واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در دیدار مؤسسه شرق شناسی آکادمی علوم روسیه
خرازی: بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه متأثر از انقلاب اسلامی ایران/منافع مشترک بین ایران و روسیه
رئیس شورای روابط خارجی با بیان اینکه بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه متأثر از انقلاب اسلامی ایران است، گفت: تحرکات تروریستی در منطقه ناشی از برنامهریزی دولتهایی است که بیداری اسلامی را در مقابل منافع و خواستههای خود میدیدند.
![خبرگزاری فارس: خرازی: بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه متأثر از انقلاب اسلامی ایران/منافع مشترک بین ایران و روسیه خبرگزاری فارس: خرازی: بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه متأثر از انقلاب اسلامی ایران/منافع مشترک بین ایران و روسیه](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/06/22/13930622000484_PhotoA.jpg)
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس سید کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در ادامه دیدارهای خود در سفر به مسکو، امروز (چهارشنبه) با «ویتالی نائومکین» رئیس مؤسسه شرق شناسی آکادمی علوم روسیه ملاقات و در خصوص تحولات منطقه خاورمیانه تبادل نظر کرد. خرازی در این دیدار اظهار داشت: حرکتهای افراطی موجود در منطقه خاورمیانه توسط مزدورانی انجام میشود که طبق سفارش و حمایت دیگران کار میکنند. تشکیل لشگرهای نظامی و تأمین پول و اسلحه برای آنها، بدون حمایت برخی دولتها امکان پذیر نیست. «نائومکین» گفت: اوضاع در خاورمیانه نگران کننده است. در گفتوگوهایی که با نمایندگان کشورهای مختلف دارم آنها از پیوستن اتباع خود به گروههای تروریستی در عراق و سوریه و آثار امنیتی بازگشت اتباع مزبور به وطنشان نگران هستند. وی بر ضرورت همکاری برای جلوگیری از فعالیت چنین گروههایی که تفسیر غلطی از اسلام را تفسیر میکنند، تاکید کرد. در ادامه این برنامه، خرازی در جمع محققان این مؤسسه در خصوص رهیافتهای اصلی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در منطقه خاورمیانه سخنرانی کرد. وی در این سخنرانی، بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه را متأثر از انقلاب اسلامی ایران و ناشی از ناامیدی مردم از دیکتاتورهای منطقه معرفی کرد. خرازی، تحرکات تروریستی در منطقه را ناشی از برنامهریزی دولتهایی دانست که بیداری اسلامی را در مقابل منافع و خواستههای خود میدیدند. وزیر اسبق امور خارجه کشورمان گفت: با این وجود، امروز دولت سوریه توانسته است در برابر تروریستها بایستد، دولت عراق هم توانسته بخشی مهمی از اراضی خود را از وجود تروریستها آزاد کند. در مناطق دیگر از جمله یمن و بحرین هم مردم به دنبال احیای حقوق خود هستند و امیدواریم با گفتوگو بین گروههای سیاسی، زمینه برای تأمین این حقوق طبق قواعد مردم سالاری فراهم کند. رئیس شورای راهبردی روابط خارجی افزود: در شرایط فعلی که تحولات عظیمی در منطقه رخ داده است، منافع مشترکی بین ایران و روسیه وجود دارد. لذا گفتوگو برای شناخت این تحولات، آسیبهایی که وارد شده و برنامههای آینده حایز اهمیت است. خرازی همچنین در ادامه دیدارهای خود از دانشگاه دولتی روان شناسی و آموزشی مسکو (ام.گ.پ.پ.او.) دیدار و با «ویتالی روبتسوف» رئیس دانشگاه گفتوگو کرد. در این دیدار، طرفین در خصوص چگونگی همکاری در زمینههای علمی و آموزشی بین دانشگاه دولتی روان شناسی و آموزشی مسکو و مراکز مرتبط علمی و دانشگاهی ایران گفتگو کردند. خرازی و هیأت همراه از بخشهای مختلف این دانشگاه، از جمله مرکز تحقیقات عصب شناسی (مِک سنتر) دیدار و از اساتید و پژوهشگران این دانشگاه برای شرکت در «ششمین کنگره بینالمللی علوم شناختی» دعوت کردند. ششمین کنگره بینالمللی علوم شناختی طی روزهای 7 تا 9 اردیبهشت ماه 1394 توسط پژوهشکده علوم شناختی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران، ستاد توسعه علوم و فن آوریهای شناختی، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، پژوهشکده مغز و شناخت دانشگاه شهید بهشتی، انجمن علوم و فن آوریهای شناختی ایران و بانک توسعه اسلامی برگزار خواهد شد. انتهای پیام/
93/12/27 - 17:38
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]