واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ اسفند ۱۳۹۳ (۱۸:۳۱ب.ظ)
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان: بالا بودن نرخ سود بانکي از مشکلات واحدهاي توليدي در گيلان است موج - رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان گفت: بالا بودن نرخ سود بانکي از مشکلات واحدهاي توليدي در گيلان است.
به گزارش خبرگزاري موج از رشت، علي منتظري ظهر امروز در جلسه صنعت، معدن و تجارت گيلان با اشاره به ايجاد شرايط مناسب براي ورود سرمايهگذاران به استان گفت: ايجاد آرامش و روحيه کاري دور از مسائل حاشيهاي و برطرف کردن تنش در جامعه از شرايط اساسي در سرمايهگذاري است.
وي پيگيري مستمر به منظور برطرف کردن مشکل واحدهاي توليدي و تجاري از طرف مسئولان را مهم عنوان کرد و افزود: ايجاد بستر مناسب براي سرمايهگذاري و استقبال از سرمايهگذاران، تعامل موثر با دستگاههاي مربوط با بخش توليد و ايجاد فضاي صميمي دور از تنش از جمله مهمترين عوامل موثر در کسب موفقيت و بهبود فضاي کسب و کار، کاهش تورم و کاهش نرخ بيکاري در استان است.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان با تاکيد بر ادامه روند برنامهريزيهاي موثر و هدفمند اقتصادي دولت عنوان کرد: موضوع مذکور موجب کسب موفقيتهاي چشمگير در حوزه توليد، کسب و کار و رونق اقتصادي در گيلان ميشود.
وي با بيان اينکه برنامههاي توسعهاي اين سازمان در سال 94 تداوم دارد، تصريح کرد: بيشترين مشکل واحدهاي صنعت، معدن و تجاري مربوط به حوزه بانکي است.
منتظري بالا بودن نرخ سود بانکي را از مشکلات واحدهاي توليدي در گيلان خواند و گفت: کم بودن ميزان تسهيلات بانکي در مقايسه با هزينههاي واقعي توليد از جمله مشکلات است و اين شرايط تنها منحصر به گيلان نبوده بلکه به قوانين کشوري در حوزه بانکي مربوط ميشود.
وي خواستار تدبير اقتصادي دولت تدبير و اميد در برطرف کردن مشکل بانکي صنعتگران شد و خاطرنشان کرد: توسعه صنعتي با اولويت راهاندازي صنايع همسو با قابليتها و توانمنديهاي گيلان، بهبود فضاي کسب و کار، افزايش توليدات صنعتي، برطرف کردن مشکلات واحدهاي صنعتي در قالب تشکيل کارگروههاي حمايت از توليد و رسيدگي به ريزمشکلات واحدهاي صنعتي، معدني و تجاري در استان حائز اهميت است.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان ساماندهي واحدهاي صنفي بدون پروانه و توسعه فروشگاههاي بزرگ را از مهمترين برنامههاي اين سازمان در سال 94 عنوان کرد و يادآور شد: حفظ اشتغال موجود، تکميل ظرفيت خالي واحدهاي توليدي، کمک به تامين سرمايه در گردش واحدهاي فعال، تکميل پروژههاي نيمهتمام صنعتي، جذب سرمايهگذاري داخلي و خارجي مناسب با مزيتهاي استان، حمايت از واحدهاي توانمند براي حضور در عرصههاي صادراتي و افزايش مشارکت و بهرهمندي از تشکلهاي غيردولتي و سمنها از جمله برنامههاي سازمان مذکور در سال آينده است.
وي با اشاره به افزايش سرمايهگذاري صنعتي در حوزه صنايع جديد، متوسط و بزرگ در گيلان در سال 94 اظهار کرد: سال آينده فعاليتهاي هنر - صنعت فرش در استان توسعه پيدا ميکند.
منتظري از فعاليت 13 هزار نفر فرشباف در گيلان خبر داد و افزود: تعداد 9 هزار و 500 نفر زير پوشش بيمه تامين اجتماعي هستند.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان با تاکيد بر حمايت از توليد فرش دستباف با همکاري مرکز ملي فرش در استان خاطرنشان کرد: اقدامهاي مناسبي با همکاري ادارههاي کل فني و حرفهاي و کميته امداد امام خميني، سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و صندوق مهر امام رضا (ع) در استان انجام شده است.
وي با بيان اينکه تفاهمنامه مشترکي بين سازمان صنعت، معدن و تجارت و کميته امداد امام خميني گيلان منعقد شده است، تصريح کرد: 100 ميليارد ريال تسهيلات 50 ميليون ريالي براي ايجاد اشتغال خانگي در حوزه توليد فرش دستباف اختصاص داده شده است.
منتظري به انعقاد تفاهمنامه همکاري بين سازمان صنعت، معدن و تجارت با صندوق مهر امام رضا در گيلان اشاره کرد و گفت: ارائه تسهيلات فرش دستباف ويژه دارندگان مجوز پشتيبان مشاغل خانگي از طريق مذکور انجام ميشود.
به گفته رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان، صندوق مهر امام رضا متعهد به اختصاص اعتبارات فرش دستباف در 2 مرحله و هر کدام به ارزش 10 و 50 ميليارد ريالي شده است.
منتظري با بيان اينکه 45 هزار متر مربع فرش در گيلان توليد شده است، خاطرنشان کرد: قولهاي مساعدي براي نشانسازي محصولات فرش استان به فرشبافان داده شده و در تلاش هستيم اين امر تحقق پيدا کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]