واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۹ فروردين ۱۳۹۴ (۰:۴۰ق.ظ)
رئيس کميسيون آموزش مجلس: دولت، مجلس و ملت يد واحد نظام جمهوري اسلامي هستند / شبه افکني ها بايد با همدلي برچيده شود موج - ملت ايران هميشه خود را به پاي نظام و انقلاب خود را خرج کرده است که دولت و مجلس نيز خود را خدمتگزار مردم مي داند پس بايد اين همدلي بيش از پيش در داخل و خارج پديدار شود.
محمدمهدي زاهدي رئيس کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس درباره انتخاب شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران به خبرنگار خبرگزاري موج گفت: امروز اگر نگاهي به تعاملات کشور در عرصه هاي بين المللي داشته باشيم در ميابيم که اتحاد و همدلي مابين دولت، مجلس و ملت در تمامي عرصه ها يکي از نيازهاي اساسي کشور است.
وي ادامه داد: دولت، مجلس و ملت در عرصه هاي سياسي، اقتصادي، اجتماعي و .. بايد با تعامل و همدلي و همزباني دوشا دوش يکديگر فعال باشند تا کشور را به سمت اهداف پيش روي سوق دهند.
نماينده مردم در خانه ملت تاکيد داشت: ملت ايران هميشه خود را به پاي نظام و انقلاب خود را خرج کرده است که دولت و مجلس نيز خود را خدمتگزار مردم مي داند پس بايد اين همدلي بيش از پيش در داخل و خارج پديدار شود.
عضو هيات رئيسه کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس درباره آينده نگري همدلي و همزباني مابين ملت و دولت در آينده کشور نيز اشاره داشت و خاطرنشان کرد: اگر آينده نزديک کشور را مدنظر قرار دهيم، رويداد هسته اي جنبه مهمتري را دارد و اگر در مذاکرات دولت از حمايت مردمي برخوردار باشد طبيعتا مي توان بسيار پرقدرت تر در مذاکرات حضور يابد.
زاهدي تاکيدکرد: هنگامي که دوبال نظام يعني دولت و ملت با يکديگر هم زبان باشند توطئه هاي دشمنان براي زير سوال بردن انتخابات و شبهه افکني برچيده خواهد شد و مي توان اين انتخابات را به خوبي پشت سر گذاشت.
وي در پايان گفت: اميدواريم سال94 که با شعار همدلي و همزباني رهبر معظم انقلاب نيز مزين شده است گره گشاي مشکلات داخلي کشور باشد زيرا اميد است تا با ايجاد اين همدلي و هم زباني ضمن رسيدن به هدفگذاري در بحث اقتصاد مقاومتي با سمت کاهش هزينه ها و حمايت از توليد به ايجاد اقتصاد مقاومتي نيز پيش رويم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]