واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: هشدار سرمربی موناکو به مدعیان لیگ قهرمانان
کد خبر: ۴۸۴۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷ - 18 March 2015
سرمربی موناکو به تیمهای بزرگ اروپا هشدار داد از برخورد با تیمش در مرحله یک چهارم نهایی خوشحال نباشند.
به گزارش ایسنا، موناکو با قانون گل زده در خانه حریف توانست آرسنال را از لیگ قهرمانان اروپا حذف کند تا به عنوان دومین تیم فرانسوی به جمع هشت تیم برتر اروپا راه یابد.
لئوناردو یاردیم، سرمربی موناکو پس از صعود تیمش به جمع تیم هشت برتر اروپا گفت: کاملا شایسته صعود بودیم. میدانستیم آرسنال در بازی برگشت فشار میآورد تا نتیجه بازی رفت را جبران کند. کاملا انتظار داشتم که تیمم تحت فشار باشد ولی بازی هوشمندانهای را به نمایش گذاشتیم. باید اعتراف کنم که اواخر مسابقه ضربان قلبم سرعت گرفته بود. بازی خیلی حساس و سختی را پشت سر گذاشتیم. آرسنال دو بار از اشتباههای بازیکنان ما استفاده کرد و توانست به گل برسد. نزدیک بود از اروپا حذف شویم.
یاردیم پس از بازی رفت و پیروزی درخشان تیمش نزد آرسن ونگر رفت ولی مربی آرسنال به او اعتنایی نکرد. حالا سرمربی موناکو این کار ونگر را تلافی کرد و پس از صعود تیمش نزد ونگر نرفت و به او دست نداد.
مربی موناکو درباره این مسابقه گفت: وقتی در بازی رفت بازی خوبی به نمایش گذاشتیم، نزد ونگر رفتم ولی او اصلا به من توجهی نکرد. به همین خاطر تصمیم گرفتم تا در بازی برگشت نزد او نروم و از او تشکر نکنم.
با صعود موناکو به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا خیلی از تیمهای بزرگ دوست دارند که به جای برگزاری فینالهای زودهنگام با این تیم فرانسوی روبهرو شوند. یاردیم به تیمهای بزرگ اروپا هشدار داد که موناکو تیم کوچکی نیست.
یاردیم درباره حریف آتی تیمش در مرحله بعد لیگ قهرمانان گفت: همه یادشان میآید که تقریبا یک دهه قبل چطور توانستیم با حذف تیمهای بزرگ به فینال لیگ قهرمانان برسیم. به تیمهای بزرگ هشدار میدهم وقتی قرعهشان به ما بر خورد خوشحال نباشند؛ چرا که موناکو اصلا تیم کوچکی نیست.
موناکو در سال 2004 توانست با حذف تیمهای بزرگی از جمله رئالمادرید به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسد ولی با سه گل برابر پورتو شکست خورد تا دستش به جام نرسد. آنها از آن سال به بعد نتوانستند از مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بالاتر بروند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]