واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: فانی در نشست تخصصی سوادآموزی: یکی از مشکلات سوادآموزی رجعت به بی سوادی است خبرگزاری پانا: وزیرآموزش و پرورش گفت: بحث سوادآموزی مختص به یک سازمان نیست چرا که می توان عدم استفاده از مطالعه را یکی از مشکلات سوادآموزی بیان کرد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ اسفند ساعت 10:21
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، علی اصغرفانی در نشست تخصصی سوادآموزی مشارکت محور در پرتوی اراده ملی و حمایت دولتی که امروز سه شنبه 19 اسفند در ساختمان نهضت سوادآموزی در حال برگزاری است، گفت: بحث توانمندسازی وسواد آموزی بسیار مهم است زیرا انسانهای باسواد توانمندی بالاتری در توسعه پایدار ، تولید داخلی و توسعه فرهنگی دارند. وی ادامه داد: سوادآموزی موضوعی نیست که به یک سازمان خلاصه شود بلکه نیاز به عزم ملی و نگاه همه جانبه دارد این نشست ها و جلب مشارکت سایردستگاه ها می تواند در توسعه سواد موثر باشد . وزیرآموزش و پرورش گفت: پس از انقلاب اسلامی اقدامات خوبی صورت گرفت و جمعی از بی سوادان به خیل باسوادان پیوستند.
فانی اشاره کرد: مطالعات نشان می دهد که افراد بی سواد اگر احساس نیاز به سواد نکنند تلاشها به ثمر نمی رسد لذا باید در تولید محتوا و فرایند سوادآموزی تلاش شود تا انگیزه لازم برای ورود به مسیر سوادآموزی افزایش یابد. فانی بیان کرد: در مصوبه اخیر هیات وزیران در دولت یازدهم ایجاد انگیزه و اجبار به سواد آموزی پیش بینی شده است که امیدوارم اجرای این مصوبه در امر سوادآموزی موثر باشد. وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات سوادآموزی رجعت به بی سوادی است گفت: به دلیل عدم استفاده و فاصله گرفتن از مطالعه و مراجعه به کتاب افرادی به بی سوادی رجعت می کنند لذا سازمان نهضت سوادآموزی باید برنامه ریزی برای جلوگیری از بی سوادی را پیش بینی کند . وزیرآموزش و پرورش تصریح کرد: راه اصلی مبارزه با بی سوادی جلوگیری از تولید بی سوادی است و بحث انسداد مبادی بی سوادی موضوعی است که از آغاز دولت یازدهم در معاونت ابتدایی به جد دنبال شده است. فانی خاطرنشان کرد: در سال جاری 5 هزار مدرسه وجود دارد که کمتر از 5 دانش آموز دارند و بیش از 100 مدرسه تک دانش آموزی در کشور داریم که عزم آموزش و پرورش را بر می انگیزد تا هیچ کودکی از تحصیل محروم نشود. فانی با اشاره به اینکه برنامه ششم توسعه در حال تکمیل است افزود: با پیش بینی های صورت گرفته احکام لازم در برنامه ششم توسعه مورد بررسی قرار گرفته و مشارکت تمام دستگاه ها مانند وزارت جهاد و کشاورزی همچنین کار و رفاه اجتماعی می تواند در کاهش بی سوادی موثر باشد. وی اشاره کرد: در مصوبه دولت مراکز یادگیری محلی پیش بینی شده تا جلب مشارکت سایر نهادها را به همراه داشته باشد. وی همچنین ادامه داد:طرح باسوادکردن اولیای بی سواد دانش آموزان که از سال گذشته در حال اجرا است در سالهای آینده به شدت دنبال خواهد شد. فانی بیان کرد: راه اندازی مراکز یادگیری محلی سرعت سوادآموزی را افزایش می دهد.
وی در پایان گفت: استفاده از تجربیات سایر کشورها در سوادآموزی مفید است لذا از دفتر یونسکو درخواست می کنم که تجربیات سایرکشورها را در اختیار دنیا قرار دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]