تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بى نيازى و عزّت به هر طرف مى گردند و چون به جايگاه توكل دست يافتند در آنجا قرار مى گ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830919308




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یوز، اینترانت و پهنای باند در یک نگاه


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



یوز، اینترانت و پهنای باند در یک نگاه
موتورهای جست‌وجوی ملی، افزایش پهنای باند بین‌الملل و مهمتر از همه پیشبرد پروژه شبکه ملی اطلاعات از جمله مهمترین رئوس فعالیت‌های سازمان فناوری اطلاعات در سال 1393 بود.
روز نو : موتورهای جست‌وجوی ملی، افزایش پهنای باند بین‌الملل و مهمتر از همه پیشبرد پروژه شبکه ملی اطلاعات از جمله مهمترین رئوس فعالیت‌های سازمان فناوری اطلاعات در سال 1393 بود.

به گزارش روزنو،یکی از مهمترین تاکیدات سازمان فناوری اطلاعات در سال 1393 لزوم افزایش سهم تولیدکنندگان نرم افزار، محتوا و سرویس‌ها به منظور ایجاد بازاری پویا در این حوزه بود.

در این راستا نصرالله جهانگرد به عنوان رییس این سازمان به فعالان حوزه نرم‌افزار وعده داده‌ بود که قرار است رویکردهای تازه وزارت ارتباطات بر پایه سرویس‌دهی تدوین شود و بنابراین باید انتظار تحول بزرگی را در این حوزه داشت.

اگرچه جهانگرد معتقد است که ایران اگر نتواند عقب‌ماندگی‌های خود را در زمینه فن‌آوری اطلاعات جبران کند و به گفته خودش در زمینه فن‌آوری اطلاعات جا بماند، چنان از دیگر کشورها جا می‌ماند که دیگر جبران فاصله به وجود آمده چندان آسان نخواهد بود.

البته راهکار سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات در این زمینه افزایش منابع مالی است و برای تامین این منابع چشم امید به بودجه سال 1394 دارد.

حمایت از تولیدکنندگان نرم‌افزار و بهبود وضعیت گردش مالی در بازار IT در نهایت می‌تواند به افزایش اشتغال‌زایی در این حوزه بینجامد.

با توجه به تاکید وزیر ارتباطات به لزوم اشتغال‌زایی در این حوزه برای کاهش وابستگی‌های نفتی معاون وزیر ارتباطات اعلام کرد که برای افزایش مهارت‌های دانشجویان رشته‌های نرم‌افزار، وزارت ارتباطات با همراهی دانشگاه‌های کشور تصمیم دارد زمینه ایجاد دو درس جاوا و اندروید را در برنام‌های درسی دانشکده‌های کامپیوتر بگنجاند.

جهانگرد در این‌باره اظهار کرده بود که دانشگاه‌های کامپیوتر خواسته‌ایم که این دو درس را به برنامه‌های آموزشی خود اضافه کنند و همچنین با دانشگاه صنعتی شریف همکاری‌هایی انجام شده است که این دوره‌های آموزشی در کشور با هزینه‌های پایین راه‌اندازی شده و در اختیار دانشجویان رشته‌های مرتبط قرار گیرد.

ایجاد شبکه ملی اطلاعات و در همین راستا گسترش طرح دولت الکترونیک، از جمله مهمترین برنامه‌های حوزه فناوری اطلاعات از چند دولت قبل به حساب می‌آید که اجرای آن، یکی از برنامه‌های سازمان فناوری اطلاعات است.

اگرچه سازمان فناوری و وزارت ارتباطات برخلاف دولت پیش آمار دقیقی از اینکه شبکه ملی اطلاعات چند درصد پیشرفت کرده است، رییس این سازمان معتقد است که میزان پیشرفت چنین پروژه‌هایی نه با گزارش‌نویسی بلکه در عمل مشخص می‌شود.

در همین راستا در آبان‌ماه سال گذشته، سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که کار طراحی شبکه ملی اطلاعات به پایان رسیده و برای ایجاد محتوا در شبکه ملی اطلاعات با شرکت‌های اپراتوری توافقاتی صورت گرفته است.

علاوه بر آن با توجه به تاخیری که شبکه ملی اطلاعات در طرح دولت الکترونیک دارد و تاکید معاون اول رییس جمهور بر ایجاد دولت موبایلی، معاون وزیر ارتباطات در نیمه دوم سال 1393 بر لزوم دیجیتالی شدن اطلاعات و اسناد دولت تا سه سال آینده تاکید و خاطرنشان کرد که عزم دولت برای مبارزه با فساد تنها از طریق معماری دقیق اطلاعات بر بستر IT امکانپذیر است.

اما علاوه بر آنکه با افزایش تعداد کاربران کمبود پهنای باند باعث کاهش کیفیت اینترنت شده‌است، این کمبود در اجرای طرح شبکه ملی اطلاعات نیز تاثیرات به‌سزایی داشته است تا آنجا که جهانگرد، استفاده مفید از شبکه ملی اطلاعات را مستلزم افزایش چندبرابری ظرفیت این شبکه دانست.

وی در این باره تصریح کرد که چون 80 درصد نیازهای مردم از طریق سایت‌های داخلی برطرف می‌شود و معمولا 20 درصد از ترافیک پهنای باند به خارج از کشور انتقال پیدا می‌کند که به همان نسبت باید ظرفیت را در گیت وی‌ها افزایش دهیم.

بر این اساس تا پایان برنامه پنجم توسعه، لازم است که 18 هزار پورت اینترنت پر سرعت در کشور وجود داشته باشد و علاوه بر آن پهنای باند بین‌الملل نیز 50 برابر پهنای باند فعلی باشد.

بنابراین رییس سازمان فناوری اطلاعات وعده داد که تا پایان سال جاری 1394 وزارت ارتباطات دسترسی 60 درصد خانوارها و صد درصد کسب و کارها را به اینترنت پهن باندی با ظرفیت 4 مگابیت فراهم کند.

همچنین قرار است که در برنامه ششم توسعه که تا پایان سال 1399 به پایان می‌رسد، ضریب نفوذ اینترنت به صد درصد رسیده و پهنای باند آن معادل 20 مگابیت باشد. در برنامه هفتم توسعه که در سال 1404 به پایان می‌رسد نیز برنامه‌ریزی‌ها بر این اساس است که ضریب دسترسی صد درصد و پهنای باند صد مگابیت باشد.

از دیگر برنامه‌هایی که تنها با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در سال گذشته به بهره‌برداری رسیدند، پروژه‌هایی با عنوان موتورهای جست‌وجوگر بومی بود که البته هزینه‌های هنگفتی را نیز روی دست وزارت ارتباطات گذاشته بود.

به گفته قنبری، معاون وزیر ICT، ساخت یکی از جنجال‌برانگیزترین این موتور‌ها که با نام «یوز» و به عنوان نخستین جست‌وجوگر ملی رونمایی شد هزینه‌ای 7 میلیارد تومانی را برای این وزارت‌خانه داشته است و البته قرار است 170 میلیارد تومان دیگر در پروژه‌های جویشگر ملی سرمایه‌گذاری شود.

اگرچه برخی از کارشناسان حوزه فناوری به صرف چنین هزینه‌هایی در طرح‌های جست‌وجوگرهای بومی انتقاد دارند و چنین طرح‌هایی را بی‌فایده می‌دانند اما وزیر ارتباطات تاکید می‌کند که هدف از راه‌اندازی این موتورهای رقابت با موتورهای بین‌المللی نیست.

واعظی، معاونانش و البته طراح موتور جست‌وجوی یوز معلق است که راه‌اندازی این موتور به عنوان یک برنامه جست‌وجو با دیتاسنترهای داخلی بخش مهمی از پروژه شبکه ملی اطلاعات را تشکیل می‌دهد.

در حالی که گفته می‌شود آدرس‌های نسخه چهار یا همان IPv4 رو به اتمام است یکی از برنامه‌های سازمان فناوری اطلاعات ایجاد زمینه‌ها و ملزومات گذر از IPv4 به IPV6 است.

جهانگرد در این رابطه با اشاره به اینکه یکی از موضوعات مهمی که برای گذر IPV6 باید مورد توجه قرار گیرد بحث تامین تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری است اعلام کرد که تمهیدات لازم جهت تجهیز شبکه ملی اطلاعات به IPV6 اندیشیده شده و تا سال 1397 به تدریج حذف دامنه‌های IPV4 آغاز خواهد شد. این گذر در ایران تا سال 1400 تکمیل خواهد شد.


منبع: ایسنا




تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن