واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ اسفند ۱۳۹۳ (۹:۴۷ق.ظ)
مردم، رسانه و پليس سه ضلع مثلث توليد امنيت هستند موج - جانشين فرمانده انتظامي استان کرمان در جشنواره رسانه، نظم و امنيت عمومي گفت: رسانه، مردم و پليس به عنوان سه ضلع يک مثلث مي توانند در حوزه توليد و ارتقاي امنيت گام بردارند.
به گزارش خبرگزاري موج، سرهنگ عبدالرضا ناظري روز شنبه در همايش رسانه، نظم و امنيت افزود: در بيان برخي اخبار مربوط به حوادث ميتوان با يک تعامل و همفکري زمينه ارتقاي امنيت را ايجاد کرد تا خدشه اي به احساس امنيت مردم وارد نشود.
وي به ابعاد کارکردي رسانهها اشاره و بيان کرد: اطلاعرساني و خبر، آموزش عمومي، هدايت فرهنگ عمومي کشور و نظارت بر دولت و جامعه ازجمله اين کارکردها است.
جانشين فرمانده انتظامي استان کرمان گفت: آرامش و آسايش امروز جامعه مرهون تلاش اصحاب رسانه است؛ زيرا رسانه باور و ارزشهاي جامعه را تقويت کرده و بهعنوان تسهيل کننده تغييرات اجتماعي و تأثير بر باورهاي اجتماعي نقش مهمي در ابعاد سياسي، اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي دارد.
وي تأکيد کرد: رسانه بهخوبي ميتواند الگوي مصرف را تغيير داده و فرهنگ صرفهجويي را نهادينه کند.
ناظري عنوان کرد: رسانه به آساني در تغيير سبک زندگي، تعليم آموزههاي سياسي و اجتماعي و بهبود رفتار افراد در جامعه تأثيرگذار است که در ارتقاي امنيت نقش مهمي را ايفا ميکند.
سرهنگ ناظري در ادامه گفت: روزي منشور امنيت قدرت نظامي را ميطلبيد و منشور و با مرور زمان و ارتباطات بين دولتها وجه سياسي نيز به منشور امنيت اضافه شد.
وي ادامه داد: در ادامه کار، بعد امنيت اقتصادي نيز شکل گرفت و در آن زمان ابعاد نظامي، سياسي و اقتصادي تنها حرف را در ابعاد امنيت ميزدند.
وي تأکيد کرد: اما در ادامه قدرت فرهنگ به نظامي، سياسي و اقتصادي اضافه شد و در اوايل سال 2000، ابعاد اقتصادي، سياسي و نظامي تحت تأثير بعد فرهنگي قرار گرفتند و از آن زمان نقش رسانه پررنگتر و عميقتر شد.
جانشين فرمانده انتظامي استان بيان کرد: رسانهها در بعد فردي، بينش، کشش و علاقهمندي، کنش و منش انسانها را تحت تأثير قرار ميدهد در بعد اجتماعي نيز همين تأثيرات را دارد.
سرهنگ ناظري گفت: رسانه تغييرات اجتماعي را تسهيل کرده و در برخي اوقات بهعنوان مانع بر سر راه تغييرات ناسالم اجتماعي واردشده و نقشآفريني ميکند.
اين مقام انتظامي يادآور شد: تبديل فضاي شخصي و اجتماعي جامعه به مسائل سياسي و امنيتي موردنظر رسانههاي دشمن قرار دارد، اما؛ در جمهوري اسلامي جرأت حضور در اين وادي را ندارند.
وي تأکيد کرد: نقش اصحاب رسانه که در نظام جمهوري اسلامي ايران قلم ميزنند، کنترل اين فضا است.
وي ترويج آرمانگراييهاي نامطلوب را يکي از اثرات نامطلوب رسانههاي معاند دانست و تصريح کرد: ايجاد فرايندهاي فکري نامطلوب و نامتعادل و ترويج رفتارهاي خلاف هنجارهاي عمومي از جمله ديگر اثرات نامطلوب رسانهها است.
سرهنگ ناظري کاهش اثرات نامطلوب رسانههاي خارجي را از وظايف رسانههاي داخلي ذکر کرد و ادامه داد: در عصر پستمدرنيسم امروز امنيت به دوش شبکههاي اجتماعي و نقش اصحاب رسانه در اين بخش برجسته است.
وي يادآور شد: پليس از اوايل دهه 80 کار خود در اين زمينه را با تشکيل پليس جامعهمحور و پليس مردم محور آغاز کرده است و بهخوبي به پيش رفته است.
ناظري افزود: استان کرمان از استانهاي موفق در ارتباط پليس و رسانهها بوده است.
سرهنگ ناظري ادامه داد: با يک تعامل خوب که از نجابت کرمانيان سرچشمه ميگيرد، ارتباط بين رسانه و پليس به خوبي برقرار شده و ارتباط پليس با مردم جامعه را ارتقا داده است.
وي يادآور شد: در بخش فضاي مجازي که نقشآفريني بسيار زيادي در آحاد جامعه دارد ميتوان با تعامل بيشتر با رسانهها آگاهي مرم در اين حوزه را ارتقا داد تا آسيبپذيريها کاهش يابد.
سرهنگ ناظري گفت: در استان کرمان شاهد تغييرات منطقي در فعاليت پليس هستيم. وي با اشاره به برگزاري جشنواره رسانه و امنيت در تمامي استانهاي کشور، گفت: در استان کرمان 485 اثر به دبيرخانه اين جشنواره رسيده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]