واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ اسفند ۱۳۹۳ (۱۶:۴۴ب.ظ)
دکتر هاشمي: دانشگاه هاي تهران و علوم پزشکي بايد نماد آموزش عالي کشور باشند وزير بهداشت در مراسم بزرگداشت هشتادمين سالگرد تصويب قانون تاسيس دانشگاه تهران در جمع دانشگاهيان گفت: دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکي تهران بايد بتوانند نماد علمي کشور باشند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر هاشمي در مراسم بزرگداشت هشتادمين سالگرد تصويب قانون تأسيس دانشگاه تهران در جمع دانشگاهيان اظهار داشت: فصل جديدي براي دانشگاه تهران فراهمشده است و اگرچه دو دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکي تهران سال 65 بهظاهر از هم جدا شدند اما اميد ميرود فرصتي فراهم شود تا با نقد عالمانه اين جدايي فرصتهاي ايجادشده تقويت و چالشهاي موجود نيز تبديل به فرصت شوند.
وي افزود: امروز شاهد آوردن خدمت به دانشگاه هستيم و اين در حالي است که ما به دنبال توسعه آموزش نيز بودهايم و نبايد عدم توسعه در بخش درمان به بخش آموزش لطمه وارد کند.
وزير بهداشت خودگردان شدن بيمارستانها را بلايي به جان آموزش خواند و گفت: اميد ميرود با توجه به اينکه يکي از اولويتهاي دولت يازدهم بحث سلامت بوده است، با رفع کاستيهاي بخش آموزش که از گذشته بهجاي مانده است، بتوان شاهد بازگشت آموزش به جايگاه اصلي آن باشيم.
وي با اشاره به اينکه بهعنوان کسي که خود دانشگاه تهراني است، حاصل شدن افتخارات فراوان براي اين دانشگاه را مايه خرسندي فراوان ميداند، برخي از افتخارات اين دانشگاه را برشمرد.
دکتر هاشمي اظهار داشت: در بخش پژوهشي دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکي تهران آمار مقالهاش از سال 2000 تا 2014 از 62 مقاله ISI به تعداد 2032 مقاله ISI رسيده است.
وي ادامه داد: دانشگاه تهران تاکنون 40 درصد از نفرات اول آزمون دکتراي تخصصي را جذب کرده و بيش از 70 نفر از 100 نفر اول آزمون سراسري در اين دانشگاه جذبشدهاند.
وي با برجسته دانستن جايگاه پژوهشي دانشگاه تهران، ابراز اميدواري کرد: دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکي تهران بتوانند نماد علمي کشور باشند و دانش از اين دانشگاه به خارج از مرزها تسري پيدا کند.
وزير بهداشت با تأکيد بر جايگاه شايسته دانشگاه تهران که بايد در خارج از مرزهاي جغرافياي نيز حضور جدي داشته باشد، خواهان لزوم بسترسازي براي داير کردن شعبههايي از دانشگاه در برخي کشورهاي آسياي ميانه، عراق، لبنان و ديگر کشورهاي دور و نزديک شد.
دکتر هاشمي بابيان اينکه سرنوشت آيندگان در اختيار دانشگاههاست، ابراز اميدواري کرد دانشگاه بتواند با اثرگذاري کافي در جامعه به فعاليتهاي خود بپردازد و در اين مسير حوزه و دانشگاه در سالهاي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي نشان دادهاند که در جهت منافع مردم حرکت ميکنند.
وي با اشاره به اينکه سرعت تغيير و تحولات در حوزهها بيشتر از دانشگاه است، خواهان پويايي بيشتر فضاي دانشگاهها همچون حوزههاي علميه شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]