محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832909626
گفتوگوی منتشرنشده از طباطبایی بعضیها به رابطه من با امام حسادت میکردند/ ماجرای عکاسی از امام در نجف
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گفتوگوی منتشرنشده از طباطبایی
بعضیها به رابطه من با امام حسادت میکردند/ ماجرای عکاسی از امام در نجف
صادق طباطبایی عنوان کرد: برای دیدن امام بسیار هیجان داشتم، همین که وارد اتاق ایشان شدم و نشستم و خواستم حرف بزنم، ایشان پرسیدند: شما آقا صادق هستید یا آقا جواد؟
سایت مشرق در مطلبی نوشت: آنچه درپی میآید، گفت و شنود یکی از تاریخ پژوهان تاریخ معاصر است که با زنده یاد دکتر سیدصادق طباطبایی و پس از انتشار مجموعه سه جلدی خاطرات وی انجام داده است. در این اثر نفیس، تصاویری ماندگار از امام خمینی، آیت الله سید محمدباقرصدر و امام موسی صدر برای آغازین بار نشریافته بود که مرحوم طباطبایی خود آنها را عکاسی کرده است.آنچه در این گفت وشنود آمده، خاطرات دکتر طباطبایی از حواشی این عکاسیهای ماندگار است. * جنابعالی مجموعه ارزشمندی از تصاویر شخصیتهای بزرگ مذهبی و سیاسی تاریخ معاصر، به ویژه امام خمینی را عکاسی کردهاید. در آغاز بفرمائید که از چه زمانی و چگونه عکاسی را شروع کردید؟ من از کودکی به عکاسی علاقمند بودم. در عید سال 1333 دوربین بسیاری ابتدایی را از یکی از اقوام عیدی گرفتم که با آن نه میتوانستم فاصله را تنظیم کنم نه نور را! بعد هم که به مدرسه رفتم، در کلاسهای فوق برنامه روزنامهنگاری فعالیت کردم و مراسم جشن و گردهمایی هم داشتیم که از آنها عکس میگرفتم. اسم روزنامه دیواری ما «انوار دانش» بود.
* کی به آلمان رفتید؟ چگونه عکاسی را ادامه دادید؟ بعد از دیپلم به آلمان رفتم. در آنجا هر کلاس رایگانی را که دستم میرسید شرکت میکردم. مثلاً یک دوره فیلمبرداری شبانه، چهار ترم ادبیات عالی آلمانی، عکاسی، موسیقی و بسیاری رشتههای دیگر را در همین کلاسهای رایگان شبانه آموختم. در سالهای 46، 47 بود که در دوره دکترا درس میخواندم و وضع مالی بهتری پیدا کرده بودم، یک دوربین خوب خریدم که آن را هنوز هم نگه داشتهام. یکی از علایق اصلیام گرفتن اسلاید بود و حدود 16 هزار اسلاید منحصر به فرد دارم. * بیشتر از چه صحنه هایی اسلاید تهیه کردهاید؟ از مناظر طبیعی، مخصوصاً از لبنان. همزمان با عکاسی، موسیقی، خطاطی و پرورش گل را هم دنبال کردم. * هنر خطاطی را از کی شروع کردید و اساتید شما چه کسانی بودند؟ خطاطی را از دوره دبیرستان شروع کردم و استادم منجم معروف، آقای مصباحزاده بودند که خط ثلث را نزد ایشان آموختم. نقاشی سیاهقلم را هم از همان زمان آموختم، اما به هیچ چیزی به اندازه عکاسی و موسیقی علاقمند نبودم. * و پرورش گل؟ به پرورش گل در این ده پانزده سال اخیر پرداخته و تا به حال حدود 130 نوع لاله را پرورش دادهام! به قدری به این کار علاقه دارم که کافی بود بدانم مثلاً در یکی از شهرهای اسپانیا نوعی لاله جدید وجود دارد. هر جور شده بود میرفتم و آن لاله را تهیه میکردم و میآوردم و در باغچه خانهام پرورش میدادم. * از چه زمانی از شخصیتهای تاریخی عکس گرفتید؟ از وقتی به انجمنهای اسلامی رفتم. در آن جلسه آقای صدر، دکتر چمران، دکتر حبیبی، بنیصدر و عده دیگری هم بودند. * در این انجمنها چه مسئولیتی داشتید؟ این انجمن در سال 48 تأسیس شد و من هم مسئول روابط بینالملل آن بودم.
* نقش شما در ایجاد ارتباط بین اتحادیه انجمنهای اسلامی و حضرت امام که در نجف بودند، برجسته است. از چگونگی ایجاد این ارتباط بفرمایید؟ با آقای دعایی مکاتبه کردم و گفتم: میخواهم به نجف بیایم. ایشان استقبال کرد و به نجف و حجره ایشان در مدرسه مرحوم سید محمدکاظم یزدی رفتم. در آنجا از ایشان خواهش کردم مرا به عنوان دانشجویی که از اروپا آمده است، به امام معرفی کنند و نامم را نگویند تا ببینم برخورد امام با امثال من که در خارج درس میخواندیم، چیست؟ از طرفی امام و پدرم خیلی با هم مأنوس بودند و دلم نمیخواست این آشنایی، در رفتار امام با من تغییری ایجاد کند. قرار شد آقای دعایی مرا تا جلوی خانه امام برسانند و خودشان بروند. آقای رضوانی مرا به عنوان دانشجویی که خارج از کشور تحصیل میکند، معرفی کرد. برای دیدن امام بسیار هیجان داشتم. همین که وارد اتاق ایشان شدم و نشستم و خواستم حرف بزنم، ایشان پرسیدند: «شما آقا صادق هستید یا آقا جواد؟» در کودکی من و برادرم در سال 34 همراه پدرم به حمام رفته بودیم. امام در آنجا مرا دیده بودند. در سال 43 به ایران آمدم و چند باری هم با حاجآقا مصطفی ملاقات کرده بودم، اما امام را ندیده بودم. از این همه تیزهوشی امام جداً یکه خوردم و گفتم: «آقا شما همه نقشههای ما را نقش بر آب کردید، میخواستم ناشناس نزد شما بیایم.» بعدها هر چه زمان گذشت، بیشتر متوجه نکتهسنجی و قدرت روحی امام شدم و فهمیدم چه زجری از دست اهالی نجف کشیدهاند. گاهی اوقات آقا مصطفی به شوخی میگفت: «نمیدانم چه گناهی کردهایم که باید یک عمر در جوار مولا باشیم؟ ذوق این عربها در این حد است که برای تخلّی 80 تا فعل دارند، ولی اسم چهار تا گل را بلد نیستند!» همیشه فکرش را که میکردم، از تصور زجری که امام با آن همه تیزهوشی و لطافت طبع در آنجا کشیدند، و آن فضای آلوده کوچهها و خیابانهای نجف، متاثر می شوم. فردای آن روز خدمت امام رفتم و از ایشان خواستم اجازه بدهند صحبتهایشان را ضبط کنم، چون درباره اتحادیه انجمنهای اسلامی نکات بسیار مهمی را بیان کردند.
* عکاسی را از سفر دوم به نجف آغاز کردید؟ بله،در سفر دوم که شش هفت ماه بعد صورت گرفت، به آقا مصطفی گفتم: میخواهم از امام به شکل مفصل عکس بگیرم! البته مزاحم ایشان هم نمیشوم، ایشان کار خودشان را بکنند، من هم عکاسی میکنم. گفت: برو و فردا بیا. فردا با تجهیزات کامل عکاسی، لنز و پایه برگشتم و یک حلقه کامل عکس گرفتم. امام پرسیدند: «با این عکسها میخواهی چه کار کنی؟» گفتم: «برای خودم میخواهم» خیلیها حضور عکاسها را تحمل نمیکنند، ولی امام اینطور نبودند و نهایتاً فقط نباید مزاحمشان میشدید. میدانستم هنوز دو فریم دیگر در دوربینم دارم و هنوز هم میتوانم عکس بگیرم، ولی دیدم دوربین کار نمیکند! ترسیدم فیلم پاره شده باشد. دوربین را به عکاسی بردم و گفتم: در تاریکخانهاش فیلم را در بیاورد و ببیند پاره نشده است؟ رفت و برگشت و گفت: در دوربین فیلمی نیست! خیلی به او شک کردم و با خودم گفتم: لابد بعثی است و مأمور مراقب خانه امام! خیلی ناراحت شدم. بعد از ظهر رفتم پیش آقا مصطفی و گفتم: این بلا سر حلقه فیلمم آمده است، همه عکسهایم نابود شدند. او خیلی خونسرد گفت: «طوری نیست، عصر بیا و دوباره عکس بگیر.» گفتم: «خجالت میکشم بگویم چه پیش آمده است؟» گفت: «میگویم همه عکسهایت ضایع شده است!» عصرها آقا در حیاط مینشینند و منظرهاش هم بهتر است. عصر برگشتم و عذرخواهی کردم که مزاحم شدهام. امام گفتند: مسئلهای نیست، چند عکس گرفتم و آقا مصطفی آمد. به او گفتم: کنار آقا بنشین، عکس دو تایی بگیرم. گفت: اگر عکسها دست ساواک بیفتد، برای آقا بد میشود. امام هم به شوخی جوابش را دادند. آن روز توانستم عکسهای خوبی بگیرم، مخصوصاً عکسهای رنگی، خیلی جالب شدند. چند روز بعد به بیروت رفتم و داییجان (امام موسی صدر) گفتند: «شنیدهام بعثیها دوربینت را خالی کردهاند.» گفتم: «بله.» گفت: «میخواهی بگویم فیلمت را بیاورند؟» گفتم: «فقط از ارتباط شما با بعثیها خبر نداشتم که الحمدلله امروز باخبر شدم!» بعد یکمرتبه فهمیدم موضوع از چه قرار است. آن روز در فاصلهای که رفته بودم آبی به سر و صورتم بزنم، صادق قطبزاده فیلم را از دوربینم در آورده بود. او گفت: «میخواستم به تو این درس را بدهم که هر جا میروی، اسناد و مدارکت را همراهت ببری» گفتم: «تو با این کار به من درس دادی که وقتی همسفرم هستی، به تو اعتماد نکنم.» در هر حال فیلم را دادم ظاهر کردند، ولی دواهای ظهورشان خوب نبود و کیفیت عکسها پایین است. از حاجآقا مصطفی هم عکسهای زیادی گرفتم. خاطرات بسیار شیرینی از دوستی با او دارم.
* بد نیست به برخی از آنها اشاره کنید؟ حاجآقا مصطفی فوقالعاده خوشمشرب، خوشخلق و با روحیه بود. شعارش هم این بود که: سور یعنی دعوت! هر جا دیدی مهمانی است، یعنی دعوتی! دوست صمیمی ایشان آقای فقیه که به او میگفتند حاج داداش، میگفت: ما عضو حزب سور هستیم، خروشچف و لنین هم سور بدهند میرویم! یک شب حاجآقا محمود مرعشی، ما را برای شام فردا شب دعوت کرد. من باید به اصفهان میرفتم، چون فردا ظهرش با آقای مستجابی قرار داشتم. فردا صبح با سواری به اصفهان رفتم. ساعت حدود 5/2 بود که به منزل آقای مستجابی رسیدم و دیدم اصحاب دیشب، گوش تا گوش آنجا نشستهاند! با حیرت از آقای مستجابی پرسیدم: اینها اینجا چه کار میکنند؟ ایشان گفتند: «این کاروانسرایی است که تو برایم درست کردهای!» بعد از صرف غذا و استراحت حاجآقا مصطفی گفت: بد نیست سری هم به آقای خادمی بزنیم. فکر کردم شاید از امام برای ایشان پیغامی دارد و گفتم: من هم میآیم. میدانستم خانه آقای خادمی، خیلی از خانه آقای مستجابی دور نیست، ولی بعد فهمیدم حاجآقا مصطفی به راننده گفته است: برگردیم قم که به سور آن شب برسند!
* عکسهایی که از حضور امام در حرم حضرت علی(ع) گرفتهاید منحصر به فرد هستند. از این تصویر برداریها، چه خاطراتی دارید؟ بله، از حضور امام در حرم حضرت علی(ع)، کسی جز من عکس نگرفته است. احمد آقا مدتی قبل از فوت به من گفت: این عکسها را بده به من! به شوخی گفتم: «چند میخری؟» گفت: «عکسی هزار تومان!» گفتم: «این همه ولخرجی نکن، ورشکست میشوی!» خدا رحمتش کند. * عکسهای شهید آیت الله سید محمدباقر صدر را کجا گرفتید؟ در خانه خودشان. ایشان علاقه عجیبی به خانه و خانوادهاش داشت. خالهام حدود ساعت ده صبح، تازه چای دم میکرد و ایشان انگار اولین دیدارش با یار است، سراسیمه به خانه برمیگشت، با خانم چای میخورد و دوباره برمیگشت سر کارش. عکسهای فراوانی از ایشان و خالهام گرفتهام. * همینطور از امام موسی صدر؟ از ایشان که از دوران جوانی تا اواخر عکسهای فراوانی گرفتهام. این عکسها عمدتاً مربوط به محافل و مجالس است. چمران هم زیاد عکس میگرفت.
* چطور در نوفللوشاتو از امام عکس نگرفتید؟ نه، فرصتش بود، نه شرایط مهیا بود. افرادی همراه امام از نجف آمده بودند که بسیار به رابطه ما با امام حسادت میکردند! گاهی حتی پیغامهای ما را هم به امام نمیرساندند! * عکسهای مراسم چهلم دکتر شریعتی را هم شما گرفتید؟ بله، ما در بیروت برای این مراسم، عکاس دعوت کردیم، ولی ظاهراً در وسط راه، بچههای جلال فارسی او را منصرف میکنند! دوربینم همراهم نبود و در ماشین قطبزاده بود. در آخرین لحظات وقتی دیدم عکاس نیامد، خودم تصمیم گرفتم عکس بگیرم. فیلم دوربین اسلاید بود و خیلی خوب نمیشد عکس گرفت و کیفیت عکسها پایین آمد. نور سالن هم مناسب نبود. باتری فلاش هم باید شارژ میشد و آن شب فرصت برای این کار نبود، به همین دلیل از هر ده عکس یکی سالم در آمد! از تشییع جنازه دکتر شریعتی، چمران که دوربینش نگاتیو بود، عکس گرفت. او عاشق عکس گرفتن بود. اگر من 16 هزار اسلاید دارم، چمران 100 هزار تا داشت. نمیدانم آنها کجا هستند. مطلب فوق مربوط به سایر رسانهها میباشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/
93/12/13 - 10:41
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]
صفحات پیشنهادی
دفن پیکر مرحوم سید صادق طباطبایی در حرم امام راحل
با حضور شخصیت های سیاسی صورت گرفت دفن پیکر مرحوم سید صادق طباطبایی در حرم امام راحل شناسهٔ خبر 2507349 پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۵ استانها > تهران شهرری-پیکر مرحوم سید صادق طباطبایی از مبارزان دوران انقلاب اسلامی با حضور شخصیت های کشوری و سیاسی تشییع و در حرم مطهر امام راحلپس از انتقال به حرم امام (ره) پیکر سید صادق طباطبایی در منزل ابدیش آرام گرفت
پس از انتقال به حرم امام ره پیکر سید صادق طباطبایی در منزل ابدیش آرام گرفتپیکر مرحوم سید صادق طباطبایی پس از مراسم تشییع با حضور چهرههای فرهنگی و سیاسی و انتقال به حرم مطهر امام خمینی ره در منزل ابدیش آرام گرفت به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران پیکر مرحوم سید صادقدرباره میراث معنوی سید صادق طباطبایی/ نصیحت امام موسی صدر به او چه بود؟
درباره میراث معنوی سید صادق طباطبایی نصیحت امام موسی صدر به او چه بود فرهنگ > کتاب - خاطرات سیاسی اجتماعی صادق طباطبایی که در 5 جلد تدوین شده و تا کنون سه جلد آن جنبش دانشجویی ایران لبنان امام صدر و انقلاب فلسطین و شکلگیری انقلاب اسلامی ایران توسط نشر عروجعکس صادق طباطبایی با امام ایران و لبنان
عکس صادق طباطبایی با امام ایران و لبنان سیدصادق طباطبایی خواهر زاده امام موسی صدر و برادر همسر مرحوم سید احمد خمینی به علت سرطان ریوی در دوسلدورف آلمان درگذشت خبرگزاری فارس سیدصادق طباطبایی خواهر زاده امام موسی صدر و برادر همسر مرحوم سید احمد خمینی به علت سرطان ریوی در دوسلدورف- درگذشت صادق طباطبایی؛ خانواده امام و نوروزی دیگر در سوگ
درگذشت صادق طباطبایی خانواده امام و نوروزی دیگر در سوگ تهران - ایرنا - به نوشته سایت خبری پارسینه هنگامی که مصاحبه کننده یادآور می شود البته آقای ری شهری شما را تبرئه کرد پاسخ می دهد بله ولی قبل از آن یک سال و نیم دمار از روزگار من درآورد تا سند فوق محرمانه اداره پنجم انامه صوتی امام موسی صدر به صادق طباطبايي
نامه صوتی امام موسی صدر به صادق طباطبايي شناسهٔ خبر 2502637 یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۴ مجله مهر > گزارش ویژه تو را به خدا مي سپارم اين آيه را به وسيله اين نوار در گوش تو مي خوانم ان الذي فرض عليك القرآن لرادك الي معاد اين آيه براي ما أينده تو خداحافظ و نگهدار تو مجله مپیکر صادق طباطبایی در حرم امام آرام گرفت
پیکر صادق طباطبایی در حرم امام آرام گرفت پیکر سید صادق طباطبایی در صحن غربی مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با حضور جمع کثیری از مردم و مسوولان به خاک سپرده شد خبرگزاری ایسنا پیکر سید صادق طباطبایی در صحن غربی مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با حضور جمع کثیری از مردم و مسعکس سید صادق طباطبایی با امام
عکس سید صادق طباطبایی با امام سیدصادق طباطبایی خواهر زاده امام موسی صدر و برادر همسر مرحوم سید احمد خمینی به علت سرطان ریوی در دوسلدورف آلمان درگذشت این عکسها را سیدصادق طباطبایی قبل از درگذشتش در صحفه اجتماعی شخصی خود منتشر کرد 93 12 2 - 18 38 - 2015-2-21 18 38 05پیکرمرحوم سید صادق طباطبایی در حرم مطهر امام راحل آرام گرفت
پیکرمرحوم سید صادق طباطبایی در حرم مطهر امام راحل آرام گرفت پیکر مرحوم سید صادق طباطبایی از شخصیت های انقلاب اسلامی پنجشنبه با حضور شخصیت های سیاسی فرهنگی و دانشگاهی پس از تشییع به حرم مطهر امام راحل منتقل شد و در جوار مادرشان در ضلع غربی آستان مقدس امام خمینی ره آرام گرفت بهپیکر مرحوم سیدصادق طباطبایی در حرم امام(ره) به خاک سپرده خواهد شد
صبح پینجشنبه صورت میگیرد پیکر مرحوم سیدصادق طباطبایی در حرم امام ره به خاک سپرده خواهد شد شناسهٔ خبر 2502814 یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۰ سیاست > احزاب و تشکلها پیکر مرحوم سیدصادق طباطبایی برادر همسر مرحوم سیداحمد خمینی صبح پنجشنبه 7 اسفند از مقابل حسینیه جماران تشییع و درتوصیه امام موسی صدر به صادق طباطبایی: درس باید خواند و مرد اجتماع و مرد دیندار هم باید بود
توصیه امام موسی صدر به صادق طباطبایی درس باید خواند و مرد اجتماع و مرد دیندار هم باید بود فرهنگ > دین و اندیشه - امام صدر می گوید به نظر من سعی در اصلاح جوانها بسیار ارزشمندتر از سعی در اصلاح بزرگسالان است چه آنها با عبادت خو گرفتهاند چه از آنها امیدی برایپیکر سیدصادق طباطبایی در حرم امام(ره) به خاک سپرده میشود
پیکر سیدصادق طباطبایی در حرم امام ره به خاک سپرده میشود سیاست > احزاب و شخصیتها - مهر نوشت پیکر مرحوم سیدصادق طباطبایی برادر همسر مرحوم سیداحمد خمینی صبح پنجشنبه ۷ اسفند از مقابل حسینیه جماران تشییع و در حرم امام خمینی ره به خاک سپرده میشود مراسم تشییع پپنجم اسفند ماه صورت میگیرد تشییع پیکر مرحوم طباطبایی از جماران و خاکسپاری در حرم امام (ره)
پنجم اسفند ماه صورت میگیردتشییع پیکر مرحوم طباطبایی از جماران و خاکسپاری در حرم امام ره پیکر مرحوم سید صادق طباطبایی روز پنجشنبه پنجم اسفند ماه جاری از حسینیه جماران تشییع میشود و در حرم مطهر امام خمینی ره در منزل ابدیش آرام میگیرد به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهفیلم: صادق طباطبایی و خاطرات شنیدنی از امام خمینی |اخبار ایران و جهان
فیلم صادق طباطبایی و خاطرات شنیدنی از امام خمینی میتوان از همه جانبه نگری و روشن بینی او صفحه ها نگاشت از دانش او از هنر او از شیوایی كلام او از زیبایی جسم و جان او از سیاست او از تاثیرپذیری اش از امام موسی صدر دایی بزرگوارش حرف بسیار است در حالی كه پای صحبت او نشستن هم- پیکر مرحوم دکتر صادق طباطبایی از حسینیه جماران تشییع و در حرم مطهر امام راحل بخاک سپرده می شود
پنجشنبه پنجم اسفند پیکر مرحوم دکتر صادق طباطبایی از حسینیه جماران تشییع و در حرم مطهر امام راحل بخاک سپرده می شود شهرری - ایرنا - پیکر مرحوم دکتر سید صادق طباطبایی روز پنجشنبه پنجم اسفندماه از حسینیه جماران تشییع و در حرم مطهر امام راحل به خاک سپرده می شود پایگاه اطلاع رسانی آتصاویر/ صادق طباطبایی به همراه امام موسی صدر
دکتر صادق طباطبایی تصاویر صادق طباطبایی به همراه امام موسی صدر دکتر صادق طباطبایی خواهر زاده امام موسی صدر و برادر همسر مرحوم حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خمینی به علت سرطان ریه دار فانی را وداع گفت العالم ۰۳ ۱۲ ۱۳۹۳ - ۱۵ ۴۳عکس سید صادق طباطبایی با امام ایران و لبنان
عکس سید صادق طباطبایی با امام ایران و لبنانسیدصادق طباطبایی خواهر زاده امام موسی صدر و برادر همسر مرحوم سید احمد خمینی به علت سرطان ریوی در دوسلدورف آلمان درگذشت به گزارش خبرگزاری فارس سیدصادق طباطبایی خواهر زاده امام موسی صدر و برادر همسر مرحوم سید احمد خمینی به علت سرطان ریوی-
گوناگون
پربازدیدترینها