واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مزایده سرخابیها لغو نشده است
رییس سازمان خصوصی سازی با تاکید بر اینکه مزایده دو تیم استقلال و پرسپولیس لغو نشده است، گفت: پیشنهادی برای خرید این دو باشگاه وصول نشده است و در نتیجه براساس مقررات، سازمان خصوصی سازی و هیات واگذاری نسبت به ادامه روند تصمیم گیری خواهند کرد.
کد خبر: ۴۸۲۴۵۰
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶:۲۹ - 10 March 2015
رییس سازمان خصوصی سازی با تاکید بر اینکه مزایده دو تیم استقلال و پرسپولیس لغو نشده است، گفت: پیشنهادی برای خرید این دو باشگاه وصول نشده است و در نتیجه براساس مقررات، سازمان خصوصی سازی و هیات واگذاری نسبت به ادامه روند تصمیم گیری خواهند کرد.
به گزارش ایرنا، عبدالله پوری حسینی که به همراه امیر رضا خادم، حسین هدایتی، علی فتح الله زاده و افشین پیروانی دوشنبه شب در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با موضوع خصوصی سازی باشگاههای فوتبال استقلال و پرسپولیس حاضر شده بودند، افزود: امکان تجدید این مزایده وجود دارد.
وی ادامه داد: سرخابی ها تنها شرکت هایی نیستند که توسط سازمان خصوصی سازی به مزایده گذاشته می شوند بلکه این سازمان دهها شرکت را همه ساله به فروش می رساند که برخی در نوبت اول و برخی در نوبت های بعدی به فروش می رسند.
پوری حسینی در مورد اظهارنظر خود در مصاحبه های گذشته مبنی بر برخی سنگ اندازیها در فروش سهام این دو باشگاه گفت: این طبیعی است که عده ای با واگذاری سهام این شرکت ها مخالف باشند که این عده می توانند شامل مدیران تا رده های بالایی این شرکتها باشند.
وی ادامه داد: اینکه فردی بدون پرداخت پول مدیریت شرکتی را داشته باشد به مراتب مقبول تر از آن است که در ازای پرداخت پول و خرید سهام آن شرکت بر این مسند تکیه زند.
رییس سازمان خصوصی سازی گفت: این سازمان اجازه ندارد که به هر قیمتی سهام این دو باشگاه و یا سایر شرکت ها را به فروش برساند.
وی با بیان اینکه در فوتبال باشگاهی کشور مشکلاتی وجود دارد، گفت: اما نباید به واسطه این اشکال برند را ارزان فروشی کنیم.
پوری حسینی خاطر نشان کرد: هیچ ممنوعیتی در مورد واگذاری این دو باشگاه فوتبال به افراد وجود ندارد و بعد از واگذاری وزارت ورزش و جوانان دخالتی در انتخاب مدیران نخواهد کرد.
رقم 290 میلیارد تومان برای سرخابی ها رقم بالایی نیست
نماینده وزارت ورزش و جوانان در مورد اعلام رقم 290 میلیارد تومانی برای این دو باشگاه گفت: این رقم برای این دو باشگاه محبوب رقم بالایی نیست چراکه این باشگاهها شامل مجموعه کامل ورزشی، استادیوم و ساختمان چند طبقه به صورت جداگانه هستند.
امیررضا خادم افزود: پرداخت این رقم بابت برند، ورزشگاه و ساختمان این باشگاه ها است و بدهی ها را شامل نمی شود.
به گفته وی، واگذاریها بر اساس تصمیم شورای واگذاری متشکل از وزیران اقتصاد و دارایی، دادگستری و وزارت ورزش و جوانان صورت گرفته است.
وی افزود: سه نکته مالی، امنیتی و قضایی دلیلی است که افراد قصد شرکت در مزایده دارند واحتمال می دهند یکی از این نکات را نداشته باشند.
خادم تجربه گذشته در واگذاری تیم ها را دلیل حساسیت دولت برای واگذاری سرخابی ها اعلام کرد و گفت: تیم های واگذار شده در گذشته نتایج خوبی نگرفته و گاها منحل شده اند که همین امر موجب شده تا در واگذاری سرخابی ها وسواس بیشتری در نظر گرفته شود.
وی زیانده بودن سرخابی ها را دلیلی برای واگذار نشدن این تیم ها از طریق بورس اعلام کرد و گفت: بر اساس قانون خریدار باید 20 درصد از سهام این دو تیم را به نام 100 پیشکسوت انتقال دهد.
خادم گفت: وزارت ورزش و جوانان تمام تلاش خود را برای واگذاری این دو تیم خواهد کرد چراکه بر اساس این قانون باید این تیم ها در تاریخ مشخص شده منحل شوند.
فوتبال ایران درآمدزا نیست
یکی از خریداران باشگاه پرسپولیس اصلاح درآمدی قبل از واگذاری این تیم ها را مهم ارزیابی کرد و گفت: فوتبال ایران آنقدر درآمدزا نیست که کفاف گذران هزینه روزانه خود را تامین کند.
حسین هدایتی افزود: اگر ساختار درآمدی فوتبال در کشور به سمت حرفه ای شدن رفته بود قیمت ارایه شده برای سرخابی ها ایده آل بود.
وی بر لزوم تجدید نظر در قیمت های ارایه شده برای تیم های پرسپولیس و استقلال تاکید کرد و گفت: دولت با یک تصمیم درست باید از این باشگاه ها دل بکند.
هدایتی رفع نگرانی های امنیتی سرمایه گذاران را از دیگر نکات مهم در این رابطه اعلام کرد و افزود: امکان دارد خریدار باشگاه با سووال هایی از قبیل از کجا آورده ای مواجه شود.
وی در پاسخ به سووال مجری برنامه که تجربه خرید باشگاه استیل آذین و سقوط این تیم به دسته دوم را به وی یادآوری کرد ،گفت: سقوط باشگاه استیل آذین بعد از واگذاری آن اتفاق افتاد.
شرایط متفاوت فوتبال ایران با سایر کشورها
مدیر عامل پیشین استقلال نیز که در این برنامه شرکت کرده بود،گفت: شرایط ما با دنیا متفاوت است که از آن جمله می توان به درآمد حاصل از پخش تلویزیونی اشاره کرد.
علی فتح الله زاده افزود: درامد حاصل از پخش تلویزیونی بین 60 تا70 درصد است اما بر اساس قانون در کشور ما حق دریافت چنین رقمی وجود ندارد.
وی گفت : در صنعت کدام صنعتگری اجازه می دهد که مدیر عاملش را دولت تعیین کند.
پرسپولیس نیاید به سودجویان واگذار شود
افشین پیروانی نیز دراین برنامه گفت: پرسپولیس را نباید به افراد سودجو و منفعت طلب واگذار کرد چراکه با تملک بر این باشگاه می توان در انتخابات و مسائل سیاسی تاثیر گذاشت.
وی تاکید کرد : سهام این باشگاه باید 100 درصد به مردم و هواداران آن اختصاص یابد .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]