واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تاکید مدیرعامل مخابرات ایران بر روز آمد ساختن تجهیزات سامانه های ارتباطی ساری - ایرنا - مدیرعامل شرکت مخابرات ایران بر لزوم بهینه سازی شبکه مخابرات کشور و روزآمد ساختن تجهیزات سامانه های ارتباطی تاکید کرد.
کاظم ابراهیمی صدرآبادی روز سه شنبه در محل ستادمرکزی شرکت مخابرات مازندران در بابل با تاکید بر این نکته که توسعه شبکه به هرصورت ممکن به درستی باید صورت گیرد، بیان داشت: وجود منابع انسانی غنی فرصتی برای بهره گیری درجهت خدمت به مردم و شرکت است.
وی به اهمیت به روز شدن سامانه های ارتباطی در استان مازندران اشاره کرد و گفت: باید در راستای بهینه سازی ساختارها و ارتقای خدمات ارتباطی استان مازندران برنامه ریزی کرد.
وی در ادامه با اهمیت شمردن امور مالی ، تصریح کرد: باید در بخش مالی ، تدارکاتی و بازاریابی اهمیت ویژه ای قایل شد و حتی پیش بینی های آتی برنامه ها را در این زمینه طراحی کنیم.
ابراهیمی درخصوص ارتقای ظرفیت های کاری استان مازندران، اظهارکرد: مدیران شهرستانهای استان باید با ارائه اطلاعات دقیق از وضعیت ارتباطی ، درآمدی و نیازهای مشترکین شهرستان ها ، ما را درجهت بهره برداری حداکثری از موقعیت ویژه مازندران در بخش بازاریابی همراهی کنند تا انتظارمان را به عنوان استان پیشرو در ارائه سرویس های مخابراتی برآورده شود.
وی خواستار تقویت بیشتر عملکرد در تمام حوزه ها از جمله ارتقای فنی سرویس ها و خدمات ، رفع لاوصولی های مشترکان و دقت در استمرار فعالیت ها و ارایه برنامه ها شد.
سید محمدجواد موسوی مدیرعامل مخابرات مازندران ضمن تبریک سال نو، به تفصیل به ارائه گزارش عملکرد سال گذشته مخابرات استان درحوزه های فنی و مالی پرداخت.
وی با اشاره به تعداد و کیفیت منابع انسانی مخابرات استان و برخورداری مشترکین مختلف ، خاطر نشان کرد:نیروی انسانی مستعد و با ظرفیت مناسبی در مازندران وجود دارد که نقطه اتکای قابل اعتمادی برای این استان هستند.
وی بیان داشت: در حال حاضر به بیش از دومیلیون مشترک در استان مازندران سرویس های مختلف ارتباطی ارایه می شود.
وی همچنین گفت : سامانه های سابق ارتباطی T.D.M به طور کامل برچیده و تجهیزات IP به عنوان جایگزین این سامانه در راستای توسعه شبکه ارتباطات مخابراتی کشور بصورت متمرکز در تمام استانها ایجاد می شود.
به گزارش ایرنا سیستم های مخابراتی جدید که بر پایه IP شکل گرفته اند ، درجه اطمینان را که سیستم های مخابراتی کنونی از نظر سالم بودن شبکه تضمین می کنند، پشتیبانی می کنند.
در سامانه t.d.m ارتباط بین مشترکین و تجهیزات مراکز مخابراتی از طریق کابل های مسی صورت می گرفت که در صورت عدم وجود شبکه دسترسی ، ایجاد این نوع ارتباط و راه اندازی شبکه مذکور ، علاوه بر اینکه نیازمند هزینه و زمان بود ، دستیابی به سرویس های دیجیتالی پیشرفته از قبیل اینترنت ، ویدئو کنفرانس نیز محدود بود.ک/2
6990/6097
11/01/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]