واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
صالحی امیری: انسجام ایجادشده توسط دولت تدبیر و امید بینظیر است
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران انسجام ایجاد شده توسط دولت تدبیر و امیدرا در طول انقلاب بی نظیر دانست.
روز نو : رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران انسجام ایجاد شده توسط دولت تدبیر و امیدرا در طول انقلاب بی نظیر دانست.
به گزارش روز نو، سیدرضا صالحی امیری در نشست شورای مدیران کل دفاتر و حوزه های وزارتی سازمان های دولتی تصریح کرد: یکی از مشکلات مهم در کشور ما "وضعیت انسجام” است. که مدیران کل دفاتر و حوزه های وزارتی سازمان های دولتی می توانند با به کار بردن تمهیداتی سطح انسجام در سازمان های متبوع را افزایش دهند.
وی ادامه داد:انسجام فقط وحدت و یکی شدن و اتحاد نیست، بلکه به معنی حرکت هماهنگ و کانونی اعضای یک سیستم در یک جهت است. مانند یک قطار که ممکن است مسافران آن اختلافاتی از نظر دیدگاه داشته باشند ولی هر چه باشد، مقصد همه در نهایت یکی است.
صالحی امیری در ادامه تصریح کرد: انسجام چند سطح دارد؛ اول انسجام نظری، سطح دوم انسجام سیاستی به معنای نبود تعارضات در سیاست ها و سپس انسجام ساختاری، مدیریتی، برنامه ای ، کارکردی و انسجام در نظارت هم باید مورد توجه باشد که در ادامه سطوح دیگر انسجام قرار می گیرد و هر سازمان برای توفیق در مأموریت های خود باید از آنها برخوردار باشد و این مهم محقق نمی شود مگر با حضور محوری دفاتر و حوزه های وزارتی سازمان ها و انصافا نیز تاکنون دولت آقای روحانی بر مبنای فعالیت های مهم ۱۲ گانه ای که ذکر خواهم کرد، انسجام بی نظیری را در امور کشور به وجود آورده است.
وی همچنین در زمینه فعالیت های ۱۲ گانه مهم دولت آقای روحانی، نکاتی را بیان کرد و دفاتر و حوزه های وزارتی سازمان های دولتی را موظف به این دانست که آنها را بدانند و به سازمان های خود و همچنین سطوح دیگر مردم منتقل کنند.
صالحی امیری تصریح کرد: اولین مسئله ای که با روی کار آمدن دولت آقای روحانی ایجاد شد، استقرار ثبات و آرامش در جامعه است که البته این امر نسبی است ولی مسئله بسیار مهمی است. دیگر آن فضای ناامنی ذهنی که در ۸ سال قبل وجود داشت از بین رفته است و مردم با آرامش بیشتری امور خود را می گذرانند.این البته حرف بنده نیست، بلکه پژوهش های میدانی انجام شده نشان می دهد.
وی ادامه داد: دوم بحث حاکمیت اخلاق است که خوشبختانه سرمایه این دولت اخلاق محوری است و سوم بحث قانون مداری است و ایجاد یک نظام کارشناسی است.
نکته چهارمی که دکتر صالحی بیان کرد، استفاده از خرد جمعی در نظام تصمیم گیری ها بود که از نظر وی، در این بخش، نخبگان با دولت آشتی کرده اند. توجه به کرامت و حرمت انسانها، استقرار نظام برنامه ریزی و ایجاد سازوکار برنامه ای، فهم لازم از منافع و مصالح در سیاست خارجی، تلاش برای انسجام و وحدت در درون نظام، استفاده ازظرفیت های مردمی، عمومی و بخش خصوصی، توجه به معیشت و رفاه عمومی، توجه اساسی به وضعیت فرهنگ و هنر و در آخر توجه اساسی دولت به سرمایه اجتماعی به عنوان ایجاد اعتماد و رضایت به منظور مشارکت در سطح ملی، از جمله مؤلفه های ۱۲ گانه مورد نظر دکتر صالحی در زمینه فعالیت های دولت اعتدال بود که توسط وی بیان شد.
گفتنی است نشست شورای مدیران کل دفاتر و حوزه های وزارتی سازمان های دولتی کشور، به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های مدیریتی نهادهای دولتی همه ماهه در یکی از سازمان های دولتی برگزار می شود که میزبانی نشست روز پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ با سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران بود.
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]