تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در پاسخ به پرسش از معناى سنّت، بدعت، جماعت و تفرقه فرمودند: به خدا سوگند، سنّت، هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832749937




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مولاوردی: تحقق حقوق زنان کند ونامتوازن است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مولاوردی: تحقق حقوق زنان کند ونامتوازن است
کد خبر: ۴۸۲۶۱۴
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹ - 10 March 2015


معاون رییس جمهور درامورزنان وخانواده درمجمع عمومی سازمان ملل گفت: اگرچه روند توانمندسازی زنان و دختران در سطح جهان، شاهد موفقیتهایی در برخی از اهداف مانند آموزش بوده، اما پیشرفت کلی در راستای تحقق کامل حقوق انسانی زنان همچنان کند و نامتوازن است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده، شهیندخت مولاوردی روز دوشنبه در نشست افتتاحیه کمیسیون بررسی وضعیت زنان در مجمع عمومی سازمان ملل با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست، تشکیل این گردهمایی ها را گواه اهمیت روز افزون نفش زنان در جهان امروز دانست.

متن کامل سخنرانی سرکار خانم شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور اسلامی ایران در امور زنان و خانواده درپنجاه و نهمین نشست کمیسیون مقام زن به شرح زیر است.

خانم رئیس، عالیجنابان، خانم ها و آقایان،

اجازه دهید در ابتدا به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران، مراتب خرسندی خود را جهت حضور در این گردهمایی که تجلی اهمیت روزافزون توجه جهانی به مسائل زنان است، اعلام نمایم.

خانم رئیس،

نشست سال گذشته کمیسیون مقام زن فرصتی را برای ارزیابی اجرای اهداف توسعه هزاره فراهم نمود و اهم دستاوردها و چالش‌ها در اجرای اهداف مذکور برای زنان و دختران را مشخص نمود. نتایج حاصل از بازنگری مورد اشاره یعنی اجرای اهداف توسعه هزاره و کارپایه عمل و اعلامیه پکن و نیز مفاد گزارش دبیرکل به اجلاس 59 کمیسیون مقام زن حکایت از آن دارد که اگر چه روند توانمندسازی زنان و دختران در سطح جهان، شاهد موفقیت­هایی در برخی از اهداف مانند آموزش بوده­، اما پیشرفت کلی در راستای تحقق کامل حقوق انسانی زنان همچنان کند و نامتوازن است و مادامی ­که موانعی چون منازعات مسلحانه و ناامنی، کمبود منابع مالی و سرمایه­گذاری، بویژه ناشی از تحریم های اقتصادی، فقدان یا ضعف مکانیسم­های پاسخ­گویی و چالش­های زیست­محیطی و ... وجود دارند دستیابی به توازن جنسیتی فراگیر ناممکن خواهد بود. ضمن آنکه به موازات چالشهای موجود، بروز چالش های نوظهور در اشکال نوین و مدرن هم درعدم تحقق کامل اهداف پیش بینی شده مؤثر بوده است.

خانم رئیس،

جمهوری اسلامی ایران طی حیات سی و شش ساله­ خود، ضمن احترام به کرامت انسانی زنان همواره بهبود وضعیت و توانمندسازی آنان در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را در دستور کار خود قرار داده است.جایگاه والای زن در آموزه­های قرآنی و اسلامی در تدوین اسناد و قوانین جمهوری اسلامی ایران از جمله قانون اساسی و قوانین موضوعه منشاء اثر بوده و ضمن آنکه استیفای حقوق مادی و معنوی زنان را تضمین می­نماید، چارچوب هنجاری حاصل از آن محیطی را فراهم آورده که زنان ایرانی می­توانند با حفظ شأن و کرامت انسانی خویش در تمامی عرصه‌ها حضور فعال داشته باشند.

در حوزه‌ها­ی اجرایی، علاوه بر دستاوردهایی که تاکنون حاصل شده است می­توان به عزم راسخ دولت یازدهم با رویکرد اعتدال در راستای تحقق عملی تعادل و توازن جنسیتی در ابعاد مختلف زندگی و مهمتر از آن ایجاد توازن و هماهنگی میان ایفای نقش‌های چندگانه­ از سوی زنان اشاره کرد که در نهایت موجبات ارتقاء وضعیت زنان، عدالت جنسیتی و تقویت نهاد خانواده را فراهم خواهد آورد. در این راستا ارتقای سطح مرجع ملی زنان به معاونت رئیس جمهور و تلاش در ایجاد تعادل بین قابلیت ها و فرصت ها به عنوان ماموریت این معاونت با بهره گیری از اراده سیاسی این امید را تقویت کرده است.

خانم رئیس،

سند چشم انداز بیست ساله نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان سندی فرابخشی برخورداری جامعه ایران از عدالت اجتماعی، آزادی های مشروع، حفظ کرامت و حقوق انسانها، امنیت اجتماعی و قضایی، سلامت، رفاه، امنیت غذایی، تامین اجتماعی، فرصت های برابر، توزیع مناسب درآمد، استحکام نهاد خانواده، به دور از فقر و فساد و تبعیض و بهره مندی از محیط زیست مطلوب ترسیم کرده است. علی­رغم تحمیل 8 سال جنگ و همچنین اعمال تحریم­های یکجانبه ناعادلانه و ظالمانه­ی روزافزون علیه ملت ایران، زنان ایرانی در حوزه‌های آموزش و پژوهش، علم، کارآفرینی، اقتصاد و بهداشت پیشرفت­های برجسته‌ای داشته­اند‌ و به ایفای نقش عمده و تأثیرگذار خود در جامعه می­پردازند.‌ البته، دولت جمهوری اسلامی ایران از چالش­هایی نظیر نرخ نسبتاً پایین مشارکت زنان در مناصب سیاسی و تصمیم­گیری، حضور در بازار کار و همچنین کمبود داده‌ها و اطلاعات به تفکیک جنس غافل نبوده و برای رفع آنها و تسریع در روند رو به ­رشد اقدامات توانمندساز برای زنان می‌کوشد.

در انتها لازم می­دانم به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران بر چند نکته کلیدی تاکید نمایم:

1. تأثیر مناسبات قدرت و سیاست در عرصه­ی بین‌الملل و اتخاذ اقدامات یک­جانبه و زورمدارانه از سوی برخی کشورها از جمله اتخاذ تحریم‌های ناعادلانه، مانعی در روند توسعه­، خصوصاً توسعه و پیشرفت زنان محسوب می­شود. این مهم می­بایست مورد توجه ویژه جامعه جهانی قرار گرفته و در راستای پرهیز از سیاست­زدگی در مباحث حقوقی و توسعه‌ای و لغو تحریم‌های ناعادلانه اقدامی جمعی صورت پذیرد.

2. با توجه به رابطه­ مستقیم امنیت و توسعه و همچنین با در نظر گرفتن این نکته که زنان و کودکان همواره قربانیان اصلی شرایط جنگ و منازعه بوده­اند، تمامی اشکال خشونت و افراط­گرایی با هر توجیه و دستاویزی می­بایست در اولویت توجهات جهانی قرار گرفته و در دستورکار توسعه پس از 2015 مورد تأکید ویژه قرار گیرد. دولت جمهوری اسلامی ایران به عنوان بانی قطعنامه WAVE اراده خود را برای تحقق این هدف قبلا اعلام کرده است. به نظر می‌رسد برای برون رفت از این وضعیت موجود نگاه مادرانه و زنانه در مدیریت جهانی یک نیاز مبرم است تا جهان امن تر، عادلانه تر و صلح آمیزتر گردد.

3. تحقق کامل کار پایه عمل و اعلامیه پکن نیازمند ریشه­یابی موانع دستیابی به مفاد آن و اتخاذ راهبردهایی جدید و رویکردی جامع است که ویژگی‌های فرهنگی، مذهبی و تاریخی خاص جوامع را از نظر دور نمی دارد.ضمن آنکه باید توجه داشت پیشرفت زنان و توانمندی آنها ارتباط متقابل و تنگاتنگی با عدالت اجتماعی و حقوق بشر در معنای عام دارد و نباید به عنوان یک موضوع صرفا مرتبط با زنان در نظر گرفته شود، لذا در نظر گرفتن رویکرد جنسیتی در کلیه اهداف توسعه در کنار یک هدف اختصاصی برای عدالت جنسیتی ضروری است. در این میان افزایش مسئولیت پذیری مردان و پسران ایجاد همکاری و مشارکت قوی تر و گسترش همکاری های منطقه ای و بین المللی ضروری به نظر می‌رسد.

متشکرم











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن