تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):منتظران ظهور امام مهدى(ع) برترينِ اهل هر زمان‏اند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871301289




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همزمان با مذاکرات هسته ای، آمریکا بزرگترین «بمب بتن‌شکن» خود را آزمایش کرد


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


وال‌استریت‌ژورنال مدعی شد:
همزمان با مذاکرات هسته ای، آمریکا بزرگترین «بمب بتن‌شکن» خود را آزمایش کرد
وزارت دفاع آمریکا در اقدامی که به گفته مقامات این کشور نشان دهنده غافل نماندن واشنگتن از اقدام نظامی علیه ایران است در حین رایزنی‌های هسته‌ای اقدام به آزمایش بزرگترین بمب بتن‌شکن موجود در زرادخانه‌های تسلیحاتی خود کرده است.



 به گزارش جام نیوز، مقامات آمریکایی می‌گویند پنتاگون در حین ادامه رایزنی‌های هسته‌ای با ایران اقدام به ارتقاء و آزمایش بزرگترین «بمب بتن‌شکن» (سنگرشکن) موجود در زرادخانه‌های تسلیحاتی این کشور کرده است.
رزونامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال ضمن گزارش این خبر می‌نویسد این موضوع نشانه آن است که دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در حین ادامه رویکرد دیپلماتیک با ایران از پیشرفت دادن یکی از مخرب‌ترین سلاح‌های متعارف خود که می‌تواند علیه تأسیسات فردو به کار گرفته شود غافل نمانده است.
یک مقام آمریکایی به این روزنامه می‌گوید: «پنتاگون همچنان بر توانمندی توسل به گزینه نظامی برای ایران در صورت لزوم تأکید دارد. ما از توجه به ایران غافل نمانده‌ایم.»
کار بر روی بمب‌های بتن‌شکن پیش از آغاز دور فعلی مذاکرات هسته‌ای آغاز شد اما جدیدترین آزمایش این بمب‌ها در ماه ژانویه انجام شد، زمانی که به گفته مقامات آمریکایی یک بمب‌افکن «بی‌2» آمریکایی پس از پرواز از پایگاه نیروی هوایی «وایتمن» در ایالت «میسوری» اقدام به پرتاب آن در یک سایت آزمایشی در منطقه‌ای افشانشده در این کشور کرد.
هیأت‌های دیپلماتیک ایران و کشورهای موسوم به گروه 1+5 پنجشنبه (13 فروردین ماه) اعلام کردند به تفاهمی بر سر چارچوب توافق نهایی رسیده‌اند که قرار است زیربنای ادامه رایزنی‌ها تا ضرب‌الاجل خودخوانده 30 ژوئن باشد.
مقامات آمریکایی به رغم ستایش این توافق اولیه می‌گویند هنوز مطمئن نیستند که بتوانند قبل از موعد 30 ژوئن با ایران به توافق نهایی دست پیدا کنند.
جزئیات مربوط به این فعالیت تسلیحاتی آمریکا را دسته‌ای از مقامات ارشد آمریکایی افشا کرده‌اند که از آزمایش این بمب باخبر شده‌اند اما درگیر دیپلماسی با ایران در رایزنی‌های هسته‌ای نبوده‌اند.
پنتاگون از هر گونه اظهارنظر درباره ارتقاء این بمب‌ها که «نفوذگر مهمات انبوه» یا MOP خوانده می‌شوند، خودداری کرده است.
استیو وارن، یکی از سخنگویان پنتاگون می‌گوید ارتش آمریکا در حال آماده شدن برای مقابله با طیف وسیعی از تهدیدهای احتمالی
وال‌استریت‌ژورنال پیش از این در سال 2012 گزارش داده بود طراحان جنگی پنتاگون به این نتیجه رسیده‌اند که بمب‌های بتن‌شکن 3000 پوندی این کشور از قدرت کافی برای تخریب برخی از تأسیسات هسته‌ای سخت ایران برخوردار نیستند و بنابراین دستور داده‌اند طراحی و سامانه‌های هدایتی آنها ارتقاء یابد. سال 2013 این رزونامه گزارش داده بود که این سلاح‌ها در حال بازطراحی هستند.
مقامات آمریکایی روز جمعه مدعی شده‌اند که این سلاح در ماه‌های اخیر از جمله در ماه ژانویه مورد آزمایش قرار گرفته است. نتایج این آزمایش‌ها حاکی از آن است که هنگامی که یکی از این بمب‌ها پس از دیگری پرتاب شود توانمندی بیشتری برای نفوذ به تأسیسات هسته‌ای زیرزمینی ایران یا کره شمالی دارد.
به ادعای این مقامات، فعالیت‌های آزمایشی بر روی این بمب همچنان ادامه دارد اما اکنون طراحان جنگی پنتاگون نگرانی‌های کمتری نسبت به دو سال پیش دارند./ فارس   29  



۱۵/۰۱/۱۳۹۴ - ۱۰:۵۵




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن