تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872140322




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سلام شکوفه‌های بهاری به گردشگران نوروزی منطقه آزاد ارس صحنه‌گردانی طبیعت از جلفا تا خداآفرین+ تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سلام شکوفه‌های بهاری به گردشگران نوروزی منطقه آزاد ارس
صحنه‌گردانی طبیعت از جلفا تا خداآفرین+ تصاویر
بهار مظهر زندگی و رویش و کوششی دوباره است. ایران عزیز و چهار فصل در فصل بهار چهره‌ای زیباتر از قبل به خود می‌گیرد. گویی نفس باد صبا مشک فشان کرده همه را و مردمان همیشه طبیعت دوست ایران را دگرباره جوان کرده است.

خبرگزاری فارس: صحنه‌گردانی طبیعت از جلفا تا خداآفرین+ تصاویر



به گزارش خبرگزاری فارس از جلفا، چند روزی است که هوای شهرهای مختلف ایران زمین متفاوت است. درحالی بارش برف در برخی شهرهای کشورفضای بهار را به زمستان تبدیل کرده است که هوای مطبوع بهاری در سرزمین زیبایی‌ها منطقه آزاد ارس حریر سپید ارس را زیر قدوم گردشگران و میهمانان نوروزی گسترده است.
ایری یکی از روستاهای زیبا و خوش آب و هوای جلفا است که در پنجمین روز بهار 1394 با شکوفه‌های بهاری به میزبانی از میهمانان نوروز رفته است. این روستا مرکز اصلی تولید زردآلو در آذربایجان‌شرقی بوده و همه ساله به دلیل شرایط خاص آب و هوایی محصول نوبرانه زردآلو از باغات این روستا روانه بازار مصرف داخلی می‌شود. شکوفه‌های چشم‌نواز بهاری از محدوده جلفا تا خداآفرین در منطقه آزاد ارس و در مسیر رودخانه ارس چشم‌نوازی می‌کند.
آذربایجان همچون سایر نقاط ایران زمین شهرهایی با آب و هوای متفاوت دارد. شرق تا غرب ایران ما چهارفصل واقعی را به آدمی هدیه می‌دهد. دمای هوا روز گذشته در شهر نوشهر استان مازندران به منفی 5 درجه رسید، در این سو در غرب کشور و در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان در جلفا یا منطقه آزاد ارس شکوفه‌های آرمیده بر تن درختان ارس چشم گشوده و "بهار آمد" را زمزمه می‌کنند.
منطقه آزاد ارس با آب و هوایی معتدل در 135 کیلومتری مرکز استان همیشه سرافراز آذربایجان دیار دلاورمردان نامی و شهره به رادمردی و ظلم‌ستیزی اکنون سعی بر شکوفا نمودن بهار صنعت و تولید و رویش اقتصادی پویا در این قطعه از خاک سرزمین‌مان دارد. این منطقه دومین رود پرآب ایران را در دل خود نگاهبانی می‌کند و رود همیشه جاری ارس نعمتی است که همواره مردم منطقه آزاد آفریننده بی‌همتا را شاکر بوده و جاری بودن همیشگی آن را مظهر زندگی و صفا و صمیمیت می‌دانند.
از آغازین روزهای بهار سال جاری، خیل عظیمی از گردشگران نوروزی راهی منطقه آزاد و زیبا و خوش آب و هوای ارس شده‌اند و لبخندهای کودک، جوان، بزرگ و کوچکشان لذتی وصف ناپذیر و هدیه ای ارزشمند است.
سرزمین زیبایی ها همواره با اختلاف دمای 6 تا 7 درجه سانتیگرادی نسبت به مرکز استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز آب و هوایی مطلوب برای گردش محسوب می شود. منطقه ارس تقریبا در تمام فصل ها میزبان گردشگران ایرانی و خارجی است.
امروز صبح در جاذبه تاریخی حمام کردشت که قدمت آن به اواسط دوره صفویه و زمان سلطنت شاه عباس صفوی می‌رسد در میان هیاهوی گردشگران بودم و پیری بر تخته سنگی تکیه زده و این شعر حافظ شیرین سخن را زمزمه می‌کرد نوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی، که بسی گل بدمد باز و تو در گل باشی.







گزارش: داود جاهدی
عکس: مقصود هوشمند انتهای پیام/60002/ع30

94/01/05 - 14:48





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن