واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
فرمانده دلاور ایرانی؛
سردار سلیمانی تبلور رویای جوانان عراقی
یک تحلیلگر سیاسی عراق در واکنش به طرح طنزی در شبکه های اجتماعی عراق که مدال های ژنرال های منطقه را با یک فرمانده ایرانی قیاس کرده است، گفت: حضور یک فرمانده عالی رتبه در خط مقدم...
به گزارش سرویس مقاومت جام نیوز، هاشم الکندی تحلیلگر برجسته عراقی در گفتوگو با ایرنا، درباره این طرح که در روزهای اخیر در شبکه های اجتماعی مدال های سه تن از رهبران کشورهای عربی را با سردار قاسم سلیمانی مقایسه کرده است، گفت: برغم تلاش های رسانه های مغرض برای تخریب شخصیت سردار سلیمانی و انتساب روحیه طایفه گری به وی، او برای عراقی ها یک شخصیت محبوب است.
وی افزود: نام قاسم سلیمانی بعد از یک سلسله حوادث مهم منطقه از جمله جنگ ۳۳ روزه در عراق بر سر زبان ها افتاد و جوانان عراقی برای شناخت این قهرمان، دنبال جزییات بیشتری از شخصیت و گذشته وی بر آمدند.
الکندی افزود: با دیدن تصاویر حاج قاسم در تکه هایی از فیلم هایی که از وی در شبکه های اجتماعی پخش شده و نیز با مطالعه نکاتی که در رسانه ها در خصوص شخصیت وی منتشر شده است، شخصیتی متفاوت از وی یافتم که با آنچه رسانه های مغرض از وی گفته اند، هیچ سنخیتی ندارد و من او را یک عابد و مرد عمل یافتم که با خدا ارتباط دارد.
این تحلیلگر عراقی با بیان اینکه جوانان عراق امروز مردی را می شناسند که در منتهای قدرت نظامی اش از ایمان و تواضع و فروتنی و مهر و محبت بالایی برخوردار است، اضافه کرد: با خیلی از جوانان عراقی که در بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) او را از نزدیک دیده اند، صحبت کرده ام و شنیده ام که سردار با اولین نگاه به عمق دل ها نفوذ می کند.
وی از قول برخی ها که از نزدیک وی را دیده اند، افزود: وقتی به حرفش گوش می دهی، احساس می کنی با یکی از شاگردان مدرسه رسول گرامی اسلام و علی (ع) روبرو هستی و بسیاری از فرماندهان بسیج مردمی تحت تاثیر شدید شخصیت و رفتارهای وی هستند.
الکندی با اشاره به طرحی که سه تن از امرای عرب را با مدال های فراوان در مقام مقایسه با سردار سلیمانی قرار داده، گفت جوانان عراقی رهبران عرب را با سرداری که مدال ندارد، مقایسه می کنند. اما وی در خدمت اسلام و مسلمانان و مستضعفان و مردی تاثیر گذار است که برغم افتخاراتش علاقه ای به قرار گرفتن در مقابل دوربین و ژست های تلویزیونی ندارد.
تحلیلگر سیاسی عراقی قاسم سلیمانی را یک شخصیت ضد تروریست واقعی در جهان معرفی کرده و گفت: او اساسا نگاه قومی و طایفی ندارد، بطوری که همانطور که در آمرلی مقابل تروریست ها ایستاد، در اربیل و جرف الصخر هم بود و همانطور که در لبنان و عراق حضور دارد در سوریه و فلسطین هم هست.
وی، شخصیت بسیاری از سران و فرماندهان نظامی منطقه را کارتونی توصیف کرد و گفت: آنان با مدال های قلابی سعی دارند خود را مطرح کنند و این موضوع را جوان عراقی درک می کند.
به گفته این فعال سیاسی و رسانه ای، 'امروز حضرت آیت الله خامنه ای امام عصر و قاسم سلیمانی هم مالک اشتر زمانه است و به همین دلیل است که بیشتر جوانان عراقی سرودهایی برای قاسم سلیمانی ساخته اند و به عنوان زنگ تلفن های همراهشان بکار می گیرند که حکایت گر قهرمانی های اوست'.
برخی کاربران خوش ذوق شبکه های اجتماعی در عراق این روزها بصورت گسترده ای بر طرحی متمرکز شده اند که مدال های سران دو کشور عرب منطقه و یک فرمانده ارشد نظامی سعودی را با سردار قاسم سلیمانی مقایسه کرده است.
در این تصویر که در صفحات فیسبوک دست به دست می شود، چهار فرد را نشان می دهد که اولی پادشاه اردن است و بر سینه اش تعداد زیادی مدال نصب شده و طراح شوخ طبع ذیل آن نوشته 'جنگجویی شرکت کننده در ۵۰ جنگ در محیط پلی استیشن در لاس وگاس که ۱۲۵۰ گرم مدال بر سینه دارد'.
نفر بعدی امیر بحرین است که با عنوان امپراتور بحرین از وی یاد شده و ذیل تصویرش نوشته شده است 'شرکت کننده در جنگ های صید موطلایی ها در تفریح گاههای موناکو و ... با ۸۷۰ گرم مدال'
سلطان صحرا نفر سومی است که با تعداد زیادی مدال بر سینه نشان داده می شود و ذیل آن آمده است: خالد بن سلطان (فرمانده ارشد نظامی سعودی) مشارکت کننده در ولگردی و تماشای صفحات نمایشی در اتاق عملیات طوفان صحرا با ۶۵۰ گرم مدال برسینه'
و اما نفر بعدی کسی نیست جز سردار قاسم سلیمانی که بر سینه اش به جای مدال یک علامت سوال نشانده اند و طراح این تصویر نوشته اند 'مشارکت کننده در بیش از ۵۰ جنگ و درگیری که متهم است در یک زمان در بیش از یک جبهه می جنگد، اما چگونه؟ این را از من نپرسید و او هیچ مدالی ندارد'.
سردار قاسم سلیمانی یک نام کاملا شناخته در عراق امروز است و اگر چه فراتر از مرزهای جغرافیایی ایران در کل منطقه حضور دارد، اما محبوبیتش در عراق قابل توصیف نیست.
در بغداد پایتخت عراق در هر مغازه وسایر اماکن عمومی و نیز در هر تاکسی، صحبت از قاسم سلیمانی هست، همانکه سران و مقامات و تمام مردم عادی عراق معتقدند که اگر بهار سال گذشته دیر به بغداد رسیده بود، پایتخت عراق به دست داعش سقوط می کرد و یکی دو ماه بعد نیز اگر نرسیده بود، اربیل مرکز اقلیم کردستان عراق به دست داعش افتاده بود.
این روزها عکس ها و قطعه فیلم هایی کوتاه از این سردار ایرانی در گوشی های تلفن همراه هر عراقی دیده می شود و برایش سرودهای حماسی ساخته اند؛ برای مردی که با سکوت پر راز و رمزش به الگوی مردانگی در عراق تبدیل شده است.
۰۹/۰۱/۱۳۹۴ - ۰۷:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]