تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):حد توکل چیست؟ حضرت فرمودند: اینکه با وجود خدا از هیچ کس نترسی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868169240




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شکاف‌های قابل توجهی در مذاکرات باقیست


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
شکاف‌های قابل توجهی در مذاکرات باقیست
جان کری:
شکاف‌های قابل توجهی در مذاکرات باقیست وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه از پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای با ایران خبر داد، اما گفت در عین حال همچنان شکاف‌های قابل توجهی باقی مانده است.


به گزارش فرهنگ نیوز، جان کری وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه گفت مذاکرات هسته‌ای با ایران شاهد پیشرفت‌هایی بوده، اما همچنان «شکاف‌های چشم‌گیر» وجود دارد.

وی در این رابطه گفت: «ما پیشرفت‌هایی نسبت به جایی که قبلا بودیم، انجام دادیم. هنوز شکاف‌های قابل توجهی باقی مانده و لازم است که تصمیمات مهمی اتخاذ شود.»

آقای کری که در پایان دور تازه مذاکراتش با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در شهر مونترو سوئیس، صحبت می‌کرد، همچنین در اظهاراتی که به نظر می‌رسد پاسخی به سخنرانی دیروز بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی در کنگره است، گفت «عوامل بیرونی» یا موضوعات سیاسی، حواس مذاکره‌کنندگان را از گفت‌وگوها پرت نمی‌کند.

در حالی که نتانیاهو امروز مدعی شد «جایگزینی عملی» برای توافق مد نظر آمریکا با ایران ارائه کرد، جان کری گفت تاکنون هیچ‌کس گزینه‌ای پایدارتر از این توافق، برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ارائه نکرده است.

وی در این مورد گفت: «هیچ‌کس جایگزینی ماناتر و ماندگارتر در رابطه با اینکه چطور می‌توان ایران را از رسیدن به سلاح هسته‌ای بازداشت، ارائه نکرده است. بنابراین، اینکه فقط بگوئیم ایران تسلیم شود، یک طرح نیست. هیچ‌کدام از شرکای ما در 1+5 هم از چنین موضعی حمایت نمی‌کنند.»

وزیر خارجه آمریکا وجود بازرسی‌های سرزده و فرآیندهای راستی‌آزمایی را یکی از شروط اصلی رسیدن به توافق خواند، اما گفت آمریکا به دنبال تسلیم کردن ایران نیست. وی گفت آمریکا به دنبال «رسیدن به توافق درست، توافقی که از موشکافی سربلند بیرون آید» است.

وی همچنین گفت واشنگتن به دنبال است که به توافقی برسد که «در طول زمان پایدار باشد، به خصوص توافقی که این هدف را تأمین کند که اثبات شود برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز هست و خواهد بود.»

جان کری با اشاره به برگزاری دور تازه مذاکرات هسته‌ای، گفت روز 15 مارس (24 اسفند) بار دیگر برای ادامه گفت‌وگوها به سوئیس بازمی‌گردد. پیشتر هم یک مقام آمریکایی گفته بود که دور جدید مذاکرات احتمالا در شهر ژنو سوئیس برگزار می‌شود، با این حال هنوز محل گفت‌وگوها قطعی نشده است.

دیروز هم باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا گفته بود شانس توافق هسته‌ای با ایران در مقایسه با سه یا پنج ماه قبل افزایش یافته، اما همچنان شکاف‌هایی باقی مانده که باید پر شود.

کری که امشب برای ارائه توضیح به کشورهای عربی راهی عربستان می‌شود، در اظهارات امروز خود تلاش کرد نگرانی‌های آن‌ها را برطرف کند. وی در این رابطه گفت: «به خاطر تمام مخالفت‌هایی که هر کشوری در منطقه با فعالیت‌های ایران در منطقه دارد، باور کنید ما هم مخالفت‌هایی داریم، دیگران هم در جهان چنین نگرانی‌ای دارند، اولین گام، جلوگیری از رسیدن ایران به سلاح هسته‌ای است.»



93/12/13 - 22:48 - 2015-3-4 22:48:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن