تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820854517




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیوع آلزایمر در سنین بالای ۶۰ سال/ شایعترین علامت آلزایمر


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: شیوع آلزایمر در سنین بالای ۶۰ سال/ شایعترین علامت آلزایمر
یک متخصص بیماری های مغز و اعصاب با بیان اینکه بیشترین شیوع آلزایمر در سنین بالای ۶۰ سال رخ می دهد، گفت: در موارد نادر، در سنین ۴۵ سالگی یا ۳۰ سالگی هم دیده می شود.
به گزارش نامه نیوز، دکتر فاطمه خمسه با بیان اینکه دمانس به معنی زوال عقلی است که شایع ترین علامت آن اختلال حافظه است گفت: آلزایمر شایع ترین علت دمانس است.

وی افزود: دمانس به معنای اختلال عملکرد شناختی مغز است بطوریکه فرد قادر به توانایی انجام عملکردهای روزانه و اجتماعی خودش نیست.

این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب با اشاره به اینکه این بیماری پیش رونده است، اظهار کرد: با دارو می توان روند رو به پیشرفت آلزایمر را کند کرد اما متاسفانه هنوز درمان قطعی برای آن وجود ندارد.

خمسه شایع ترین علامت آلزایمر را اختلال حافظه دانست و گفت: آلزایمر موجب می شود فرد قادر به انجام کارهای روزمره خود نباشد و توانمندی‌ برنامه ریزی را از دست دهد. اختلال در روابط بین فردی و کارهای اجتماعی و در نهایت وابستگی کامل به اطرافیان برای انجام کارها از مراحل بعدی آلزایمر است.

وی افزود: در مراحل اولیه بیماری، حافظه دوررس دیرتر تحت تاثیر قرار می‌گیرد و فرد اتفاقات همان روز و اخیر را فراموش می کند. اطرافیان این بیماران در اوایل بیماری فرد از این شکایت می‌کنند که او خاطرات و اتفاقات قدیمی را به خوبی در حافظه دارد اما اتفاق امروز را از خاطر می‌برد. به عنوان مثال جای پولش را تغییر می‌دهد  ولی فراموش می‌کند که پولش را جابه جا کرده است و به دیگران می‌گوید شما پول من را برداشته‌اید یا وسایلش را گم می‌کند.

این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب با بیان اینکه این افراد به مرور اختلال جهت یابی پیدامی کنند گفت: به این معنی که زمان و مکان و شخص را از دست می دهند. در توضیح چگونگی اختلال جهت یابی شخص به عنوان مثال دخترش را با خواهرش اشتباه می گیرد یا همسرش را نمی شناسد. نشناختن اطرافیان برای اعضای خانواده خیلی دردناک است. آنها در ابتدا نوه ها یادشان می رود اما خود فرزندان را به یاد دارند و به مرور فرزندان را نیز نمی شناسند.

خمسه اضافه کرد:‌ اختلال مکان یابی در بیماری که دچار دمانس شده است در اوایل بیماری به این صورت است که مسیرهای غیر آشنا را گم می کند و قادر به پیدا کردن آدرس ها نیست ولی مسیرهای آشنا را پیدا می کند. به مرور مسیرهای آشنا را هم نمی شناسد و حتی در منزل هم موقعیت ها را تشخیص نمی دهد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین شیوع آلزایمر در سنین بالای ۶۰ سال است، عنوان کرد: هرچه سن بالاتر می‌رود احتمال شیوع دمانس بیشتر است بطوریکه در سنین بالای ۸۰ سال از هر دو نفر یک نفر مبتلا می‌شود.

این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب تصریح کرد: میزان شیوع آلزایمر رو به پیشرفت است بطوریکه پیش بینی شده است در سال ۲۰۵۰ بیش از ۱۰۰ ملیون نفر در جهان دچار بیماری آلزایمر باشند.

بر اساس این گزارش، بیست و دومین کنگره بیماری های مغز و اعصاب ایران از ۲۲ تا ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.





منبع: مهر


۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن