تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق بزرگ‏تر خداوند اين است كه او را بپرستى و چيزى را با او شريك نسازى، كه اگر خال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842226830




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میت رامنی: امریکا باید میز مذاکرات را ترک کند


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: میت رامنی: امریکا باید میز مذاکرات را ترک کند


فرماندار سابق ایالت «ماساچوست» آمریکا خواستار خروج تیم مذاکره‌کننده آمریکا از مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۵ و وضع تحریم‌های شدیدتر علیه ایران شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، «میت‌رامنی»، رقیب باراک اوباما در انتخابات ریاست‌جمهوری دوره قبل نیز، به جمع هیاهو کنندگان امریکایی درباره مذاکرات هسته ای با ایران پیوست تا کمک کند که این کشور بتواند نیازش را به عنوان امتیاز به ایران ارائه دهد.   رامنی در یادداشتی در روزنامه آمریکایی «یواس‌ای تودی» تصریح کرد؛ خروج آمریکا از میز مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه 1+5 اقدامی «شجاعانه و صحیح» است که اوباما باید آن را انجام دهد.

وی با اشاره به حجم انتقادات داخلی از سیاست خارجی اوباما گفته رئیس‌جمهور می‌تواند منتقدانی مانند وی را با خروج از مذاکرات هسته‌ای ساکت کند و نامزد دریافت جایزه شجاعت شود.

رامنی در ادامه با بیان برخی از مزیت های حزبی و فردی که رئیس جمهور آمریکا می تواند با امضای توافقنامه هسته ای با ایران به خود منتسب کند تأکید کرده پشت پا زدن به این منافع فردی نه تنها اقدامی شجاعانه بلکه اقدامی صحیح است.
میت رامنی
نامزد سابق ریاست‌جمهوری آمریکا همچنین در اظهاراتی توهین‌آمیز گفت: چنین توافقاتی عمر کوتاهی دارد.

رامنی در ادامه به انتقاد اوباما از اظهارات نتانیاهو پرداخت که گفته بود نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی راهکاری جایگزینی برای مسائلی که طرح کرده ارائه نکره است.

وی نوشت: «شاید من و اوباما متن‌های متفاوتی (از اظهارات نتانیاهو) را خوانده‌ایم. اما در صورتی که سوء تفاهمی وجود دارد، این چیزی است که در من در حرف های نتانیاهو شنیدم: از توافق متزلزل بیرون بیایید، تحریم‌های فلج‌کننده‌تر و سخت‌تر وضع کنید و آن تحریم‌ها را تنها زمانی بردارید که ایران تمام قابلیت غنی‌سازی‌ایش را از بین ببرد.» اختلاف نظر بین دولت دموکرات و کنگره جمهوری خواه آمریکا بعد از دعوت جمهوری خواهان از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای سخنرانی در کنگره، اکنون به نامه روز دوشنبه 47 نفر از 54 سناتور جمهوری خواه به سران جمهوری اسلامی مربوط می شود.

جان کری وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد این نامه غیر مسئولانه احتمال دارد اعتماد دولت های خارجی را در هزاران توافقنامه مهم به آمریکا از بین ببرد .

جان کری این نامه را بر خلاف « رویه سیاست خارجی آمریکا در بیش از دو قرن گذشته توصیف کرد .»

اوباما رئیس جمهور امریکا

باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا گفته که بجای سناتورهای امضا کننده نامه به مسئولان ایران خجالت کشیده است. این اقدام جمهوریخواهان واکنش تند دموکراتها را درپی داشت و به اعتقاد برخی کارشناسان سیاسی منجر به عمیق‌تر شدن اختلاف میان این دوحزب قدرتمند در آمریکا شد.

این دو حزب در موضوعات مختلفی در عرصه سیاست داخلی با یکدیگر اختلاف نظر داشتند اما به نظر می‌رسد موضوع مذاکرات هسته‌ای ایران نیز به پررنگ‌تر شدن این اختلافات کمک زیادی کرده است.

جوبایدن معاون رئیس جمهور امریکا

جو بایدن، معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره نامه اخیر گفت: "نامه‌ای که در 9 مارس توسط 47 سناتور جمهوری‌خواه به جمهوری اسلامی ایران فرستاده شده است، آشکارا برای تضعیف رئیس‌جمهور در میانه مذاکرات حساس بین‌المللی طراحی شده و دون شأن نهادی است که بدان احترام می‌گزارم".

هری رید رهبر اقلیت سنا

هری رید، رهبر اقلیت سنا نیز در واکنش به نامه اخیر گفت: اجازه دهید صریح باشم. جمهوریخواهان با این کار خود باعث تضعیف فرمانده کل خود (اوباما) شده است. این نامه سیلی محکمی نه تنها به صورت آمریکا بلکه متحدانمان است.

تام کانن سناتور جمهوری خواه

از سوی دیگر تام کاتن، سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی، که یکی از بانیان اصلی نامه 47 سناتور به مسئولین ایرانی بود ضمن تأکید دوباره بر لزوم تصویب هرگونه توافق احتمالی بین ایران و گروه 1+5 در کنگره آمریکا درباره محتویات این نامه گفت: "این نامه صرفاً بیانیه‌ای ساده درباره قوانین قانون اساسی آمریکا بود، این یک واقعیت است".

وی در ادامه افزود: "اگر کنگره این توافق هسته‌ای را تأیید نکند، کنگره‌های آتی و یا رئیس‌ جمهور آتی مجبور به پذیرش آن نیستند". ایران و آمریکا یکشنبه شب در حالی در لوزان ( سوئیس ) مذاکرات درباره برنامه هسته ای تهران را از سر می گیرند که با فشار دو جانبه کمبود زمان تا ضرب الاجل 31 مارس برای رسیدن به توافق سیاسی و همچنین مخالفت ها با این توافقنامه در آمریکا و ایران رو به رو هستند.

جان کری و محمد جواد ظریف، وزرای امور خارجه آمریکا و ایران دور جدید مذاکراتی را آغاز می کنند که احتمال دارد تا جمعه، روز قبل از سال نو ایرانی در 21 مارس طول بکشد.

ایران و قدرت های بزرگ عضو گروه پنج به اضافه یک ( آمریکا، انگلیس، روسیه، چین، فرانسه و آلمان ) که با نظارت بخش دیپلماسی اتحادیه اروپا مذاکره می کنند بعد از 18 ماه مذاکره و پشت سر گذاشتن دو ضرب الاجل برای رسیدن به توافق سیاسی تا 31 مارس تلاش می کنند.


سناتورهای جمهوری خواه به ایرانی ها هشدار دادند فقط کنگره اختیار لغو قطعی تحریم هایی را دارد که بر اساس قوانین سال های گذشته آمریکا تصویب شده است.  


شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن