تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862994011




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عراقچی: توافق باید متعادل و متوازن باشد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
عراقچی: توافق باید متعادل و متوازن باشد
عراقچی: توافق باید متعادل و متوازن باشد عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده کشورمان گفت: اگر به توافق با طرف‌های غربی برسیم این توافق باید قابل راستی‌آزمایی بوده و قابلیت برگشت‌پذیری یا برگشت‌ناپذیری به طور برابر برای هر دو طرف وجود داشته باشد.


به گزارش فرهنگ نیوز، سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده کشورمان در گفت‌وگوی شب گذشته (یکشنبه) با خبر ساعت ۲۱ شبکه اول سیما افزود: اگر اقداماتی را ما قبول کنیم و اقداماتی را طرف مقابل قبول کند هر دوی این اقدامات باید قابل راستی آزمایی و اثبات باشد.وی افزود: طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران برنامه‌هایی را می‌پذیرد که به وسیله آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راستی آزمایی می‌شود و تعهداتی را نیز طرف مقابل برای برداشتن تحریم‌ها قبول می‌کند که باید در عمل به اثبات برسد.
 
*بعد از توافق اقدامات دو طرف باید قابلیت اثبات و راستی آزمایی داشته باشد 
 
عراقچی اظهار داشت: بعد از توافق باید اقدامات دو طرف در مکانیزم روشن، قابلیت اثبات و راستی آزمایی داشته باشد و این موضوع عجیبی نیست.
 
معاون وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: درباره برنامه هسته‌ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران این امر اثبات شده‌ای است و جامعه بین‌الملل از جمله کشورهای عضو جنبش غیر متعهد این را پذیرفته‌اند و هیچ یک از گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان نمی‌دهد که اقدام خلافی از طرف ایران وجود داشته است.
 
عراقچی گفت: به هر حال با توجه به دغدغه‌ها و سوال‌هایی که طرح  و نگرانی‌های کاذبی که ایجاد کردند در این مذاکرات اعلام آمادگی کرده‌ایم اعتماد سازی بیشتری درباره برنامه هسته‌ای انجام دهیم.
 
*طرف مقابل باید شناسایی و مشروعیت برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند
 
وی تصریح کرد: در مقابل، طرف غربی باید شناسایی و مشروعیت بین‌المللی این برنامه را تضمین کند و تحریم‌ها برداشته شود و این روند مذاکرات است.
 
عراقچی گفت: در صورتی که به این رویکرد متوازن دست یابیم و هر دو طرف به خواسته‌های خود برسند توافق خواهیم داشت.
 
معاون وزیر امور خارجه افزود: هرگونه توافقی که به دست آید باید متعادل و متوازن باشد.
 
*قابلیت برگشت پذیری یا برگشت ناپذیر بودن باید به طور برابر برای هر دو طرف وجود داشته باشد
 
وی گفت : هرگونه اقدامی که انجام می‌دهند قابلیت برگشت پذیری یا برگشت ناپذیر بودن باید به طور برابر برای هر دو طرف وجود داشته باشد.
 
عراقچی افزود: ما این اصل را در مذاکرات رعایت کرده‌ایم.
 
معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه در مرحله حساسی از مذاکرات هستیم و بیان نکاتی برای تاثیرگذاری بر فضای مذاکرات طبیعی است گفت: آنچه مسلم است در مذاکرات قرار نیست هیچ امتیازی به طرف مقابل داده شود.
 
*هدف از انجام مذاکرات توافق متوازن، شناسایی برنامه هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست
 
وی افزود: به ویژه از طرف جمهوری اسلامی ایران قرار نیست هیچ امتیازی داده شود مگر اینکه تلاش کنیم فضای مبتنی بر اعتماد نسبت به برنامه صلح آمیز هسته‌ای‌مان ایجاد کنیم.
 
عراقچی گفت: در مقابل طرف‌های ما باید احترام بگذارند و برنامه صلح آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را شناسایی کنند و تحریم‌هایی را که به ناحق گذاشته‌اند بردارند.
 
معاون وزیر امور خارجه اضافه کرد: این هدف مذاکرات است و باید  به نقطه‌ای دست یابیم که توافق متوازنی داشته باشیم که در مقابل اعتماد سازی، برنامه هسته‌ای کشورمان شناسایی و تحریم‌ها رفع شود.
 
وی گفت: آنچه بیش از هر موضوعی نیاز است هماهنگی طرف‌های مقابل ماست.
 
*عدم هماهنگی ۱+۵ منجر به تشکیل جلسه آنها در لندن بعد از لوزان شد 
 
عراقچی افزود: در مذاکرات اخیر این هماهنگی به طور کامل وجود نداشت و به این دلیل پس از مذاکرات لوزان جلسه‌ای در لندن تشکیل دادند و تلاش کردند مواضع خود را هماهنگ کنند.
 
وی اضافه کرد: به اعتقاد ما اگر این هماهنگی و اراده سیاسی وجود داشته باشد توافق در دسترس است.
 
معاون وزیر امور خارجه درباره دستور کار مذاکرات آینده در لوزان سوئیس نیز گفت: درباره مسائل سیاسی و فنی مذاکرات به موازات یکدیگر پیش می‌رود.
 
*پیشرفت در برخی موارد فنی و تلاش برای راه حل سیاسی 
 
وی افزود: حل مسائل فنی به تصمیم گیری‌های سیاسی کمک می‌کند.
 
عراقچی اضافه کرد: در برخی موارد فنی پیشرفت‌هایی داشته‌ایم و راه حل‌هایی پیدا شده است اما از نظر سیاسی باید همچنان به تلاش‌ها ادامه دهیم.

 



94/1/3 - 15:56 - 2015-3-23 15:56:57





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن