واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ فروردين ۱۳۹۴ (۲۳:۳۲ب.ظ)
هزار و 168 منطقه نمونه گردشگري در کشور وجود دارد موج -مديرکل دفتر مناطق نمونه و زيرساختهاي گردشگري سازمان ميراث فرهنگي گفت: هزار و 168 منطقه نمونه گردشگري در کشور وجود دارد که 104 سرمايهگذار براي اين مناطق در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، جلال تاجيک امروز در جمع خبرنگاران بيان کرد: لرستان علاوهبر ميراث تاريخي گرانبها از جاذبههاي خاص طبيعي نيز برخوردار است بهطوريکه لرستان از نظر جاذبههاي طبيعي قابليت رقابت با بسياري از استان هاي کشور را دارد.
وي ادامه داد: بايد راه ورود گردشگرهاي داخلي و خارجي به استان هموار شودولي بايد اين نکته را در نظر داشت که گردشگران گرايشي به بازديد جنگلهاي شمال ندارند اما نسبت به کوير و جاذبههاي گردشگري و آثار تاريخي رغبت نشان ميدهند.
مديرکل دفتر مناطق نمونه و زيرساختهاي گردشگري سازمان ميراث فرهنگي بيان کرد رسانهها بايد اين موضوع را براي مردم روشن کنند که راه توسعه استان لرستان گردشگري است و در اين راه ميتوانند از همتاهاي رسانهاي سطح کشور نيز براي معرفي جاذبههاي گردشگري استان دعوت به عمل آورند.
وي گفت: در بحث زيرساختها اعتبارات خوبي به درياچه گهر اختصاص داده شده است و سه طرح هشت هزار و يک، هشت هزار چهار و هشت هزار و پنج قابليت اجرايي شدن در استان لرستان را دارند که از محل اين طرحها سازمان مديريت مبالغي را در اختيار ما قرارمي دهد.
تاجيک با اشاره به اينکه عدم اجرا شدن طرح هشت هزار و پنج در لرستان، تصريح کرد: تعطيلي اين طرح به اين دليل است که در لرستان 35 منطقه نمونه وجود دارد ولي حتي يک سرمايهگذار در استان نيست.
وي با اشاره به لزوم آزادساز حريم قلعه فلکالافلاک، عنوان کرد: همه اعتبارات اداره کل ميراث فرهنگي زير 100 ميليارد تومان است که اين رقم براي 31 استان جواب گو نيست.
مديرکل دفتر مناطق نمونه و زيرساختهاي گردشگري سازمان ميراث فرهنگي گفت: هزار و 168 منطقه نمونه گردشگري در کشور وجود دارد که 104 سرمايهگذار براي اين مناطق در نظر گرفته شده است و در حال فعاليت هستند و ما بر اساس قانون نميتوانيم پول را به جايي که سرمايهگذار نباشد انتقال دهيم زيرا منطقه نمونه بايد بخش خصوصي داشته باشد ودر غير اينصورت نميشود اعتباري براي آن در نظر گرفت.
تاجيک بيان کرد: از نظر استاندارد بينالمللي لرستان در زمينه تعداد مراکز اقامتي گردشگران که تعداد آن 108 تخت است، تقريباً در رتبه آخر کشوري است که اين در قبال خون گرمي مردم، عظمت تاريخ لرستان و جاذبههاي خاص تاريخي و گردشگري بسيار کم است در حاليکه در استان اصفهان هشت برابر لرستان امکان اقامت وجود دارد و در مشهد دو هزار مکان اقامتي وجود دارد.
وي گفت: با افزايش مناطق نمونه گردشگري موافق نيستيم و سعي ميکنيم براي تشويق سرمايهگذار در اين مناطق تلاش کنيم و موانع پيش روي آنها را نيز رفع کنيم.
تاجيک بيان کرد: ما درصدد اين هستيم استان لرستان را به عنوان استاني که داراي جاذبههاي طبيعي ويژهاي است در کشور معرفي کنيم که اين بستگي به مديريت اجرايي و سازمان مرکزي دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]