تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على! از ارجمندى مؤمن در نزد خدا اين است كه برايش وقت مرگ، معيّن نفرموده است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826581697




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آمريكايي‌ها نگران آينده


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: آمريكايي‌ها نگران آينده


آمريكاي‌شمالي- ترجمه نيلوفر قديري:
آمريكايي‌ها اين روزها به بدبيني درباره مسير حركت كشورشان و شيوه رهبري حاكم بر آن رسيده‌اند كه در 15 سال گذشته سابقه نداشته‌است.

در اين ميان و در آستانه انتخابات رياست‌جمهوري، دمكرات‌ها بيشترين سود را از اين شرايط مي‌برند. اين وضعيت از سال 1993 تا كنون در كشور آمريكا سابقه نداشته‌است.

نظرسنجي كه روزنامه واشنگتن پست و شبكه خبري ABC به صورت مشترك انجام داده‌اند و نتيجه آن به تازگي در آمريكا منتشر شده نشان مي‌دهد، از هر 10 آمريكايي بيش از 8 نفر معتقدند كه كشورشان در مسيري اشتباه حركت مي‌كند. همين تعداد هم از رهبري حزب جمهوريخواه ناخشنود هستند.

با اين حال سناتور جان مك كين نامزد جمهوريخواهان در رقابت با باراك اوباما و حتي هيلاري كلينتون در موقعيت خوبي قرار دارد. اين در حالي است كه محبوبيت جورج بوش به پايين‌ترين حد در 30 سال گذشته براي يك رئيس‌جمهور در آمريكا رسيده‌است.

اين نظرسنجي نشان مي‌دهد كه همه خشم مردم از حزب جمهوريخواه و جورج بوش متوجه مك كين نيست. يافته ديگر اين نظرسنجي آن است كه ميزان محبوبيت اوباما نسبت به كلينتون 12 درصد بيشتر است. از هر 10 آمريكايي 6 نفر مي‌گويند كه اوباما در مقايسه با كلينتون باتجربه، نامزد بهتري است.

مردم آمريكا از طولاني شدن روند رقابت درون حزبي دمكرات‌ها نگران نيستند و مي‌گويند كه اين رقابت طولاني تاثير منفي چنداني بر آينده حزب نخواهد داشت. اما همچنان سفيدپوستان از كلينتون و سياهان و جوانان تحصيل‌كرده از اوباما حمايت مي‌كنند.

اين نشان مي‌دهد كه شكاف ميان راي‌دهندگان آمريكايي همچنان وجود دارد. از نظر مردم آمريكا سن بالاي مك كين مانعي عمده بر سرراه انتخاب او به‌عنوان رئيس‌جمهوري بعدي آمريكاست. از هر 10 آمريكايي تنها 3 نفر معتقدند كه رئيس‌جمهور 72 ساله مشكلي براي كشورشان ايجاد نخواهد كرد.

به‌نظر مردم آمريكا در حوزه موضوعاتي چون خدمات درماني، قيمت بنزين و اقتصاد، اوباما بهتر از مك كين مي‌تواند مشكلات اين كشور را حل كند. اما در مورد جنگ با تروريسم اعتبار مك كين 21 درصد بيشتر از اوباماست. امتياز اوباما و كلينتون براي مردم آمريكا در اين است كه آنها به‌دنبال مسيري جديد براي كشور هستند.

اما مك كين را به اين دليل انتخاب مي‌كنند كه تجربه كاري بيشتري دارد. در ميان راي‌دهندگان مستقل غيرحزبي، محبوبيت مك كين بيشتر از ديگر نامزدهاست. مشكل اصلي اوباما در حزب دمكرات اين است كه او نتوانسته آراي طبقه كارگر سفيدپوست را به دست آورد. اما مك كين در ميان سفيد‌پوستان بدون تحصيلات دانشگاهي با اختلاف 52 دربرابر 40 از اوباما جلوتر است.

اگر اوباما نامزدي نهايي حزب دمكرات را در انتخابات رياست‌جمهوري آينده به دست آورد، محبوب‌ترين شخص براي عنوان معاون اولي او از نظر آمريكايي‌ها هيلاري كلينتون است. با اين حال اكثر مردم آمريكا بر اين باورند كه نبايد بر هيلاري براي ترك رقابت رياست‌جمهوري فشار آورد و هنوز براي اين كار زود است. مردم آمريكا در اين نظر با سران حزب دمكرات هم عقيده نيستند.

واشنگتن پست - 13 مه ‌2008

تاريخ درج: 28 ارديبهشت 1387 ساعت 18:40 تاريخ تاييد: 28 ارديبهشت 1387 ساعت 19:14 تاريخ به روز رساني: 28 ارديبهشت 1387 ساعت 18:56
 شنبه 28 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن