واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تاریخ دیگر تکرار نمی شود، از بمباران شیمیایی حلبچه تا جنایات داعش سنندج- ایرنا- 25 اسفند امسال درست 27 سال از فاجعه بمباران شیمیایی حلبچه گذشت، جنایتی که تاریخ هیچگاه آن را فراموش نخواهد کرد و گویا برای کُردها تاریخ در حال تکرار شدن است، دیروز صدام با بمباران شیمیایی و انفال در صدد نسل کشی آنان بود و امروز داعش همان راه را می رود.
به گزارش خبرنگار ایرناف حامیان صدام که هیچگاه از سرنوشت آن دیکتاتور جنایتکار درس عبرت نگرفته اند امروز هم در راستای همان منش دیکتاتورمآبانه وی قدم بر می دارند و سودای به نتیجه رساندن افکار آرمانگرایانه آن جنایتکار پلید را در سر دارند اما فارغ از بیداری ملت های آزادیخواه هستند.
امروز داعش با همان تز و مش صدام جنایتکار، نقشه هایی در سر دارد که آرزوهای دیکتاتور ناکام را پیاده کند و در این راه گویا دیوار کُردها را از همه کوتاه تر دیده است و می خواهد تاریخ را برای این مردم آزادیخواه تکرار کند اما آیا تاریخ دیگر اجازه چنین گستاخی های را به صدام صفتان می دهد که پاسخ آن همان "نه" است.
بازماندگان افکار صدامی می خواهند نسل کشی به راه بیاندازند و حلبچه دیگری را برای کردها رقم بزنند اما کردها با حمایت دوست دیرینه و همسایه دلسوزشان ایران دیگر نمی گذارند فاجعه های مانند حلبچه رقم بخورد.
شکست های پی در پی داعش یعنی نابودی افکار صدامی و این همان عبرت گرفتن از تاریخ است که صدامیان هیچگاه نگرفته اند روزی ایران را هدف افکار آرمانگرایانه خود قرار دادند که ایرانیان چنان درس عبرتی به آنان دادند و چنان سرنوشتی برای آنان رقم زدند که هشت سال دفاع مقدس را از خاطره جهانیان هیچگاه محو نخواهد کرد و امروز باز به دنبال همان روش منسوخ خود هستند.
داعش مولود افکار صدامی و همپیمانان صدام جنایتکار در جنگ با ایران و بمباران شیمیایی حلبچه است، اگر صدام را همین کردها دستگیر کردند و به سزای جنایاتش رساندند داعشیان نیز توسط کردها و به یاری دوستانشان در منطقه در گورستان تاریخ دفن خواهند شد تا ثابت شود که آن روزگاران گذشت که صدامیان هر طور بخواهند رفتار کنند.
داعشیان ناتوان از اجرای توطئه هایشان به مثابه دیکتاتور منقرض شده که نماد جنایت و قتل و عام بود، امروز برای جبران شکست هایش دست به گاز شیمیایی می برد همان کاری که صدام 27 سال پیش کرد، شباهت ها را اگر دقت کنیم همان شیوه صدام و بعثی ها است.
هر سال 25 اسفند باید از حلبچه یاد کرد به عنوان نمادی از مظلومیت، شهر بمباران شده مظلوم که از آن به نام حلبچه شهید نام می برند در 15 کیلومتری مرزهای غربی ایران با نزدیک به 350 هزار نفر جمعیت قرار دارد و در بهمن ماه امسال به عنوان استان پنجم منطقه اقلیم کردستان عراق شناخته شد، اگرچه همچنان زخم شیمیایی را در دل خود دارد اما مردمانش به زندگی مشغولند.
رژیم بعث عراق در 25 اسفند سال 1366 مردم شهر حلبچه را مورد آماج بمب های شیمیایی قرار داد که در نتیجه آن پنج هزار نفر از مردم این شهر شهید و حدود 10 هزار نفر نیز مجروح شدند.
رژیم بعث عراق ناتوان از اجرای توطئه هایش در جنگ با ایران دست به سلاح شیمیایی برد و بعد از حلبچه برخی از شهرهای مناطق کردنشین ایران را نیز مورد آماج بمب های شیمیایی قرار داد، چندین نقطه از استان کردستان از جمله روستاهای نژمار و قلعه جی در شهرستان مرزی مریوان، روستاهای نوار مرزی استان کرمانشاه و آذربایجان غربی نیز از بمب های شیمیایی صدام بی نصیب نماندند و بعثی ها بعد از حلبچه جنایات خود را تکرار کردند.
در بمباران شیمیایی سردشت در استان آذربایجان غربی نیز نیروی هوایی عراق در هفت تیر 1366 با استفاده از بمب های شیمیایی چهار نقطه پر ازدحام شهر سردشت را بمباران کرد که در این حمله 110 نفر از ساکنان غیرنظامی شهر کشته و هشت هزار تن دیگر نیز در معرض گازهای سمی قرار گرفتند و مسموم شدند.
رژیم بعث صدام همچنین روز چهارم فروردین سال 67 بمباران شیمیایی گسترده ای از روستای قلعه جی تا دزلی در شهرستان مریوان صورت داد.
بعثی ها در طول هشت سال دفاع مقدس شش هزار بمب شیمیایی در قالب 242 بار بمباران، بر سر مردم ایران خالی کرد.
روستاهای زیادی نیز در اسفند 1366 و فروردین 1367 هدف حملات شیمیایی قرار گرفت، در 28 اسفند سال 66 روستای قلعه جی مریوان با حدود 300 بمب شیمیایی مورد حمله رژیم بعث قرار گرفت، همچنین در تاریخ دوم فروردین سال 67 روستاهای نژمار، کانی دینار، هجرت، دگاشیخان و بهرام آباد شهرستان مریوان با گاز اعصاب مورد حمله قرار گرفت.
رژیم بعث صدام همچنین روز چهارم فروردین سال 67 بمباران شیمیایی گسترده ای از روستای قلعه جی تا دزلی در شهرستان مریوان صورت داد.
رژیم عراق در طول هشت سال دفاع مقدس شش هزار بمب شیمیایی در قالب 242 بار بمباران، بر سر مردم ایران خالی کرد.
امروز 27 سال از آن روزهای سخت گذشته است و ملت های آزادیخواه دیگر اجازه تکرار تاریخ را نمی دهند چرا که دوران ارباب رعیتی گذشته و ملت های آگاه دیگر اجازه تجاوز و دست درازی به خاکشان را به کسی نمی دهند.ک/4
3033/1904
یادداشت از فرزاد نویدی
27/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]