تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871947782




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پربحث:تعجب نکردن کاربران خبرآنلاین درباره از دست دادن میزبانی جام ملتها/2 دیدگاه درباره یک میزبانی


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: پربحث:تعجب نکردن کاربران خبرآنلاین درباره از دست دادن میزبانی جام ملتها/2 دیدگاه درباره یک میزبانی سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - واگذاری میزبانی جام ملت های آسیا 2019 به امارات از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا با واکنش کاربران ایرانی مواجه شد.

کاربران خبرآنلاین به سرعت به این خبر واکنش نشان دادند. آنها ضمن اینکه از این انتخاب تعجب نکردند، این سوال را پرسیدند که چطور با امکانات فعلی قصد داشته میزبان جام ملتهای آسیا شود. کاربری با اشاره به انتخاب امارات نوشت:امارات نزدیکه ،هم فال هم تماشا.بیشترم حال ميده تو استادیوم.
کاربر دیگری که ظاهرا از این انتخاب ناراحت بود، نوشت:یعنی اگه افغانستان یا عراق یا پاکستان هم برای میزبانی ثبت نام میکرد بازم شانسش از ایران بیشتر بود.
در مقابل کاربری با انتقاد با درج آدرس سایتی از استادیوم های پاکستان نوشت:شما که پاکستان رو مسخره میکنی در سایت زیر استادیوم های پاکستان رو ببین : http://www.worldstadiums.com من وقتی دیدم سردرد گرفتم .
ستاری هم کاربری بود که از نداشتن ابتدائی ترین زیرساختها در کشور گلایه داشت و نوشت: با شرایط فعلی چطور باید میزبانی بهمون بدن؟ استادیومهامون که عصر حجری هستند از زمین چمنشون بگیر الی آخر، حتی هتلهای استاندارد کافی هم نداریم. برخوردار شدن از امتیاز میزبانی نیاز به زمینه‌هایی داره که درصد کمیش مربوط به فدراسیون فوتبال است.
کاربر دیگری با اذعان به اینکه مشكلاتي كه هست رو كتمان نمی خواهد انکار کند، نوشت: ولي فدراسيون آسيا هم همش رانت و روابطه و امارات كه بازيهاي ليگش با متوسط 5 تا تماشاگر برگزار ميشه توي 20 سال دو دفعه ميزبان ميشه اسم اين جام رو بايد بذارن جام هتل ها و استاديوم هاي آسيا نه جام فوتبال.
در مقابل این نظر، کاربر دیگری با بیان اینکه با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشود، نوشت: ما فقط حرف میزنیم . به لب و دهن میزبانی نمیدن . بیست سال نقش جهان نتونستیم باز سازی کنیم . پیشنهاد میزبانی هم خجالت اوره چه برسه به خودمیزبانی.
کاربر دیگری هم تاکید کرد: با این امکاناتی که ما تو ایران داریم اصلا نباید جز کاندیداها قرار بگیریم ، امارات داره استادیوم های فوق پیشرفته درست می کند.
کاربر دیگری نوشت: خداییش حق امارات است ما چی داریم . پاسخ این سوال را کاربری داد. کاربری در این زمینه نوشت:در اینکه ما امکانات کمتری از امارات داریم شکی نیست ولی این موضوع در فیفا هم برای کشورهای مختلف پیش می آید. اما به فوتبال آسیا با این کنفدارسیونش و تصمیمات عجیب و داوریها و بازیهای ضعیف جام ملتها که همه اش پول نفت اعراب تعیین کننده است نمی توان امید داشته باشیم.
کاربر دیگری هم عقیده داشت اگر ایران میزبان را می گرفت، كليه ورزشگاه هاي نيمه ساز درست مي شد و توريست به کشور وارد می شد. مجموعه کامنتهای کاربران درباره این خبر را اینجا ببینید. /212 17  

کلید واژه ها: فوتبال آسیا - فدراسیون فوتبال -




دوشنبه 18 اسفند 1393 - 22:54:01





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن