تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842338115




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میزان خسارت مالی سوریه از جنگ با داعش


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: میزان خسارت مالی سوریه از جنگ با داعش
"مرکز سوری پژوهش سیاست ها" خسارت های مالی وارده به سوریه از زمان آغاز بحران در این کشور تا پایان سال ۲۰۱۴ را ۲۰۲.۶ میلیارد دلار برآورد کرد.
العالم، این مرکز، در گزارشی که بر روی پایگاه اینترنتی خود منتشر کرد، نوشت: خسارت های وارد شده به سوریه، به چهار برابر تولید ملی این کشور در سال ۲۰۱۰ رسید که این میزان، در مقایسه با خسارت های ارزیابی شده برای پایان سال ۲۰۱۳، ۵۸.۸ میلیارد دلار افزایش داشت.

سازمان ملل، در ماه می گذشته، تاکید کرده بود که از هر چهار شهروند سوری، سه نفر دچار فقر و تنگدستی هستند و بیش از نصف ساکنان این کشور، در فقر شدید به سر می برند. بر پایه این گزارش، خسارت درگیری ها در سوریه، به سبب توقف صنایع و تولیدات نظامی در این کشور، تا پایان سال ۲۰۱۳، به بیش از ۱۴۴ میلیارد دلار رسیده بود.

این مرکز خاطر نشان کرد که آمار ارائه شده در این گزارش، مستند به داده ها و اطلاعات برنامه توسعۀ سازمان ملل و آژانس آنروا است.

در این گزارش آمده است که میانگین بیکاری در سوریه، در پایان سال گذشته به ۵۷.۷ رسید و دستکم دو میلیون و ۹۶ هزار نفر، بر اثر درگیری ها شغل خود را از دست دادند که این مساله، سبب از دست رفتن منبع درآمد ۱۲ میلیون و ۲۲ هزار نفر شد. در این میان اقتصاد خشونت محور در این کشور جایگزین شد و بسیاری از جوانان سوری به فعالیت های غیرقانونی روی آوردند.

نابسامانی اوضاع اقتصادی، نیمی از ساکنان را ناچار به ترک منازل خود کرد و این مساله، به نوبه خود در افزایش شکاف طبقاتی و بی عدالتی و افزایش میانگین فقر در سال ۲۰۱۴ سهیم بود.

ارزیابی های جدید حاکی از آن است که از هر پنج سوری، چهار تن در فقر و دو سوم ساکنان در فقر شدید به سر می برند و قادر به تامین نیازهای حداقلی غذایی و غیر غذایی خود نیستند.

در این میان، ۳۰ درصد از مردم سوریه، قادر به تامین نیازهای اساسی غذایی خود نیستند و این شرایط، به طور طبیعی سبب می شود میانگین کودکانی که از رفتن به مدرسه محروم می شوند، افزایش یابد.

این گزارش همچنین درباره بروز "فاجعه خاموش" هشدار داد که دستکمی از خطرِ "قرار داشتنِ ۶ درصد از مردم سوریه در معرض قتل و زخمی شدن" است و آن، کاهش میانگین عمر طبیعی افراد است. این میانگین که در سال ۲۰۱۰ بالغ بر ۷۵.۹ سال بود، در پایان سال ۲۰۱۴، به ۵۵.۷ رسید.

از سوی دیگر، درگیری های سال ۲۰۱۴ سبب شد که سرمایه ها و بودجه کشور، خرج جنگ شود. این مسأله همچنین سبب گسترش بازار سیاه، کاهش حاکمیت قانون و قانونمداری، افزایش وابستگی به کمک های خارجی و از بین رفتن امنیت اقتصادی شد.

از دیگر پیامدهای این وضعیت، درگیر شدن مافیاهای جنایت فرامرزیِ در تجارت انسان و تعرض به مردم و عملیاتی نظیر غارت، آدم ربایی، باج خواهی، سربازگیری از مردم معمولی و قاچاق آثار تاریخی بود.

در این گزارش، درباره سهام کلی اقتصادی نیز تاکید شده است که تولید کلی داخلی در این کشور، در سال گذشته، شاهد سقوط ۹.۹ درصدی بود، در این میان، سرمایه گذاری در بخش عمومی نیز شاهد سقوطی ۱۷ درصدی بود.

کسر بودجۀ سوریه در سال ۲۰۱۴ به ۴۰.۵ رسید و این مساله، باری اضافی بر دیون این کشور تحمیل کرد. به این ترتیب، سرانه تولید این کشور در مقایسه با کسر بودجه، در حالی که در سال ۲۰۱۳، دیونی ۱۰۴ درصدی را برای این کشور سبب شده بود، این میانگین در سال ۲۰۱۴ به ۱۴۷ درصد رسید.

سوریه، در حالی وارد پنجمین سال از درگیری ها می شود که مناطق مسکونی و زیرساخت های این کشور آسیب های جدی دیده اند و اقتصادِ این کشور به سبب تحریم های بین المللی آسیب های فراوان دیده است و سطح معیشتی مردم به سبب کاهش ارزش لیره نیز پایین آمده است.




تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن