تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):هر كس برادر (دينى) خود را پنهانى نصيحت كند، او را آراسته و اگر آشكارا نصيحتش نماي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818761487




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشمندان قلب تراشه‌ای ساختند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
دانشمندان قلب تراشه‌ای ساختند




دانشمندان با استفاده از عضلات واقعی قلب موفق به ایجاد «یک قلب روی یک تراشه» شده‌اند که همانند قلب انسان می‌تپد و نسبت به داروهای قلبی واکنش نشان می‌دهد.





خبرگزاری آنا: دانشمندان ابزار جدیدی را طراحی کرده‌اند که می‌تواند روشی بهتر، ایمن‌تر، سریع‌تر و ارزان‌تر برای بررسی تاثیرات دارو روی قلب باشد و دیگر نیازی به آزمایش حیوانات وجود ندارد. این ابزار چند اینچی، بدنه سیلیکونی دارد که عضلات بسیار ریز قلب انسان در آن جا گرفته است و دقیقا همانند عضلات قلب در بدن یک انسان زنده می‌تپد و نسبت به داروها واکنش نشان می‌دهد.

کوین هیلی، پروفسور مهندسی دانشگاه برکلی و مدیر این تیم پژوهشی در این باره گفت: «استفاده از حیوانات برای آزمایش داروهای قلبی انسان، صرفا اهلاقی نیست. به ویژه اینکه معمولا داروهایی که برای انسان‌ها ساخته می‌شوند، از نظر بیولوژیکی تاثیری متفاوت با آنچه روی بدن انسان می‌گذارند، دارند».

وی افزود: «این تفاوت‌ها اغلب مطالعات محققان را ناکارآمد می‌کند و فقط هزینه‌های هنگفت روی دست محققان می‌گذارد. در حالی که این جواب درستی در زمینه سمی بودن دارو در بدن انسان نمی‌دهد».

به گفته او، برای ساخت هر دارو حدود 5 میلیارد دلار هزینه می‌شود که 60 درصد آن را بخش تحقیق و توسعه به خود اختصاص می‌دهد. استفاده از مدل یک ارگان انسان که با دقت بسیاری طراحی شده، می‌تواند هم به‌صرفه باشد و هم زمان تحقیقات را به شدت کاهش دهد.

در این تراشه، ماهیچه‌های قلبی به کار رفته که در یک لابراتوار از طریق سلول‌های بنیادی پرتوان انسان بالغ درست شده‌اند. این تیم تحقیقاتی ماهیچه‌ها را در ساختار یک تراشه که از نظر شکل و بافت سلولی شبیه به قلب انسان است، وارد کردند. این ساختار همچنین به گونه‌ای طراحی شده که همانند بافت انسان، مواد غذایی و دارو را جذب می‌کند.

زمانی که محققان این ماهیچه‌های قلبی را در ساختار تراشه قرار دادند، این تراشه بعد از 24 ساعت شروع به تپیدن کرد؛ طوریکه ضربان آن به 55 تا 80 در دقیقه رسید. آنها سپس برای آزمایش این قلب تراشه‌ای از چهار داروی مهم قلبی استفاده کردند تا ببینند آیا این ابزار به داروها واکنشی نشان می‌دهد یا خیر.

با مانیتور ضربان قلب تراشه‌ای، محققان دریافتند که این ابزار به داروها واکنش نشان داده و جالب اینجاست که این واکنش شبیه به واکنش قلب انسان بوده است. به طور مثال، زمانی که داروی ایزوپروترونول به این قلب تراشه‌ای تزریق شد، ضربان در عرض نیم ساعت از 55 به 124 در دقیقه رسید.

به گفته محققان، این قلب تراشه‌ای تا چندین هفته زنده است و می‌تواند تاثیر چند داروی مختلف را با آن بررسی کرد







تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن