واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ اسفند ۱۳۹۳ (۹:۲۲ق.ظ)
تأکيد رئيس سازمان غذا و دارو در نشست شوراي آموزش داروسازي: لزوم همکاري داروسازان در بخش هاي بيمارستاني و بستري رئيس سازمان غذا و دارو در بيست و ششمين نشست شوراي آموزش داروسازي و تخصصي گفت: لازم است آموزش داروسازان به فعاليت در بخش هاي بيمارستاني و بستري بازنگري شود.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر رسول ديناروند در بيست و ششمين نشست شوراي آموزش داروسازي و تخصصي، گفت: امسال بيش از هزار نفر فارغ التحصيل رشته داروسازي داريم و تا 5 سال آينده اين تعداد به 1500 نفر در سال خواهد رسيد.
رئيس سازمان غذا و دارو با بيان اينکه ورودي داروساز به بازار بيش از هزار نفر است، افزود: اين در حالي است که خروجي داروسازان از بازار کار کمتر از 100 نفر است.
وي در ادامه، بر لزوم همکاري داروسازان در بخش هاي بيمارستاني و بستري تأييد کرد و گفت: لازم است 2 تا 3 هزار داروساز به بيمارستان هاي سراسر کشور فرستاده شود و اين در حالي است که برخي از بيمارستان ها حتي يک مسوول فني داروساز هم ندارند.
دکتر ديناروند همچنين، بر بازنگري آموزش رشته داروسازي در دانشگاه هاي علوم پزشکي تأکيد کرد و گفت: علاوه بر بازنگري بر مسأله آموزش داروسازان به منظور استفاده از آنها در بخش بيمارستاني، لازم است که بازار کار براي داروسازان در بيمارستان ها ايجاد شود؛ چرا که بيمارستان ها به طور جدي نيازمند داروساز هستند. وي در ادامه، با اشاره به اين که نبايد تخصص در داروسازي به سمت تعطيل شدن برود، افزود: تخصص داروساز موجب کار آفريني مي شود، اما؛ لازم است به متمرکز شدن آنها در بخشي که نياز است توجه شود.
دکتر ديناروند همچنين، بر لزوم گسترش خلاقيت و توسعه در توليد داروهاي گياهي تاکيد کرد و گفت: در حال حاضر کل فروش داروهاي گياهي حدود 700 تا 800 ميليارد تومان است و بايد اين رقم به حدود 2 هزار ميليارد تومان برسد.
وي افزود: لازم است آموزش در حوزه داروهاي گياهي را تقويت کنيم.
بنا بر اين گزارش، در ادامه نشست، دبير شوراي آموزش داروسازي و تخصصي، بر همگن سازي ظرفيت دانشکده هاي داروسازي دانشگاه هاي علوم پزشکي تأکيد کرد و گفت: لازم است دانشکده هاي داروسازي از نظر هيأت علمي باليني تکميل شوند؛ چرا که يکي از کمبودهاي ما در حوزه داروسازي باليني است.
دکتر حميد اکبري در ادامه، لزوم دستيابي به اهداف عالي در منطقه را تحول کيفي در آموزش داروسازي عنوان کرد. وي همچنين، بر لزوم مجهز شدن آزمايشگاه هاي داروسازي دانشگاه ها تاکيد کرد.
دبير شوراي آموزش داروسازي و تخصصي، تعداد دانشکده هاي فعال داروسازي در دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور را 18 دانشکده بيان کرد و افزود: 3 دانشکده داروسازي در دانشگاه آزاد اسلامي، 14 دانشکده داروسازي با عنوان دانشکده هاي خودگردان و 1 دانشکده داروسازي در دانشگاه علوم پزشکي بقيه ا... است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]