تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر چیز دارای سیماست ، سیمای دین شما نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864073387




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران در حال تسلط بر کل خاورمیانه است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


آخرین اظهارات نتانیاهو؛
ایران در حال تسلط بر کل خاورمیانه است
نتانياهو يکشنبه گفت، «ايران در حالی که برای دستيابی به توان هسته ای نظامی تلاش می کند، با حمايت از برخی نيروهای منطقه ای، می خواهد بر آب‌راه باب المندب مسلط شود».



  به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژیم صهیونیستی، يکشنبه نهم فروردين، در سخنانی گفت «محور تهران- لوزان- صنعا» «برای همه بشريت، بسيار خطرناک است و بايد متوقف شود».   اشاره نتانياهو از يکسو به مذاکرات جاری ميان ايران و قدرت های جهانی در لوزان سوييس بر سر پرونده هسته ای جمهوری اسلامی ايران، و از سوی ديگر، به بحران نظامی کنونی يمن بود.   ايران در معرض تهمت به حمايت از انقلابیون الحوثی، در يمن قرار دارد.    نتانياهو يکشنبه گفت، «ايران در حالی که برای دستيابی به توان هسته ای نظامی تلاش می کند، با حمايت از برخی نيروهای منطقه ای، می خواهد بر آب‌راه باب المندب مسلط شود».   به گفته نخست وزير اسرائيل، «ايران با حرکت گازانبری از جنوب، می خواهد تمامی خاورميانه را به انقياد بکشد».   به گزارش رادیو فردا، نتانياهو افزود که «بعد از محور بيروت- دمشق- بغداد» اکنون با «محور تهران- لوزان- صنعا» روبرو هستيم که می تواند موازنه حرکت کشتی ها در آبراه‌های دريايی و تامين نفت را تغيير دهد.   سخنان نتانياهو در مورد بحران يمن می تواند حمايت تلويحی از عمليات نظامی هوايی عربستان سعودی در يمن عليه انقلابیون این کشور باشد.   نتانياهو در سخنان يکشنبه خود همچنين توافق هسته ای را که در روزهای جاری نمايندگان ارشد ايران و کشورهای ۱+۵ بر سر آن در لوزان سوييس مشغول گفت و گو هستند، «توافقی خطرناک» ناميد و مدعی شد که توافقی در حال نگارش است که «همه نگرانی های اسرائيل را تاييد می کند».     وی گفت که چارچوب توافقی که اعضای  5+1  در مذاکره با ایران در پی دست یافتن به آن هستند، حتی از آنچه اسرائیل نگران آن بود هم بدتر است.   نتانياهو گفت «از مطالبی که فدريکا موگرينی، رييس سياست خارجی اتحاديه اروپا توييت کرده است، چنين برمی آيد که توافق هسته ای ميان ايران و قدرت ها، دارد عملی می شود».   او افزوده است «اين توافق مايه تاسف است زيرا می خواهند به هر قيمتی که شده توافق امضاء شود».   نخست وزير رژِم اشغالگر قدس اين را نيز گفت که «هم اکنون از مذاکره با سناتور هری ريد، رهبر اکثريت جمهوريخواهان کنگره، می آيم و قول گرفته ام که کنگره از يک توافق بد هسته ای ميان ايران و قدرت های جهانی جلوگيری کند».   جان کری، وزير امور خارجه آمريکا، که در روزهای گذشته با محمد جواد ظريف، همتای ايرانی خود در سوييس ديدارهای متعددی داشته است، دو بار در روزهای گذشته تلفنی نتانياهو را در جريان آخرين تحولات بدست آمده در مذاکرات اتمی با ايران قرار داده است.   اسرائيل برنامه هسته ای ايران را همچنان خطری «حياتی» برای خود می داند اما ايران اين ادعاهای ديرينه دولت های اسرائيل را رد کرده و تاکيد دارد که اسرائيل خود با داشتن توان نظامی هسته ای، صلاحيت اظهارنظر در مورد برنامه اتمی ايران را ندارد.   بنیامین نتانياهو که دو هفته پيش در انتخابات سراسری کشورش پيروز، و به تشکيل دولت جديد اسرائيل مکلف شده ، گفته است «مقابله با برنامه اتمی ايران، مهم ترين هدف دولت جديد او خواهد بود».    



۰۹/۰۱/۱۳۹۴ - ۱۷:۰۲




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن