تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کس ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا را قرائت کند مثل اینست که درماههاى دیگر تمام قر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867553872




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناکامی داعش برای ناامنی ایران


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ناکامی داعش برای ناامنی ایران


معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: چند باند داعش که بیرون از مرزها تجهیز شده بودند و می‌خواستند جهت عملیات ایذایی وارد کشور شوند به محض ورود در نقطه صفر مرزی دستگیر شدند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حسین ذوالفقاری در حاشیه همایش معاونین سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری‌های سراسر کشور که در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت: داعش در سال جاری تلاش زیادی کرد تا اقدامات ضد امنیتی در کشور انجام دهد، اما با اشراف اطلاعاتی که مجموعه وزارت اطلاعات، سپاه و ناجا داشته‌اند تلاش‌های آن‌ها ناکام ماند.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور اظهار داشت: چند باندی که بیرون از مرزها تجهیز شده بودند و می‌خواستند جهت عملیات ایذایی وارد کشور شوند به محض ورود در نقطه صفر مرزی دستگیر شدند.

وی تاکید کرد: یک بخش این عملیات ایذایی متوجه مرکز کشور بوده تا به وسیله آن عملیات روانی انجام دهند، اما با اشراف اطلاعاتی که از قبل وجود داشت آن‌ها دستگیر شدند.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور افزود: در منطقه جنوب شرق هم گروه‌هایی تلاش کرده بودند که آن‌ها نیز دستگیر شده بودند.

ذوالفقاری درخصوص وضعیت جمشید دانایی‌فر که سال پیش همراه ۴ سرباز دیگر توسط گروهک تروریستی جیش‌العدل ربوده شده بودند گفت: اطلاعات دستگاه‌های اطلاعاتی ما بیشتر بر این دلالت دارد که وی شهید شده است اما در مستنداتی که طرف مقابل به ما ارائه می‌کند چیز زیادی نست چون از نظر ما مستندات شامل جنازه یا فیلم مستند که دال بر شهادت وی داشته باشد می‌شود.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر وضعیت ماهیگیران ایرانی که توسط ترکمنستان دستگیر شده بودند تصریح کرد: آنها بر اثر توفان راه را گم کرده بودند و به ترکمنستان رسیده بودند و نیروهای ترکمن هم آنها را دستگیر کردند و طبق مقررات آنجا که بسیار سخت‌تر از قوانین جمهوری اسلامی است همچنان آنها را در بازداشت‌گاه نگهداری می‌کنند.

وی در خصوص مقررات منع ورود غیرقانونی به خاک ایران گفت: امسال ۵۵۰ نفر اتباع غیرمجاز داشتیم که عمدتا از کشور افغانستان بودند و تقریبا ۶ بار می‌شود که آنها را از کشور طرد می‌کنیم اما دوباره به ایران تشریف می‌آورند.

ذوالفقاری درخصوص دستگیری ستار ریگی ادامه داد: طبق اطلاعاتی که داریم وی دستگیر شده و ما هم مکاتباتی را با وزارت خارجه داشتیم و درخواست الزام یک تیم به پاکستان را دادیم.

وی افزود: براساس پروتکل‌های فی‌مابین استرداد ستار ریگی به ایران امکانپذیر است و قرار است وزارتخارجه با پاکستان هماهنگی کند تا یک تیم را برای دستگیری وی اعزام کنیم.

ذوالفقاری با اشاره به موضوعاتی که باید در روزهای پایانی سال به آن توجه کرد گفت: در ایام پایانی سال و چهارشنبه آخر سال و ایام نوروز هستیم و مسئله رفت و آمد مردم و نوسانات قیمت‌ها وجود دارد. ما در این مورد به همکارانمان در استانداری‌ها و سازمان‌های تعزیراتی که کار نظارت بر قیمت‌ها را دارند تأکید کردیم از طریق استانداری‌ها همکاری بیشتری را داشته باشند.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور تأکید کرد: مسئله چهارشنبه آخر سال باید مدیریت شود و تا حد امکان دقت شود تا از حوادث و سوانحی که عمدتا در اثر مواد محترقه است جلوگیری شود.

وی با اشاره به فرا رسیدن نوروز و خدمات‌دهی به مسافرین ادامه داد: در جلسه‌ای با استانداران تأکید شد که آنها در جلسات با شوراهای تأمین که با همکاری دستگاه‌های مختلف است اوضاع خدمات را ساماندهی بیشتری کنند.

وی با اشاره به موضوع دیگری که در همایش با استانداران مطرح شد تصریح کرد: قرار شد تا از اسکان‌های نامناسب و ناامن توسط مسافرین جلوگیری بعمل آید و آنها به محل‌های امن با حداقل امکانات راهنمایی شوند.

ذوالفقاری درباره آخرین وضعیت دستگیر شدگان مرتبط با حادثه اسیدپاشی بیان داشت: افراد مشکوک دستگیر شدند و مورد بازجویی قرار گرفتند اما هنوز فردی با دلایل کافی و متقن برای تحریم دستگاه قضا مشخص نشده است.




 


یک شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن