واضح آرشیو وب فارسی:مهر: پاکزاد:
فرهنگ و سازوکار توسعه دولت الکترونیک باید به موازات هم فراهم شود
شناسهٔ خبر: 2512200 پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹
استانها > آذربایجان شرقی
تبریز - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: فرهنگ و سازوکار توسعه دولت الکترونیک باید به موازات هم فراهم شود. به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی پاکزاد پنجشنبه در نشست کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان با انتقاد از نبود اراده جدی در خصوص توسعه دولت الکترونیک و عملیاتی شدن تحول اداری گفت: با وجود این که استفاده نکردن از IT هزینه بر است، اما دستگاه های ملی در این خصوص همراهی لازم را ندارند که این امر چالش اساسی تحقق دولت الکترونیک است.
وی با تاکید بر این که با توجه به اختیارات محدود استانها، دستگاههای ملی نباید مانع حرکت روبه رشد استان در زمینه دولت الکترونیک باشند، افزود: هیچ اعتباری در این زمینه در اختیار استان قرار نگرفته و هیچ برنامه و دستور کاری هم در این رابطه از طرف دستگاه های ملی به دستگاه های استان ابلاغ نشده است.
پاکزاد با بیان این که در این شرایط، الکترونیکی کردن فرآیندهای احصا شده در حوزه تحول اداری هم با مشکل مواجه خواهد شد، به نبود برنامه عملیاتی که وظیفه دستگاه ها را در زمینه تحول اداری مشخص کرده باشد اشاره کرد و افزود: در خصوص فرهنگ سازی استفاده از خدمات دولت در بستر الکترونیک هم کوتاهی شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان شرقی با اعلام این که دستورکار استانداردسازی دفاتر پیشخوان دولت آماده شده است، اظهارکرد: هر دستگاه و نهادی نباید برای خود دفاتر پیشخوان راه اندازی کند.
وی با بیان این که سیاست های دولت از جمله چاپ اسکناس درشت، مغایر با رشد دولت الکترونیک در شبکه بانکی است، اظهارکرد: باید بی رغبتی در خصوص استفاده از اسکناس ایجاد شود تا مردم به مبادله پول در فضای الکترونیک روی آورند که در این صورت پولشویی هم نخواهیم داشت.
معاون استاندار آذربایجان شرقی بر مهیا کردن فرهنگ و ساز و کار توسعه دولت الکترونیک در کنار هم تاکید کرد و گفت: در حال حاضر اطلاعات در بستر اینترنت مبادله می شود، درصورتی که شبکه ملی اطلاعات ارزانتر و ایمنتر است.
وی با بیان این که حوزه فناوری اطلاعات متولی مشخصی ندارد و در عین حال خیلی ها ادعای مالکیت این حوزه را دارند، گفت: در نقشه راه دولت الکترونیک و اصلاح نظام اداری، برنامه سنجشی وجود ندارد تا مشخص شود کجای راه هستیم.
پاکزاد با اعلام این که در مدت هشت ماه نقاط اتصال استان به شبکه دولت از ۳۰ نقطه به ۸۰۰ نقطه افزایش یافته است از نبود بازخورد انتقاد کرد و افزود: با این شیوه پایداری حاصل نمی شود.
وی با بیان این که رشد اقتصادی بدون اقتصاد دانش بنیان پایدار نخواهد بود، گفت: ۴۰۰ عضو هیات علمی مراکز دانشگاهی استان در زمینه توسعه دولت الکترونیک همکاری می کنند.
پاکزاد با بیان این که آذربایجان شرقی برای تولید ارزش و نقش آفرینی بیشتر در آینده علاقمند به تعریف ماموریت مشخص در این حوزه است، گفت: باید حماسه ای همچون ۲۹ بهمن ۵۶ این بار در حوزه دولت الکترونیک خلق کنیم تا مشکلات موجود رفع شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]