی از تعلل ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا در زمینه تجهیز پیشمرگان انتقاد کرد کد خبر ۴۸۳۶۷۳ تاریخ انتشار ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰ ۵۳ - 14 March 2015 بارزانی از تعلل ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا در زمینه تجهیز پیشمرگان انتقاد کرد به گنگاه خدمت به مردم را به جریانات سیاسی ترجیح دهیم |اخبار ایران و جهان
نگاه خدمت به مردم را به جریانات سیاسی ترجیح دهیم کد خبر ۴۸۴۵۰۲ تاریخ انتشار ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۲ - 17 March 2015 نماینده کازرون گفت خانه تکانی آخر سال 93 مجلس نهم تصویب بخش های بسیار خوب بودجه ای و تسریع در بودجه نویسی برای تحویل به موقع به دولت برای اجرا در سال 94 بود به گزاپورمحمدی: سیاسیون تحملشان را افزایش دهند |اخبار ایران و جهان
پورمحمدی سیاسیون تحملشان را افزایش دهند با تحمل و صبوری و آرامشی که دولت تعقیب کرد توانست فضای آرام سیاسی و اجتماعی را برای کشور به ارمغان آورد کد خبر ۴۸۴۸۳۶ تاریخ انتشار ۲۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶ ۲۶ - 19 March 2015 وزیر دادگستری با بیان اینکه یکی از دستاوردهای دولت در سال 93 فضا«تفاهم» سیاسی روی میز مذاکرات لوزان |اخبار ایران و جهان
تفاهم سیاسی روی میز مذاکرات لوزان کد خبر ۴۸۵۱۱۰ تاریخ انتشار ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۲ - 20 March 2015 یک روز مانده به پایان سال 1393 و در نوروز هیات مذاکره کننده ایران تصمیم گرفت تا مذاکرات برای نهایی کردن راه حل موضوعات در دستور کار مذاکرات برای رسیدن به توافق جامع را تا 10 تیامضای ۱۲ سند بین ایران و ترکیه |اخبار ایران و جهان
امضای ۱۲ سند بین ایران و ترکیه وزیر ارتباطات و فناروی اطلاعات گفت در دیدار با وزیر توسعه ترکیه درباره ۱۲ سند همکاری میان دو کشور تبادل نظر شد و این اسناد در سفر رئیس جمهور ترکیه به کشورمان امضا خواهد شد کد خبر ۴۸۳۶۳۳ تاریخ انتشار ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶ ۳۵ - 14 March 2015 وزیر ارتپیشبینی الجزیره درمورد انتخابات رژیم اسرائیل |اخبار ایران و جهان
پیشبینی الجزیره درمورد انتخابات رژیم اسرائیل شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد نتانیاهو بیشترین شانس را برای تشکیل کابینه آینده اسرائیل دارد کد خبر ۴۸۴۰۲۳ تاریخ انتشار ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳ ۵۳ - 15 March 2015 خبرگزاری صدا و سیما نوشت شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد نتانیاهو بیپیشبینی سیانان از شکست نتانياهو در انتخابات |اخبار ایران و جهان
پیشبینی سیانان از شکست نتانياهو در انتخابات نتایج نظرسنجی جدید در اسرائیل نشان داد انتخابات آینده می تواند حاوی رویدادهای پیش بینی نشده باشد کد خبر ۴۸۳۶۹۷ تاریخ انتشار ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳ ۱۸ - 14 March 2015 نتایج نظرسنجی جدید در اسرائیل نشان داد انتخابات آینده می تواند حاویشایعترین علت نابینایی در جهان |اخبار ایران و جهان
شایعترین علت نابینایی در جهان کد خبر ۴۸۶۴۴۸ تاریخ انتشار ۰۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷ ۲۸ - 29 March 2015 یک فوق تخصص قرنیه با اشاره به اینکه شایعترین علت نابینایی در جهان آب مروارید است اظهار کرد ابتلا به این بیماری به علت عدم دسترسی به امکانات جراحی در کشورهای فقیر شایعتر است بهپاسخ آلکنو به انتقاد سایت باشگاه زنیت از معروف |اخبار ایران و جهان
پاسخ آلکنو به انتقاد سایت باشگاه زنیت از معروف کد خبر ۴۸۵۶۶۴ تاریخ انتشار ۰۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳ ۵۷ - 24 March 2015 سرمربی تیم والیبال زنیت کازان به انتقاد سایت این باشگاه از سعید معروف واکنش نشان داد به گزارش تسنیم سایت باشگاه زنیت کازان در انتقاد از عملکرد سعید معروف نوشت ولپیشبینی وضعیت آب و هوا در هفته آینده |اخبار ایران و جهان
پیشبینی وضعیت آب و هوا در هفته آینده مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور آخرین پیشبینیها از وضعیت آب و هوای کشور را تشریح کرد کد خبر ۴۸۳۳۵۳ تاریخ انتشار ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸ ۱۹ - 13 March 2015 مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور آخرین پیشبیدوربینها مشمولان طرح ترافیک را میشناسند |اخبار ایران و جهان
دوربینها مشمولان طرح ترافیک را میشناسند اشخاصی که مدارک خود را پیش از سال ۹۴ به دفاتر خدمات الکترونیک تحویل داده باشند می توانند از پانزدهم فروردین ماه وارد محدوده طرح ترافیک شوند کد خبر ۴۸۷۷۲۶ تاریخ انتشار ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷ ۰۷ - 04 April 2015 مدیر واحد صدور آرم طرح ترافاستقرار ۶ هزار دوربین در جادههای کشور |اخبار ایران و جهان
استقرار ۶ هزار دوربین در جادههای کشور فرمانده ناجا گفت خوشبختانه در ۴ سال گذشته تلفات حوادث رانندگی با همکاری مردم و دستگاههای دخیل کاهش قابل توجهی داشته است کد خبر ۴۸۴۲۰۲ تاریخ انتشار ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۹ - 16 March 2015 فرمانده ناجا گفت خوشبختانه در ۴ سال گذشته تلفات حومرگ سیاسی دشمن هستهای ایران |اخبار ایران و جهان
مرگ سیاسی دشمن هستهای ایران سناتور منندز رسما استعفای خود را به هری رید رهبر دموکراتهای سنا می دهد تا دیگر به عنوان عضو ارشد در کمیته روابط خارجی سنا حضور نداشته باشد کد خبر ۴۸۷۲۹۶ تاریخ انتشار ۱۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰ ۰۵ - 02 April 2015 سناتور منندز رسما استعفای خود را به هری ریانتقاد فارین پالیسی از «وزیر بیتجربه» عربستان |اخبار ایران و جهان
انتقاد فارین پالیسی از وزیر بیتجربه عربستان نشریه فارین پالیسی در گزارشی در مورد تحولات یمن با بیان اینکه عربستان تلاش میکند در نقش رهبر جهان عرب ظاهر شود نوشته است شکست در یمن شرمساری بزرگی برای پادشاه جدید و وزیر دفاع بیتجربه وی خواهد بود کد خبر ۴۸۵۹۹۸ تاریخ انتشار ۰میوه ای جدید که سرطان را ازبین میبرد |اخبار ایران و جهان
میوه ای جدید که سرطان را ازبین میبرد به عقیده برخی دانشمندان یکی از مهم ترین و شایع ترین بیماری های قرن 21 است درمان برای ین بیماری به وسیله مواد طبیعی از طریق کشتن سلول های سرطانی و تخریب منبع متابولیسم آنهاست کد خبر ۴۸۴۰۳۸ تاریخ انتشار ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۴ ۴۰ - 16 March 201انتقاد آیتالله مکارمشیرازی از تعطیلات طولانی |اخبار ایران و جهان
انتقاد آیتالله مکارمشیرازی از تعطیلات طولانی آیتالله مکارمشیرازی گفت تعطیلات زیاد نه تنها مفید نخواهد بود بلکه یک خسران است کد خبر ۴۸۷۱۸۶ تاریخ انتشار ۱۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۳ - 02 April 2015 آیتالله مکارمشیرازی گفت تعطیلات زیاد نه تنها مفید نخواهد بود بلکه یک خسران ا-
گوناگون
پربازدیدترینها