تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871848969




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دکتر صدرالحسینی در گفت‌وگو با فارس پاسخ کوبنده و موثر به تجاوز رژیم آل سعود در ساعات آینده صورت می‌گیرد/عربستان با شعار دمکراسی خواهی انقلاب یمن مشکل دارد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دکتر صدرالحسینی در گفت‌وگو با فارس
پاسخ کوبنده و موثر به تجاوز رژیم آل سعود در ساعات آینده صورت می‌گیرد/عربستان با شعار دمکراسی خواهی انقلاب یمن مشکل دارد
کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه حمله به یمن از ترس امکانات نظامی انقلابیون و افزایش حمایت مردم از انقلاب مردمی خود بود افزود: بزرگترین، کوبنده‌ترین و موثرترین پاسخ انصارالله در ساعات آینده به تجاوز عربستان صورت خواهد گرفت.

خبرگزاری فارس: پاسخ کوبنده و موثر به تجاوز رژیم آل سعود در ساعات آینده صورت می‌گیرد/عربستان با شعار دمکراسی خواهی انقلاب یمن مشکل دارد



دکتر سیدرضا صدرالحسینی کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، در واکنش به حمله شب گذشته عربستان سعودی علیه انقلاب مردمی یمن و مواضع انصارالله گفت: با توجه به پیروزی‌های اخیر مردم یمن و افزایش قدرت انصارالله به عنوان نماینده مردم و همچنین دخالت‌های کشورهای بیگانه و حمایت‌هایی که از رئیس‌جمهور مستعفی فراری یعنی عبد ربه منصور هادی انجام می‌گرفت دخالتی آشکار در تعیین سرنوشت مردم یمن توسط عربستان و 9 کشور دیگر با کمک اطلاعاتی لجستیکی آمریکا بود.
عربستان در مقابل شعارهای دموکراسی خواهی یمن ایستاده‌اند
وی افزود:‌ حمله عربستان سعودی به یمن در مقابل شعارهای دموکراسی‌خواهی که آمریکایی‌ها همواره آنرا سر می‌دهند قرار دارد لذا باید واکنش مناسبی به این مسئله از جانب سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای صورت گیرد. صدرالحسینی اظهار داشت: متأسفانه عربستان سعودی با توجه به دخالت‌های فراوان خود که در سالیان متمادی در سرزمین یمن به عنوان حیات خلوت انجام می‌داد و دولتمردان سعودی سعی کرده‌اند با تحرکات استقلال‌خواهی مردم یمن مخالفت کند که در همین راستا مخالفت‌های آنان از یک سال پیش تا کنون و همچنین ساز مخالف سیاسی، تبلیغاتی و رسانه‌ای از یکسال پیش به اوج رسید و در نهایت هم به حمله نظامی همه جانبه منجر شد.
حمله به یمن از ترس در اختیار گرفتن امکانات نظامی به نفع انصار الله
این کارشناس مسائل خاورمیانه خاطرنشان کرد: حمله نظامی سعودی‌ها به یمن تنها به مراکز نظامی و نقاطی صورت گرفته که امکانات نظامی یمن در اختیار نمایندگان واقعی این کشور قرار داشته است که البته دلیل این حمله نظامی هم وجود هراس و نگرانی عربستان و‌ آمریکا و تلاش آنان برای از بین بردن این امکانات بوده است. وی گفت: مراکزی که در یمن مورد حمله هوایی قرار گرفته تنها چند پایگاه هوایی و چند پادگان نظامی ارتش بوده است که دلیل این حمله هم حمایت ارتش یمن از انقلاب مردمی این کشور و استفاده از تجهیزات نظامی این کشور به نفع انصارالله بوده است.
شعار مرگ بر وهابیت و مرگ بر عربستان مداخله گر پاسخ قاطع مردم یمن
صدرالحسینی افزود: عربستان با حمله به یمن نشان داد که هیچگونه نگاه مثبتی به قیام‌های مردمی منطقه ندارد در حالیکه مردم یمن با اقدامات خود در ساعات آینده در مقابل اقدام وحشیانه عربستان با شعارهای مرگ بر وهابیت و مرگ بر عربستان سعودی مداخله‌گر خطای دولتمردان سعودی را به آنان گوشزد خواهند کرد. صدرالحسینی اظهار داشت: انسجام مردمی در یمن با حمله وحشیانه عربستان سعودی قطعاً افزایش پیدا خواهد کرد.
هیچ یک از مراکز حساس یمن مورد حمله قرار نگرفته
وی خاطرنشان کرد: همه مراکزی که در طول ماه‌های اخیر توسط کمیته‌های مردمی و انقلابیون در اختیار انقلاب و ملت یمن در راستای افزایش منافع ملی این کشور قرار گرفته بود همچنان در اختیار انقلابیون قرار دارد و در حملات هوایی شب گذشته هیچ یک از مراکز حساس و مهم یمن در اختیار ضد انقلاب و طرفداران منصور هادی قرار نگرفته است. این کارشناس مسائل خاورمیانه درباره اقدامات تبلیغی رسانه‌های وهابی منطقه علیه انقلاب مردیم یمن گفت: منصور هادی پس از استعفاء و فرآیند پس از آن از صنعا به مراکز جنوبی این کشور یعنی عدن مهاجرت و از آنجا به خارج از کشور فرار کرد ضمن اینکه در شرایطی که حمله هوایی عربستان و برخی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس صورت گرفته و عملیات رسانه‌ای هم از مدتی قبل با شدت زیادی برای پائین آوردن اعتماد به نفس و روحیه مردم انقلابی یمن مشغول سمپاشی بوده است.
پاسخ مردمی انصار الله در ساعات آینده
وی افزود: سوابق تاریخی نشان می‌دهد که هیچ یک از رؤسای جمهور مستعفی در جهان اجازه استفاده از سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را برای بازگشت به قدرت بدون فرآیند دموکراسی نداشته و نخواهد داشت. لذا کمک منصور هادی از عربستان سعودی امری مذموم و محکوم است. صدرالحسینی درباره پاسخ انصارالله یمن به مداخله عربستان سعودی اظهار داشت: انصارالله یک حرکت مردمی را از چند سال گذشته و به خصوص از یک سال اخیر پیگیری کرده لذا پاسخ آنها هم مردمی خواهد بود. همچنین انصارالله آمادگی مطلوبی درباره مسائل نظامی و امنیتی داشته و با این حمله وحدت ملی در یمن نیز افزایش پیدا خواهد کرد که با دعوت و حضور یکپارچه مردم یمن بزرگترین، کوبنده‌ترین و موثرترین پاسخ انصارالله در ساعات آینده به تجاوز عربستان صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/

94/01/06 - 12:52





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن