واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ (۱۰:۵۷ق.ظ)
برگزاري يادواره کشوري شهيد شاخص بسيج عشايري، شهيد غيوري زاده در ايلام رئيس سازمان بسيج عشايري کشور از برگزاري يادواره کشوري شهيد شاخص بسيج عشايري شهيد غيوري زاده در سال 93 خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، سرهنگ آزوغ رئيس سازمان بسيج عشايري کشور، از برگزاري يادواره کشوري شهيد شاخص بسيج عشايري شهيد غيوري زاده در سال 93 خبر داد.
سرهنگ آزوغ رييس سازمان بسيج عشايري کشور با اشاره به اينکه اين همايش با همکاري سپاه ايلام برگزار ميشود، گفت: اين مراسم پيشبيني شده که با حضور عشاير شهرستان «ملکشاهي» ايلام با لباس محلي و خاص شهرستان و برنامه سنتي «چمره» و با حضور جمعيتي بالغ بر شش هزار نفر در اين شهرستان برگزار شود.
وي با اشاره به برنامههاي پيشبيني شده در اين مراسم، عنوان کرد: توزيع کتاب زندگاني شهيد «غيوريزاده»، برنامه محلي «چمر» (نزديک ۵۰۰ نفر برادر و خواهر با لباس عشايري داخل حلقهاي ميشوند و شاعران با زبان کردي در وصف شهدا مديحهسرايي ميکنند و مراسم حالت حزن و اندوه همراه با عزاداري به خود ميگيرد).
رئيس سازمان بسيج عشايري کشور افزود: تفحص نمادين پيکر شهيد «غيوريزاده»، اجراي برنامههاي بومي و محلي، طبخ غذاي سنتي و توزيع بين شرکتکنندگان، اجراي نمايشنامهاي با مضمون مادر شهيد «غيوريزاده» با اجراي هنرمندان ارزشي منطقه، بخش ديگري از برنامههاي پيشبيني شده براي اين مراسم است که با شعار «لبيک يا رسولالله (ص)»، به پايان ميرسد.
لازم به توضيح است سردار شهيد «علي غيوريزاده» در سال ۱۳۳۲ در بخش «ملکشاهي» در استان «ايلام» به دنيا آمد و در دوران دفاع مقدس مسووليتهاي حساسي چون حفاظت اطلاعات، فرمانده گردان، فرمانده اطلاعات و عمليات لشکر اميرالمؤمنين (ع) ايلام را عهدهدار بود و در عملياتهاي والفجر ۳، والفجر ۵، والفجر ۹، والفجر ۱۰، کربلاي ۱، کربلاي ۴، کربلاي ۱۰، نصر ۴ و نصر ۸ حضوري فعال داشت.
درباره نحوه شهادت اين سردار سرافراز اسلام بايد گفت: اواخر خرداد سال ۶۷ ارتش بعث عراق با کمک منافقين به قصد تصرف «مهران» عملياتي را آغاز ميکند که در آن زمان شهيد «غيوريزاده» فرمانده گردان شهيد بهشتي، در ارتفاعات منطقه «قلاويزان» مهران مستقر بود.
با شروع حمله، دشمن بهطور ناجوانمردانه بر روي بچهها آتش ميريخت، چندنفري که همراه ايشان بوديم فقط براي او مهمات ميآوردند و سلاحها را آماده ميکردند و «علي» باقدرت تمام در پشت خاکريز رجز ميخواند، گاهي نارنجک و گاهي رگبار ميگرفت.
يک لحظه بلند ميشود تا تانک دشمن را بزند که گلوله تيربار به او ميخورد؛ امدادگران او را تا حدودا ۶۰ متر عقبتر ميبرند، اما؛ خاکريز سقوط ميکند و به دست دشمن ميافتد لذا بچهها نيز بهناچار جنازه علي را رها ميکنند.
بعد از اتمام جنگ در شب نيمه شعبان سال ۷۸، گروه تفحص پيکر پاک او را پيدا ميکند و پس از استقبال بينظير و حضور پرشکوه مردم در مراسم تشييع در جوار امامزاده حسن شهرستان مهران آرام ميگيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]